Kristillistä lähimmäisenrakkautta (juttukommentit)

  • 1 / 9
  • human
  • 2.3.2012 21:45
Niinhän se on käynyt tuossa naapuri-Venäjälläkin että vallankumouksen alun jälkeen homoseksuaalisuuden rangaistavuus poistettiin siellä laista ... mutta sitten kun ortodoksimunkkien nuorenapoikana kasvattama ja koulima "isä aurinkoinen" Stalin tuli valtaan, tuli homoseksuaalisuus laissa tuomittavaksi.

Ja sitten kun tuo järjestelmä kaatui, eikä uskontovaltakaan maata ollut vielä vallannut, homoseksuaalisuudesta tuli taas laillista ... mutta nyt viime vuosina, kun yhdellä jos toisellakin nyky-Venäjän silmäätekevällä ja vallankahvoissa olijalla on alkanut roikkua ristejä kauloissaan, homot ja muut seksuaalivähemmistöt ovat saaneet taas tuntea ristintaakan nahoissaan.

Nyt Yhdysvalloissa, kun Obaman hallinto on ajamassa tasa-arvoista avioliittoa koko liittovaltion tasolle, ovat monet uskonnolliset tahot uhanneet lopettaa liki kaiken avustustoiminnan, mikäli avioliittolakia muutetaan. Kovat on pelimerkit rakkauden suosimista vastaan, kun lähimmäisenrakkauden kyvyt noilta noin lerpahtavat.

Aiheeseen liittyvistä muista ja menneistäkin tapahtumista hyvää kerrontaa on tässä blogissa, sen homoihin liittyvissä kirjoituksissa

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/search/label/homoseksuaalisuus

Kommenttia muokattu: 02.03.2012 klo 21:52
Eroa kirkosta-palvelun kehittäneen Jori Mäntysalon blogi ilmestyy Kotimaa24-verkkosivuilla. Mäntysalo on uskonnoton ja hän kannattaa tasa-arvoa. Haaviston kannatus presidentinvaalissa kertoo hänen mielestään sen, että tasa-arvo edistyy Suomessa kiihtyvällä vauhdilla.

Mäntysaloa ärsyttää myös tosiuskovaisten perättömät jutut homoista, lesboista ja sateenkaariperheistä. Hän kirjoittaa uskonnon haitoista: ”Uskonto on jarruttanut tasa-arvoa. Naiset ja homoseksuaalit, ei kai muuta tarvitse sanoa. Jos ihminen uskoo johonkin olemattomaan, on ehkä taipumus uskoa muuhunkin.”

Tänään Mäntysalo halusi tietää, mitä todisteita tosiuskovaisilla on homoliittojen haitallisuudesta, koska he niitä aina haukkuvat. Liisa Sorsa -niminen tosiuskova kommentoi heti: ”Roolimallien sekavuus. Lesbopari ei kykene vetämään selkeitä rajoja voimakastahtoiselle lapselle. Homopari ei ymmärrä tytön mielenliikkeitä” ja niin edelleen.

Provosoivasta otsikosta huolimatta Mäntysalo kannattaa tasa-arvoa. Hän haluaa otsikolla kannustaa homovihamielisiä tulemaan kaapista kertomaan valheitaan:

http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=131&id=30974
  • 3 / 9
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.3.2012 10:31
Tässä hieman jatkoa Lassijuhanin uutiseen.

Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa yläasteen/lukion rehtori keskusteli luokan kanssa siitä, missä kulkee raja julkisilla hellyydenosoituksilla. Homo-oppilailleen hän totesi: "Jos olet homo, olet matkalla helvettiin ja jos olet raskaana, elämäsi on ohi."

Kommentti meni julkisuuteen. Rehtoriin kohdistui voimakas painostus. Muutaman päivän kuluttua hän erosi tehtävästään.

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2012/03/01/Tenn__Principal_Quits_After_Telling_Gay_Students_Theyre_Hell_Bound/

****************

Jotain mielenkiintoista on siinä voimakkuudessa, jolla kiihkouskovaisuudet käyvät homoja vastaan. Minä näen taustalla voimakkaan pelon, että ehkä oma usko ei sittenkään ole oikea. He eivät halua hauraan korttitalonsa rakenteisiin minkäänlaista muutosta, kuten vaikkapa tasa-arvoista avioliittolakia. Voimakasta epävarmuutta aiheuttaa yhteiskunnan ja oman elämänympäristön jatkuva muuttuminen aivan toisenlaiseksi, kuin Iso Kirja kertoo. Syvä henkilökohtainen epävarmuus aiheuttaa tuon raivokkaan käytöksen.

Jos henkilö on omassa uskonkäsityksessän vakaa ja vahva, hänellä ei ole mitään kiinnostusta muiden elämään puuttumiseen. Hän toteuttaa omaa vakaumustaan henkilökohtaisesti vakaasti ja rauhallisesti. Hän antaa muiden elää omalla tavallaan.

