Keskustelu avioliittolaista: Veronmaksaja on se, joka kärsii avioliittolain muuttamisesta (juttukommentit)

  • 1 / 14
  • Homopallero
  • 30.4.2012 10:51
Miten tuollaisia puoskareita päästetään levittämään myrkkyjään julkisuuteen? Koko "pakina" on samaa homofobista roskaa.

1. Puoskari haluaa siis takaisin aikaan, jolloin naiset nöpöttivät kiltisti kotona nyrkin ja hellan välissä. Tässä kehityksessä homot ovat ilmeisesti vain jäävuoren huippu, sillä on sosiaalidemokraattisen hyvinvointivaltion (sekularismi) syytä, että kahlitsevat sukupuoliroolien muotit ovat hälvenneet. Hän kokee uhkaksi siis paitsi rakkauteen perustuvat avioliitot, myös naisten tasa-arvon.

2. Avioliiton heikentämisellä hän tarkoittanee sitä, että heterojen perusteeton monopoli siihen puretaan ja sehän tarkoittaisi... niin mitä?!

3. Hassua, miten homojen oikeuksien vastustajat hyssyttelevät Raamatun kannasta moniavioisuuteen. Olisi myös kiva tietää, keitä nämä nimeämättömät muut vähemmistöt ovat?

Sosiaaliset ongelmat ovat olleet sitä suurempia, mitä suurempia heteroperheet ovat olleet. Ainoastaan mielenterveysongelmat ovat kasvaneet ja tulleet näkyvimmiksi, mikä johtuu länsimaiden vaurastumisesta ja sallivammasta ilmapiiristä.

4. Ukko on vissiin vähän typerä tai sitten vaan oikea kunnon p*skanpuhuja, kun puhuu "homoseksualismista". Homojen arvostelulla hän tarkoittaa syrjimistä ja "homoagendalla" sitä, että lapsia valistetaan kunnioittamaan erilaisuutta ja erilaisia ihmisiä ja perheitä. Toisin sanoen hän vastustaa sitä, että homoja tulisi kohdella kuten keitä tahansa kanssaihmisiä.

5. Edelleen en voi käsittää, miten noin totaalisen epäammattilaisen puoskarin annetaan levittää noin perätöntä tietoa julkisesti? Edesvastuutonta! Homoseksuaalisuuden lisääntymisellä hän tarkoittanee siitä, että kaapissa elävätkin uskaltaisivat tulla ulos ja elää omana itsenään niin kuin normaalit ihmiset.

6. Joku voisi sanoa yhtä ja toista heteroseksin haitallisuudesta. Kaikkia yksineläviä ei varmaan suoraan sanottuna huvittaisi elättää jonkun ahdasmielisen ja narsistisen hihhulin satapäistä lapsikatrasta. Lisää myrkyllistä vihaa ja uskonnollista suvaitsemattomuutta yhteiskuntaan! Heteroseksin ansioista maailma on ylikansoittunut ja täynnä orpoja. Luonnon kantokyvyn ylittyminen kelpanee jo terveyshaitaksi samoin kuin orpoihin ja naisiinkin kohdistuvat lukuisat ihmisoikeusloukkaukset.

7. Lienee syy sille, miksi puoskari Ahvio puhuu homovihaajien yksityistilaisuudessa homojen oikeuksia vastaan ja miksi oikeat asiantuntijat puhuvat eduskunnalle homojen adoptio-oikeuden puolesta. Totta, valtaosa lapsista syntyy heteroseksin tuloksena. Silti biologiset heterovanhemmat oletetusta paremmuudestaan huolimatta ja avioliittoine päivineen jättävät orvoiksi tuhansia lapsia päivittäin. Sellaista päivää ei tulekaan, jolloin kaikkilla lapsilla olisi pätevät tai heidät ansaitsevat biologiset heterovanhemmat huoltajina. Puoskarin ainoana tarkoituksena on varmaankin peräänkuuluttaa sukupuoliroolien merkitystä, kun hän painottaa niin kovasti erisukupuolisia vanhempia. Hän varmaan jättäisi lapsen orvoksi, mielummin kuin antaisi homo- tai lesboparille. Hehän voisivat vaikka opettaa lapsen ajattelemaan sukupuolirooliensa ulkopuolelta. Elämään niin kuin itse tahtoo ja olemaan oma itsensä, mutta kuten kaikki tietävät, se on ääriuskonnollisten ihmisvihaajien mielestä vaarallista.

