Kun Lipponen kuvasi Haavistoa sivistyneeksi mieheksi (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • ajatonta rakkautta ehdolla
  • 12.8.2011 19:39
Kokoomushan tosiaan on se suomen Suomen äärioikeistokonservatiivisin puolue, toisen puolikkaansa osalta, vastaten aikalailla Yhdysvaltain äärikonservatiivi-republikaaneja, meidän polittisessa arvokentässä.

Viime vaaleissa huomasi ja kävi aika selväksi se, että ääni hlbt-myönteiseksi ilmoittautuneelle ehdokkaalle puolueessa, joka ei välttämättä enemmistöltään hlbt-myönteinen olekaan, menee helposti täysin harakoille, mikäli uupuvia yhdenveroisista ihmisoikeuksista haaveillaan.

Lipposen mukaantulo presidentinvaali-ehdokas-kamppailuun tuntui aiheuttavan kuitenkin kaikkein eniten vatsanmielenväänteitä Timo Soinille, joka oli ehkä laskenut sen varaan, että pääsisi mielestään "kärsivän kansan ehdokkaaksi".

Trendikkäästi ajan henkeen itseään paljon nuoremmat puolisothan näillä kaikilla kolmella ainakin on. Sauli Niinistön (62/34), Pekka Haaviston (53/33) ja Paavo Lipposenkin (70/44) puolisot voisivat ikänsä puolesta olla heidän omia lapsiaankin. Näin ne ajat muuttuu ja kansakunnan keulakuviksikin pyrkivillä rakkaus ei katso enää ikää.