Oikeastaan nuo kiihkouskovaiset tekevät karhunpalveluksen uskonnolleen ja kanssauskovaisilleen.
"Jotain mielenkiintoista on siinä voimakkuudessa, jolla kiihkouskovaisuudet käyvät homoja vastaan. "

Aikanaan kiihkouskovaiset hyökkäsivät voimakkaasti juutalaisia, mustia ja rotuerottelun purkamista vastaan, mutta nykyään avoin juutalaisvastaisuus ei oikein sovi fundamentalistien julkisuuskuvaan. Toki löytyy pieniä kristittyjä lahkoja, jotka avoimesti hyökkäävät juutalaisia & mustia vastaan kuten Christian Identity -lahko, mutta nuo lahkot ovat todella marginaalisia.

Nykyään homot ovat ainoa ryhmä, jonka kimppuun kiihkouskovaiset voivat enää hyökätä menettämättä kasvojaan. Tosin näitäkään hyökkäyksiä homoja vastaan ei enää purematta nieletä. Koska ei ole paljon muita vihattavia väestöryhmiä, täytyy heidän keskittää energiansa ainoaan jäljellä olevaan ryhmään eli homoihin.

"Syvä henkilökohtainen epävarmuus aiheuttaa tuon raivokkaan käytöksen."
Pitkässä juoksussa (50vuotta) uskonnollisuuden merkitys on jatkuvasti vähentynyt ihmisten elämässä. Tosin perinteisen uskonnon aseman on kyllä osittain korvannut usko kaikkivoipaiseen hyvinvointivaltioon. Kai pelko uskonnollisuuden laskevasta trendistä herättää esiin epätoivoista raivoa.
Yhdysvaltalaisnäyttelijä Kirk Cameron, joka on esiintynyt tv-sarjoissa ja elokuvissa, halusi tuoda julki suuren tietämyksensä kaikelle kansalle. Hän kertoi tv-haastattelussa, että homous on luonnotonta, haitallista ja sillä on äärimmäisen tuhoava vaikutus sivilisaatiomme perustuksiin (joku teistä varmaan keksii osuvammat termit). Luomisoppiin hurahtaneena tämäkin Cameron ”tietää”, että hänen jumalansa määritteli avioliiton Aatamin ja Eevan väliseksi, siis siellä rehevässä puutarhassa about 4400-6000 vuotta sitten.

Haastattelija ei hyväksy Cameronin näkemyksiä tosta vaan, ja Cameronin jatkoselitykset ovatkin sitten ristiriitaisuuksia väärällään samalla tavalla kuin kaikkien muidenkin hörhöjen.

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2012/03/03/Kirk_Cameron_Homosexuality_is_Unnatural/
Jos nuo kiihkouskovaiset yhtään ajattelisivat, mitä sanovat, niin esim. heidän väitteensä homojen nyt suistavan ihmiskunnan tuhoon ... sen kanssa, että heidän opuksensa dokumentoi homoja olleen jo ainakin 2500 vuotta sitten ja useampaan otteeseen senkin jälkeen ... eikä ihmiskunnan tuhoa ole vieläkään homoista tullut ... kuulostaa hoopolta, tai ainakin pirujen maalaamiselta seinille pitkässä juoksussa olemattomasta uhkasta.

Kiihkouskovaisuus taitaa pönkittyä niin siihen sen kirjasen osien lueskeluun, niitä yhtään liiemmin ajattelematta - eli kuten tv-hömppä - että siinä ei opi yhtään ajattelemaan asioita ja sitten ajattelemisen aihe hyppää heillä mittaansa valtavasti suurempana silmille, kun tottumusta ei ole.

Uskomuksissahan on myös yleensä se alusta loppuun suunnitelma ja kaiken olemisen juoni kehitelty valmiiksi - eli ne eivät liiemmin jätä ajattelemisen tarvetta tai varaa. Ja se on tosiaan korttitalo, joka ei kestä uusia palikoita siihen.

Afrikan Liberiankin verisen pitkän sisällissodan päättäneet ja siellä eri uskonnolliset ryhmätkin, muslimit ja kristityt yhdistäneet ja Nobelin rauhanpalkinnon siitä saanet Ellen Johnson Sirleaf ja Leymah Gbowee eivät silti hyväksy lainkaan homojen ja lesbojen tasaveroisia ihmisoikeuksia - pitkälti ilmeisesti uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi.
Piristystä pyhäpäivään.
Markku Rustholkarhu (harvinainen sukunimi) on kiihkeintä sorttia. Tsekkasin netistä, että hän ei ole koskaan hyväksynyt erilaisia ihmisiä. Homot ja lesbot ovat kauhistustuttavin synti, joka vie maailman tuhoon. Ai niin, me emme myöskään pääse Markun kuvailemaan taivaaseen, mistä olemme ikikiitollisia.

- Minun kirkossani ei tulla koskaan vihkimään homoja! kirjoittaa Markku tällä kertaa. Markun synapsit ovat tuottaneet sellaisen harhakäsityksen, että nykyinen liberalismi on samaa kuin entinen neuvostosysteemi: ”Siinä ei kauan nokka tuhissut kun kommunistien jo omaksutut propaganda- ja levitystoimet jyrähtivät käyntiin. Avuksi tähän saatiin vielä kaiken salliva naispappeus ja soppa olikin valmis. Kirkossa ei ole enää mitään sääntöjä, vaan papit elävät julki lesbo-suhteissa ja ylpeilevät sillä.”

http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=428&id=30945