Ovatko Irakin emo-nuoret tapporyhmien pääkohteena? (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • human
  • 11.3.2012 16:50
Tai sitten hlbt-uhreista on vain jätetty medioissa mainitsematta. Tuo ei olisi nykyisessäkään länsimediassakaan mitenkään ainutkertaista.

Kommenttia muokattu: 11.03.2012 klo 17:07
  • 2 / 7
  • vaeltaja2006
  • 11.3.2012 17:01
Tänään iltapäivällä ilmestyneessä Pink Newsin artikkelissa kerrotaan lisää Irakin tilanteesta. Uusi tappoaalto on alkamassa huomenna. Näin kertoo Irakin asioihin erikoistunut Gay Middle East Iraqi. Sisäministeriö on tiennyt emojen ja HLBT-ihmisten tuhoamisesta. Puhutaan 100 uhrista. Viimeksi kolme päivää sitten on lähetetty liikkeelle varoitus, jossa yliopistojen ja collegejen opiskelijoita varoitetaan epämoraalisesta käyttäytymisestä.

Erityiskohteena ovat olleet Emot (amerikkalainen punk-aalto), mutta PinkNewsin ja Gay Middle Eastin lähteet kertovat, että sanoja gay, emo ja lesbo käytetään päällekkäisesti, siis synonyymeinä. Emo-poikia pidetään feminiinisinä "fags" tai maskuliinisina saatananpalvojina. Surmattujen joukossa on enemmän tyttöjä. Erityisesti tyttöjen pukeutuminen ärsyttää.

Yksi perhe sai houkuteltua ansaan miehen, jolla oli puhelimessä 12 tapettavan henkilötiedot. Mies osoittautui Muqtada al-Sadrin paramilitaarisen joukon JAH:n jäseneksi. Poliisi ei tehnyt mitään ilmoituksen saatuaan. Sisäministerön virkamies kertoo ministeriön tehneen itsenäisesti luettelon emo-nuorista, koska haluttiin selvittää ilmiön laajuutta.

http://www.pinknews.co.uk/2012/03/11/source-iraqi-government-complicit-with-emo-and-lgbt-massacres/
Allekirjoita ja lähetä seuraavat.
AllOut-järjestön vetoomus väkivallan ja murhien lopettamiseksi sekä asiallisen tutkinnan käynnistämiseksi. Se on osoitettu maailman johtajille ja kaikille Yhdistyneiden kansakuntien jäsenmaille (193).

http://allout.org/en/actions/stopthekillings?ak_proof=1&akid=.465026.VSnhxr&rd=1&t=4&utm_campaign=iraq&utm_content=english&utm_medium=email&utm_source=actionkit

Change-järjestön vetoomus murhien estämiseksi ja tutkinnan aloittamiseksi. Vetoomus on osoitettu Yhdysvaltain presidentille, senaatille ja edustajainhuoneelle, jotta ne vaatisivat Irakin hallintoa ja Yhdysvaltain sotavoimia Irakissa puuttumaan tilanteeseen.

https://www.change.org/petitions/insist-that-your-elected-officials-address-and-remedy-the-murder-of-gay-iraqis

Lisäys: jälkimmäisen vetoomuksen voivat allekirjoittaa vain Yhdysvalloissa asuvat.

Kommenttia muokattu: 12.03.2012 klo 16:06
Helpoin ratkaisu olisi se, että paikalliset emot ja HLBT-popula liittyisivät yhteen ja vaikka palkkaisivat entisen Blackwaterin huolehtimaan turvallisuudesta 24/7. Positiivisena puolena on se, että Blackwater varmasti suojelisi kohteitaan paremmin kuin Irakin perinteinen hallinto.
Tämän ratkaisun huono puoli on siinä, että vaaditaan runsaasti käteistä.
  • 7 / 7
  • homo-sapi-ensin
  • 24.6.2012 11:02
On todella ikävää luettavaa ja ajatellen kuitenkin kun kaiken pitäisi olla avoimempaa ja suvaitsevampaa niin juurikin tällaista joka puolella.
Tulee mieleen että miten tuossakin tapauksessa nuoret EMOT oli uhka ? Eikö heillä ollut oikeus kasvaa ja nähdä ... kehittyä ja vaikuttaa maailmaan vielä ?
Vaikea ymmärtää ja nyt niin monia muitakin vastaavan kaltaisia uutisointeja !