Suomen raamattu-uskovat kokevat toisenlaiset perhemallit uhkana kristilliselle perheelle (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • Hannu, Tre
  • 13.12.2011 21:43
Kylläpä oli taas moraalitonta ja sateenkaariperheiden lapsia ja vanhempia halveksivaa tekstiä tosiuskovaisilta. Sateenkaariperheiden vanhemmilla, joita olen tuntenut 1970-luvun alusta lähtien, on kyllä muutakin tekemistä kuin tutustua homofobisten kiihkouskovaisten kirjoitelmiin, sillä perheissä on 3-4 lasta, joten siinä mielessä uskovaiset voivat ulostaa mitä sylki suuhun tuo.
Tosiuskovaisten täysin käsittämätön ihmisvihamielisyys yllättää silti jopa meikäläisen.
  • 2 / 7
  • ristiriitaista jälleen
  • 13.12.2011 22:19
Kahden eri sukupuolta olevan puolison perhe ei pohjaudu ainakaan raamattuun. Siellähän perhemallit ovat paljon moninaisemmat eli siellä kerrotaan monista miehistäkin, joilla on useita vaimoja.

Perhe ja avioliitto eivät edes ole ainakaan evankelisen kirkon sakramentteja, eivätkä ydinarvoja. Sen sijaan raamattu kylläkin korostaa rakkautta.

Tuon Timo Keskisalon puheet vain kertovat siitä, että raamattu-uskossa valehtelu on ainakin joidenkin siihen uskovien mielestä sallittua ja edustaa heidän mielestään lähimmäisenrakkautta.

http://www.eroakirkosta.fi
Joku uskonnolliseen järjestöön kuuluva idiootti puhuu täyttä paskaa aiheesta, josta hän ei tiedä yhtään mitään. Ei mitään uutta.
  • 4 / 7
  • Nelle
  • 14.12.2011 11:15
Jos samaa sukupuolta olevien avioliitto ja perhemalli (tai mikä tahansa "poikkeava" perhemalli) on muka niin suuri uhka ja tuho perinteiselle kristilliselle perheelle, niin ei se kristillinen perhe silloin voinut kovin vahva ja toimiva edes olla. Jos sillä todella on vahvat perusteet olemassaololleen, niin kyllä se silloin kestää vaikka rinnalle tuotaisiinkin myös toisenlaisia perhemalleja.
  • 5 / 7
  • Hannu, Tre
  • 15.12.2011 17:35
Jutussa mainittiin Allianssi eli SEA. Sen voidaan katsoa olevan Suomessa tällä hetkellä toteutetun homojen ihmisoikeuksia vastaan käydyn taistelun päätoimija. Se liittouma, sen toimihenkilöt ja kannattajat pitävät yllä kaikin keinoin ja suurella rahalla nykyistä homojen ihmisoikeuksien vastaista ja vihamielistä ilmapiiriä yhteiskunnassamme. Useat Allianssiin kuuluvat yhdistykset ja niiden toimihenkilöt levittävät päivittäin eri tiedotusvälineissä ja omissa julkaisuissaan solvauksia ja valheita homoista.

Allianssin jäsenjärjestöt Kansanlähetys, Sley ja OPKO (opiskelija- ja koululaislähetys), jotka tunnemme niiden sairaalloisesta homo-ongelmaisuudesta, julkaisevat mm. nuorille suunnattua Nuotta-lehteä, jonka eräs päätehtävistä on tarjota valheita homoista ja lesboista Suomen nuorisolle.

Nuotan sivuilta voi lukea mm., että ”Homoseksuaalisuus on varhain syntynyt kehityshäiriö. On harvinaista, että homoseksuaalit löytäisivät syvällä tasolla olevan tyydytyksen toisesta homoseksuaalista”. Tässä oli vain pari esimerkkiä Nuotta-lehdessä olevasta panettelusta ja valehtelusta, jota se tyrkyttää nuorille totuutena.
Nuotta on myös Älä alistu –nimisen homonparannuspuoskarointikampanjan pääpiru.
Nuotasta on lisäksi viron- ja venäjänkielinen versio. Homovihan lisääntyminen Virossa ja Venäjällä ei ihmetytä enää lainkaan.