Täytyy sanoa, että aivan hirveätä scheibaa, säälittävää ja läpinäkyvää oman typeryyden ja ahdasmielisyyden julistamista, oikeaa narsistisen homofobikon pakokauhunsekaista uhkailua omien etuoikeuksien ja paremmuuden illuusion menettämisen pelossa!
  • 2 / 14
  • Pesuvati
  • 30.4.2012 11:14
Taas tätä iki-ihanaa "homoseksuaalisuus on yksilön valinta" -nonsenseä... Eikö ne koskaan tajua?
  • 3 / 14
  • Ossi Halme
  • 30.4.2012 14:07
Pelaan tähän alkuun vapun kunniaksi natsi-, neukku- ja totalitarismikortit. Lähes aina, kun jonkin instituutio kokee (aidosti tai kuvitellusti) itsensä uhtatuksi, niin syntipukiksi haetaan joku vähemmistöryhmä (koska enemmistö voisi äänestää johdon uusiksi). Ihonvärin perusteella sitä ei oikein enää pysty tekemään. Noitien polttaminen roviolla on passé eikä palaneen noidan katku lähde vaatteista sitten millään. Eikä noitia voi enää jokeenkaan heittää, ei ainakaan ilman ELY-keskusken lupaa. Vasenkätisien ruoskiminen ei oikein sekään toimi, kun lepsun linjan vuoksi ratsastaja-aasien riveihin on päässyt pesiytymään vasureita. Kalskeen Jorma taas puuttuu, jos yrittää pistää pienet poliittiset vainot kehiin. Lähi-idän uskontokuntia ei passaa arvostella, kun Mossad voi soittaa ovikelloa. Punatukkaiset voivat nekin ostaa marketista väriä ja naamioitua. Seksuaalivähemmistöjen potkiminen ei toimi, koska ne perhanat potkivat nykyään takaisin ja ovat usein retorisesti taitavampia. Ei se kuulkaa ole helppoa olla keskiaikainen vainolaismaahinen 2010-luvun länsimaassa!

Tämä "avioliittoinsituutio murenee" -panikointi on kyllä harhateillä. Se on ihan muut yhteiskunnalliset tekijät, joiden vuoksi nykyään 10- ja 5-vuotishääpäiviä viettää yhä harvempi. Nykytilanteessa avioliitto on monelle jonkinlainen trendivaihe, ikään kuin isot häät kuuluu pitää ennen kuin täyttää 30v, ero mielellään sen verran ajoissa ennen nelikymppisiä, että ehtii olla pari vuotta sinkkuna ennen uusiohäitä.

Valtiovalta ei pysty pitämään avioliittoja kasassa kuin korkeintaan paperilla eli kieltämällä avioerot. Valtiovallan kannalta avioliiton voisi solmia vaikka nettipankkitunnuksilla, mutta uskonnollisilla yhteisöillä on nyt kova tarve hinkua monopolia, jollaista niitä ei muuten ole Suomen itsenäisyyden aikana ollut ( ts. siviiliavioliitto on ollut aina mahdollinen). Ja muistuttaisin ettei millään uskontokunnalla ole Suomessa erivapauksia vaatia vaikenemaan mistään vähemmistöryhmästä tai muustakaan asiasat. Nämä 'Täällä Pohjantähden alla' -ajat meni jo.

On hämmästyttävää kuinka yksipuolisesti nämä fundamentalistit kirkkohistoriaa ovat tuntevinaan. Poliitikko voi yrittää sovittaa historiaa mieleisekseen, mutta nämä rauhan ja rakkauden lähettiläät voisivat kertoa myös kirkkohistorian niistä sivuista, joita vertauskuvallisesti revittiin irti historiankirjoituksesta ja laitettiin rovion sytykkeeksi. Samanlainen kaksinaamaisuus on siinä, että heidän silmissään on ah, niin kaunista ja oikein, kun kohublondi menee tv-tuotantoyhtiön pyynnösä määräaikaisesti naimisiin tai hehkeä kuusikymppinen odottaa pääsyä ensisynnyttäjäksi marssimalla alttarille jo neljättä kertaa (kunnes kuolema tällä kertaa erottaa, eh?).

