Puerto Ricon psykologit kokoontuivat irrottautuakseen homofobiasta (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • Onnellinen mies
  • 15.5.2011 13:25
Mainio uutinen Puerto Ricosta, kiitos! Se koskettaa sydäntäni ja soittelee sielussani, todella! Puerto Rico ja Ricky Martin! Parisen kuukautta sitten luin tuon LIKE:n kustantaman Ricky Martinin kirjan Minun tarinani. Lukuelämys, joka jatkuu yhä edelleen, on ollut valtaisan upea. Kirjoittamansa tekstin myötä hän ui mieleeni, sydämeeni ja sieluuni. Jokaisella solullani tunsin ja tunnen kuinka upeaa on olla homoseksuaalimies tässä ajassa ja tässä maailmassa. Siitä kiitos Ricky Martinille.

Eilen kävelin Helsingin keskustan Sokoksella katsellen siellä myynnissä olevia kirjoja ja VAU! Tuo kaupungin kirjastosta lukemani Martinin kirja oli siinä edessäni myynnissä. Ostin kirjan ja kuinka tunsinkaan itseni onnelliseksi mieheksi!

Maailma on ollut ja on vieläkin väärällään homoseksuaalien sortoa, syrjintää, vähättelyä ja monen muotoista ennakkoluuloa, jopa harhaisia käsityksiä homoseksuaalisuudesta. Siksi uutiset rehdeistä, ryhdikkäistä, selkeistä ja yhteiskuntiin ihmisarvoisesti ja elämän myönteisesti vaikuttavista homoseksuaaleista ovat suunnattoman arvokkaita. Näistä uutisista kiitokset ranneliike.net sivustolle.