SEA:n eli Allianssin jäseniin kuuluvat luonnollisesti ne homovastaiset lähetysjärjestöt, joilta Vantaan ja Helsingin seurakunnat epäsivät rahallisen tuen eli Kansanlähetyksen lisäksi Sley, Sanansaattajat ja Kylväjä.

Kansanlähetykseen alaisuuteen kuuluu mm. Kansanlähetysopisto. Sen rehtori Niilo Räsänen, joka on homovastaisen Päivi Räsäsen puoliso, rinnasti lehtihaastattelussa homouden moniavioisuuteen ja alaikäiseen sekaantumiseen. Kansan Raamattuseura on tietenkin myös Allianssissa mukana.

SEA:n eli Allianssin jäsenjärjestöistä löytyy luonnollisesti myös Vapaakirkko, joka on tarjonnut tiloja homonparannuspuoskarointia harjoittavalle Aslan ry:lle. Aslanin kotipesä on amerikkalainen Exodus International, jota ihmisoikeusjärjestöt nimittävät vihajärjestöksi, mitä se onkin.

SEA:n Allianssin jäseneksi on liittynyt myös Suomessa toimintansa aloittanut monikansallinen jeesustelukanava IRR-TV. Saa nyt sitten nähdä ja kuulla, minkätyyppistä vääristelyä se eetteriin ja kaapeliin työntää.

Äänekkäimmät homojen ihmisoikeuksien vastustajat löytyvät Allianssin riveistä tai tavalla taikka toisella niihin yhteydessä olevilta. Tyypillistä kaikille on, että he halveksivat, alempiarvoistavat, solvaavat ja levittävät valheita homoista ja lesboista. Tällä tavoin toimien he tekevät kaikkensa, jotta yhteiskunnassa jatkuisi eriarvoisuus ja eripura kansanryhmien välillä. Ihmisoikeuksien kyseessä ollessa voidaan rehellisesti sanoa, että Allianssi on homoihin ja lesboihin kohdistuvan pahuuden keskittymä.

Kuka tai mikä Allianssin pahuutta rahoittaa? Yhteiskunta. Valtio kerää kirkollisveron, josta kustannetaan suurelta osin homovihaa levittävien järjestöjen toiminta. Sitä kutsutaan yhteiskunnan harjoittamaksi syrjinnäksi ja homofobiaksi.

Paljon on meillä homoilla ja lesboilla tekemistä, ennen kuin Allianssin homo-ongelmaisten kylvämä epätasa-arvo ja halveksunta saadaan aisoihin. En itse varmaankaan tule sitä päivää näkemään, mutta toivon, että tulevat sukupolven saavat elää sellaisessa kotimaassa, jossa kaikkia pidetään ihmisinä.
  • 6 / 7
  • Hannu, Tre
  • 16.12.2011 16:25
Silloin kun pahuuden keskittymän eli Allianssin hallituksen puheenjohtaja Timo Keskitalo valehteli julkisuudessa, että ”perinteinen perheen malli, jossa on isä ja äiti avioliitossa sekä lapset, kokee rajua ideologista runttausta”, ja ”median ja kasvatuksen aloilla halutaan markkinoida monimuotoista perhettä, eikä suinkaan aina edes tasa-arvoisena mallina vaan perinteisen mallin tilalle ikään kuin kehittyneempänä ja parempana versiona”, otin heti yhteyttä Keskitaloon.

Allianssin Keskitalo tarkoitti solvauksellaan, kuten jokainen tietää, että vain tietynlaiset, hänen ahdasmieliseen ja harhaiseen maailmankäsitykseensä sopivat perheet ovat oikeanlaisia perheitä. Lisäksi lausunnosta paljastuu, että kaikki Keskitalon suppeasta ajatusmaailmasta poikkeava loukkaa hänen kuvittelemiaan oikeanlaisia perheitä. Kuten jokainen tietää, tämäkin on Keskitalon keksimä juttu, sillä yksikään perhe ei ole kertonut tukevansa Keskitalon väitteitä.