Tilaisuuden järjestäjien ajoitus oli loistava: vappunaurut saa ottaa jo pari päivää ennakkoon.
  • 4 / 14
  • Dragon-85
  • 30.4.2012 14:36
Itsekin kiinnitin huomiota veronmaksaja-kortin käyttämiseen. Ei kai tunnustava kristitty asiaansa edistääkseen vetoa yhteen perisynneistä: ahneuteen? ;)
1. "Avioliittoinsituutio heikkenee. Skandinaviassa avioliitto on heikentynyt jo 60-luvulta asti sosialistien hyvinvointivaltion edistämien vapaiden suhteiden takia, avoliittojen ja julkisen lastenhoidon takia, äitien työelämään siirtymisen ja helpon avioeron takia. Nyt homoliikkeen ajama avioliittolakiesitys kulminoi tämän kehityksen."

Todellakin, pahasti myöhässä. En muista kristillisten tarmokkaasti vastustaneen mitään näistä! Nyt sitten kun kakka on housussa, ne haluavat pistää liinat kiinni.

"2. Siis: ei avioliittoon ja valtion on höllennettävä parisuhteiden säätelyä. Tämä tapahtui 1970-luvulla ja Ahvion mukaan sama idea innoittaa nykyäänkin homoliikettä."

Kiva, että Ahvio ottaa esille minunkin kantani. Kristilliset voivat edelleen solmia avioliiton ihan omilla sisäisillä ehdoillaan tuon jälkeenkin.

"3. Tästä mennään eteenpäin polyamoriaan ja moniavioisuuteen. "

Niin no, ihmiset ovat käytännössä olleet polyamorisia ja moniavioisia koko ajan ja silloinkin kun siitä tuli tuntuva rangaistus. Avioliittoinstituutio ei kuitenkaan romahtanut 1600-luvulla laajamittaisen pettämisen takia.

"Valtion henkinen ja taloudellinen ote yksilöstä tulee kasvamaan, kun perheen merkitys heikkenee. Sosiaaliset ongelmat kasautuvat veronmaksajien harteille"

Perheet eivät voi siis enää kiristää ketään taloudellisesti. Mieluiten olen tekemisissä valtion kanssa, jossa on jonkinlaiset ihmisoikeudet ja oikeushyveet kuin oman perheeni kanssa missä niitä ei ole.
Ahvion ihannevaltio on Kreikka, siellä perheet tukevat omia lapsiaan ja valtio pistetään paskaksi.

"4. Ei saisi enää arvostella homoja. Sananvapaus ja mielipiteen vapaus kaventuisi, samoin uskonnonvapaus. Yhteisillä verotuloilla pidetyissä päiväkodeissa ja kouluissa heteroseksuaalisen enemmistön lapset joutuisivat kuuntelemaan homoagendaa ajavan vähemmistön puheita."

Kuinka kehitys kulkee kansainvälisesti ihan toiseen suuntaan niin että tämä homoagenda on kielletty?

"5. Homoseksuaalisuus ei ole ennaltamäärättyä (syntymässä saatua), ja sellainen käyttäytyminen voi lisääntyä."

Näitten on pakko uskoa tuohon, koska muu tarkoittaisi, ettei homoudesta voisi parantua ja että jumala loi homot.

"6. Homoseksuaalinen käyttäytyminen on lääketieteellisesti haitallista. Epidemiologia kertoo sen. Homosuhteiden kesto on lyhyempi, seksikumppaneita on paljon. Kaikki tämä liittyy homoseksuaaliseen elämäntapaan."

Joskus olen joutunut huoraamaan kadulla kun ei rahaa saa muutenkaan tässä kristillisfasistisessa maassa, mutta noin muuten minulla ei ole ollut paljon sen enempää suhteita kuin heteroillakaan. Puolisoni kuoli, ei kai se ollut homoseksuaalisuuden vika.

"Homojen hoito lankeaa meille kaikille veronmaksajille."

Kristillisten pedareiden uhrit lankeavat kanssa samoin kuin uskonnon uhrit muutenkin.

"7. Lapsen tasapainoinen kasvu vaatii eri sukupuolta olevat vanhemmat. Paras kasvuympäristö lapsen kasvulle on biologisen isän ja äidin ehyt perhe."

Joo, minä olin sellaisessa kasvuympäristössä, että halusin koko ajan karata kotoa ja se oli heteroperhe. Noin 100% meistä on kasvanut heteroperheissä, miksi meillä sitten on niin pajon veronmaksajien kustannettavia mielenterveysongelmia.
Ahvion "upea" kommentti meni kuuntelussa minun tajuntani ohitse. ""Universaalin inhimillinen ja kultturirajat ylittävä globaali kulttuurievolutiivinen...". Tuota voisi käyttää suorastaan koulukirjaesimerkkinä. Hyvä, että sait napattua sen talteen.

