Julkkismiesten pissimet kiinnostuksen kohteina USA:ssa (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • SaintJudy
  • 22.3.2011 8:54
Playgirl perustettiin vuonna 1973 feministisenä vastaiskuna Playboy ja Penthouselle, homot ottivat Playgirlin sittemmin omakseen. Lehteä suunnataan vieläkin lähinnä naisille, mutta ottavat huomioon myös lehden miestilaajat. Tilaajat menevät jonkin arvioden mukaan puolet ja puolet. Kaksinaismoralismia vaiko häveliäisyyttä..? Playgirl tuntuu olevan outo jäänne 70-luvulta.
Playgirlin erikoisempia piirteitä on se, että sen mallit ovat ympärileikattuja, sama linja jatkuu myös sen muiden maiden painoksissa. Ympärileikatut penikset ovat aiheutaneet oudoksuntaa mm Venäjällä. Lehden naisille suunnattu sisältö kertoo mieltymyksestä leikattuihin peniksiin, varsinkin Amerikoissa homomiesten fetissinä, varsinkin kuvissa on esinahka.

Kommenttia muokattu: 22.03.2011 klo 08:55
  • 2 / 4
  • cut pure pleasure
  • 22.3.2011 14:08
Kovinkaan monien homomiestenkään fetissinä ei todellakaan ole esinahallinen penis, terskaltaan nahkamöykyssä oleva, eikä etenkään esinahan alusiltaan likaisen töhnäinen sellainen. Eihän se nahkatuppero mikään esteettinen silmiä hivelevä nautintokaan ole. Ympärileikkaus myös parantaa miesten kestävyyttä, joten rakastelukumppani tulee varmemmin tyydytetyksi. Esinahallistenhan on todettu saavan ja levittävän tautejakin herkemmin kuin ympärileikattujen, joten sillä on "holtittomillekin" siinä mielessä merkitystä.
  • 3 / 4
  • SaintJudy
  • 22.3.2011 19:05
Makunsa kullakin...tosin henkilökohtainen hygienia ei nyt nahasta riipu - kuten myös tunto, tosin noissakin on ihan käyttäjäkohtaisia eroja.
Käsittääkseni ympärileikkaus aiheuttaa ihon paksuuntumista, edistää siten kestävyyttä kun nahka ikäänkuin "parkkiintuu". Esinahanhan tarkoitus on suojata herkkä ihoa ja esinahka itsessään on tuntoherkkää aluetta - tietysti anatomioissa on eroja.
Esinahka suojaa erityisesti vaippaikäisiä virtsatulehduksilta ja ihottumilta. Ilmeisesti monet ympärileikkausta puoltaneet seikat, kuten juuri hygienia tai tulehdukset ovat johtuneet juuri heikosta hygieniasta - kuin siitä että leikattu olisi Herralle mieluisa.

Jutkimukset ovat kyllä osoittaneet ympärileikkauksen vähentävän todennäköisyyttä saada HIV-tartunta, esinahan solut ovat erityisen herkkiä HI-viruksille, mikä selittänee ympärileikkauksen ehkäisytehon.
Toisaalta miesten ympärileikkaus vähennä ollenkaan HIV:n tarttumista naiskumppanille - wonder why...?
Papilloomavirustartuntojen on todettu olevat ympärileikatuilla miehillä kolmanneksen harvinaisempia.
  • 4 / 4
  • Vieno
  • 25.3.2011 2:30
Ympärileikatut penikset ovat toisinaan tosi rumia, sillä arpikudos näkyy kauas ja saattaa aiheuttaa kieroon kasvamista. Siis peniksen. Luonnollisuus-keskustelun jätän kokonaan uskovaispiireille. Kannattaa myös muistaa, että tuo turha toimenpide ei ole riskitön, vaan toisinaan "hyödyttömän" nahan poistaminen aiheuttaa koko peniksen menettämisen. Vai siihenkö ehkäisyvaikutus perustuukin?
Tartuntariskin pienentämisellä ja hygieniasyillä ympärileikkauksen puolusteleminen on mielestäni vähintäänkin outoa: kondomi antaa oikeaa suojaa tauteja vastaan ja kai sitä sivistynyt ihminen osaa paikkansa pestä ennen kuin kumppanilleen "suupalaa" tarjoaa? Näin ainakin meillä toimitaan.
Mitä itse alkuperäiseen aiheeseen tulee, en oikein jaksa käsittää, miksi pissaamiskuvia pitäisi saada? Toimenpide, siis ylimääräisen virtsan poislasku kun yleensä tapahtuu lähes täysissä vaatteissa ja kalu velttona. Ei siis mitään kiinnostavaa nähtävää ja vaikka olisikin, kai julkkiksillekin pitää suoda oikeus valita itse, mitä kuvia heistä otetaan? Kuvien julkaiseminen mielessäni rinnastuu ihmisten ilman omaa tahtoaan tapahtuvaan outtaamiseen.