Kerroin Keskitalolle, että ymmärrän kyllä, että hänen maailmankatsomuksensa on itsekeskeinen, suppea ja homovihamielinen, ja että hän on moraaliton valehtelija. Toivoin hänelle voimia hylätä vihamielinen uskonto ja muiden ihmisten halveksiminen sekä voimia yrittää kasvaa normaaliksi ihmiseksi.

Keskitalo vastasi ja valehteli, että hän ei ole homovihamielinen eikä kristinusko ole vihamielinen uskonto. Hän katsoo kuuluvansa vähemmistöön ja että hänelläkin on oikeus ilmaista itseään.
Se oli tyypillinen kiihkouskovaisen vastaus. Kun on raamattu-uskovainen, silloin saa puhua ja kirjoittaa mitä valheita tahansa eikä joudu siitä vastuuseen. Ei siis todellakaan mitä uutta uskovaisilta, kuten joku kommentoijista aikaisemmin totesi.

Vastasin Keskitalolle, että hänellä on oikeus ilmaista itseään, enkä ole sitä koskaan keneltäkään kieltänyt. Kerroin ymmärtäväni, että hän on homovihan riivaama, mikä varmaan johtuu lapsuudenkokemuksista, alemmuuskompleksista tms. Kehotin häntä ottamaan itseään niskasta kiinni ja lopettamaan homojen solvaamisen ja vihanpidon. Lopuksi toivoin hänelle voimia eheytyä normaaliksi ihmiseksi, joka kunnioittaa lähimmäisiään.

Nyt vaan sattuu olemaan niin, että en kyllä usko, että uskonnon riivaamat yksilöt voisivat eheytyä normaaleiksi. He ovat olleet vahingollisten ja myrkyllisten ajatusten vallassa liian kauan, monet lapsuudesta asti, joten en usko, että he ovat kykeneviä vaikuttamaan sairaalloisen vihamieliseen luonteenlaatuunsa.

Tällä palstalla olevan edellisen pitkän kirjoituksen, jossa kerroin Allianssin homovihakeskittymästä, lähetin Keskitalon lisäksi sisäministeri Räsäselle ja oikeusministeri Henrikssonille.
Oikeusministeri Henriksson vastasi noin viikko sitten edelliseen kirjeeseeni, jonka olin lähettänyt syyskuussa. Hän kertoi, että oikeusministeriö on laatimassa yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Täytyy nyt sitten informoida oikeusministeriä, että muuttamalla avioliittolain mies ja nainen kahdeksi henkilöksi auttaa sangen paljon tässä vaiheessa.
---
Raamattu-uskovaisten hyökkäykset tasa-arvoa ja homoja vastaan jatkuvat. Aamulehdessä oli Päivi Räsäsen pitkä kirjoitus, jossa hän tietenkin puolusti uskovaisten ahdasmielisiä käsityksiä. Äsken Ylen Tampereen radiossa änkyräpapit valehtelivat, kuinka on muka niin paljon homoja, jotka haluavat ”eheytyä” heteroiksi, ja että heitä pitää auttaa ynnä muuta homovihamielistä.
Jopas oli kiihkouskovaista tekstiä edelliseltä kirjoittajalta. Ei millään pahalla, mutta kuulostat siltä kuin kristinusko olisi joku suuri salaliitto täynnä vajaamielisiä. AI NIIN! johtuukin varmaan siitä että ajattelet niin.

Millä oikeudella sanot, että Keskitalo valehteli? En usko että tunnet ihmisen sisintä niin, että osaat aukottomasti sanoa koska joku valehtelee ja koska ei. Mutta sinuahan se ei kiinnosta. Sinua kiinnostaa se, millä tavalla saat vihaasi purkaa kristittyihin, jotka sattuvat monessa asiassa olemaan eri mieltä kanssasi, eivätkä suostu pitämään suutaan kiinni.

Toivon sinulle rauhaa ja siunausta. Vaikket niitä haluaisikaan. Kannattaa myös lukea oma tekstisi sillain, miltä se kuulostaisi jos se olisi vastaus sinulle joltain uskovalta. Millainen sen sävy olisi? Kunnioittavako?