Ahviolla on mitä ilmeisemmin pimppipippeli-addiktio. Kukaan tavallinen ihminen ei askaroi tuota määrää kyseisen aiheen parissa.
Jouduin kuulemaan Ahvion, Räsäsen ja muiden kiihkisten ulostamat valheet, sillä se p-suodatin tosiaan puuttui tietokoneesta.

Kiitokset ensiksi teille, jotka jaksoitte eritellä Ahvion ja muiden harhamaailmassa elävien yksilöiden idioottimaisuuksia. Meidän ei tosiaankaan tarvitse suunnata huomiotamme Venäjälle tai Amerikkaan kuullaksemme kiihkouskovaisten ihmis- ja erityisesti homovihamielisiä käsityksiä. Raamattu on osoittautunut jo kauan sitten lähteeksi, josta myös suomalaiset kiihkouskovaiset homovihaansa voimaa ammentavat.

Mitä tulee Juha Ahvion käsityksiin, niin ilmeisesti tohtorin arvo oikeuttaa valehtelemaan, puhumaan täyttä p***aa ja samalla levittämään homovihaa yhteiskuntaan. Todella ikävää, että maamme koululaitos kasvattaa Ahvion kaltaisia konitohtorin tasolla olevia.

Mitä taas tulee Niilo Räsäseen, joka on lehtihaastattelussa verrannut homoutta muun muassa moniavioisuuteen ja alaikäiseen sekaantumiseen (Ilkka 30.6.2011), ei hänen suustaan tietenkään voinut odottaa muuta kuin jätettä.

On täysin selvää, että mikäli Ahvio, Räsänen ja muut olisivat julkisuudessa esittäneet vastaavia valheita esim. saamelaisista, rikosilmoitukset olisivat jo käsittelyssä. Mielestäni Ahvio, Räsänen ja muut ovat kuitenkin niin mitättömiä yksilöitä, ettei heidän takiaan ehkä kannata oikeuslaitosta rasittaa.

Aion kuitenkin lähettää Ahviolle ja Räsäselle ohjeet, joiden avulla he voivat parantua sairaalloisen homovihamielisestä kiihkouskovaisuudestaan ja kasvaa normaaleiksi ihmisiksi. Pahoin pelkään, että he eivät kykene, sillä Ahvion ja Räsäsen kaltaiset yksilöt ovat antaneet idiotismille pikkusormen ja se on ottanut hallintaansa koko yksilön.
hks, Ahviota ja Räsästä sinä et miksikään muuta ohjeistuksellasi. Jos kuitenkin haluat mielenrauhasi vuoksi niin tehdä, mikäpä siinä. Sellainen on mielestäni kuitenkin ajan ja paperin tuhlausta.

Voisit tehdä paremmin vaikuttavan teon lähettämällä arviosi Nina Korholalle palauteena hänen panoksestaan Lappeenrannan seminaarissa.

Hän lukee tätä sähköpostiosoitetta:
saimaanseta@gmail.com

Hänelle on jo mennyt useita palautteita. Arvelen niiden olleen hyvin myönteisiä.
  • 9 / 14
  • Tero Kankaanperä
  • 1.5.2012 8:27
Todellisia What the fuck...?! -kokemuksia Vapun päivän aamuna. Nyt ei riitä vielä järki lukea kaikkea tuota skeidaa, mut pitää katsoa jos lounaan jälkeen irtoais...
Tuo "veronmaksaja-kortti" on se, jolla pelaavat vain avioliitossa olevat normiheteroisät, perheensäelättäjät. Eipä tainnut tulla mieleen, että veroja maksavat myös ei-heterot. Kuinkahan paljon nämä heteronormin ulkopuolella olevat ovat puolestaan joutuneet veroja maksamaan heteroperheissä tapahtuneista a) alkoholiongelmista b) lasten huonosta kohtelusta c) avioerokriiseistä d) naisten pahoinpitelyistä jne. jne. johtuvista tilanteista. En toki väitä, etteikö homoilla olisi liittokriisejä tai alkoholiongelmia, mutta silti.
Juha Ahviollehan voisi verotushuoliinsa ehdottaa ja muistuttaa siitä, että niitä helpottaisi se, että kirkollisverot poistettaisiin kaikkiseltaan, sekä tulo- että yhteisöverotuksesta. Nehän voisi korvata tuonkin aatteellisen yhdistyksen jäsenmaksuilla ja samalla ihmisten verotaakka kevenisi, kun ei tarvitsi kaikkien ottaa turhanpäiväistä "ristintaakkaa selkäänsä", vaan voisi käyttää ne rahat täysimääräisinä lähimmäisenrakkauteen, eikä kirkon byrokratiaan. Julkisessa tiedossahan on, että kirkollisveroista riittää varsinaiseen hyväntekemiseen vain pieni osa, olikohan se jopa vain vaivaiset 15%, joten siellä välistävetoa riittää.

Tuohan avittaisi erinomaisesti kaikkia uskonnoista vapaita yrittäjiäkin, kun hekin nykyisellään joutuvat osallistumaan yhteisöveron kirkollisosuuden maksamiseen. Itseaissahan myös kaikki islaminuskoiset yrittäjät, kuten Suomessa jo ainakin 150 vuotta olleet tataaritkin joutuvat maksamaan tuota kirkollis-yhteisö-veroa.

Puhumattakaan siitä, että kaikki umpiuskovaisten vihan maalitauluina olevat ei-heterotkin sitä joutuvat maksamaan.

raamatussahan kerrotaan moninpaikoinn hyvinkin ykstyiskohtaisesti käytännön ohjeita vihan harrastamisesta, mutta siellä ei kerrota juuri ollenkaan rakastelusta käytännön tasolla - joten ilmankos umpiuskovaiset ovat niin pihalla rakastelun suhteen.

Tuonne Lappeenranna tilaisuuteenkaan eivät kyenneet kutsumaan keskusteluun mukaan ketään avoimesti uskonnoista vapaata, vaan siellä kyettiin harrastamaan vain sisäsiittoista keskustelua - rakastettiin kovasti vihan julistusta, tehtiin sitä, mitä ilmeisesti haluttiin itselleen tehtävän. Kehoitettiin kääntämänä toistakin poskea, jotta sillekin voivat lyödä - Markiisi de Saden tarinat jäävätkin siinä ihan alakynteen.

Kommenttia muokattu: 02.05.2012 klo 12:05
4-teesissä vaaditaan sitä, ettei enemmistön pitäisi joutua kuulemaan vähemmistön asioista.

Miten tuon vaatimuksen perusteella sitten voidaan hyväksyä kristillinen lähetystyö, missä ei-kristinuskovaiselle enemmistölle toitotetaan vähemmistö-kristillisiä juttuja?

Eli miksi ristiriitaisesti pitäisi noudattaa vain lähetyskäskyä, eikä noudattaa rakkauden kaksoiskäskyä?
Missä kohtaa raamattuun on kirjoitettu että jesse käskisi vihata homoja tai missä siellä kerrotaan että jesse tuomitsee homot ja missä kohtaa sinne on kirjoitettu, että jesse kieltää homoja rakastamasta toisiaan? Missä kohtaa raamatussa on kirjoitettu, että jesse pitäisi homoja sairaina tai muka tervehdyttäisi homoja?

Umpiuskovaisia voisi pyytää laskemaan, missä määrin suhteessa raamatussa on kirjoitettu heteromaisesti elävien erinäisistä synneistä, verrattuna samaa sukupuolta rakastaviin. Jostain syystä siellä on heterosynneistä aika pahuksen paljon tarinaa.

Yleensäkin noissa umpiuskovaisten julistuksissa ei kannata sortua väittelemään heidän kanssaan vaan siitä, mistä he julistavat, vaan parempi on ottaa samaan keskusteluun muita vastaavia asioista ja tarttua raamattu-uskomuksen ristiriitaisuuteen, koska sitä siellä on tarjolla viljalti keskusteluun. Eli ei kannata rajoittua "taistelemaan" vain umpiuskovaisten valitsemilla aseilla, vaan käyttää hyödyksi heidän koko sekalaista asevarastoaan - sokkaa irti sieltä vaan, kun kerran he räiskivät. Ja kannattaa esittää heille ne asiat kysymyksinä, kiusallisina kysymyksinä, ekä heidän harrastamallaan vihaväittämätyylillään.

Kommenttia muokattu: 02.05.2012 klo 12:38
Tätä on turha enää kommentoida (ensin suunnittelin kohta kohdalta), sellaista hölynpölyä.
Huomatkaa, kuinka argumentaatio etenee. Yhden perusolettaman päälle rakennetaan toista, epämääräisempää väittämää....