Ricky Martinin, latinopopin tunnetuimman esittäjän muistelmateos suomeksi (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • Onnellinen mies
  • 25.2.2011 11:35
Kiitos, kiitos kirjoittamastasi JuhaniV. Vaikka olenkin aina pitänyt Ricky Martinin äänestä laulajana ja kuuntelen hyvinkin mielelläni hänen levytyksiään, niin luettuani tuon edellä olevan kirjoituksesi tuntuu kuin Ricky Martin olisi tullut entistäkin lähemmäksi niin mieltäni kuin sydäntänikin. Loistavan upeaa luettavaa. Kirjaostoksille menen tuotapikaa ilahtuneen onnellisena. JuhaniV, minulla on visio: Tulee aika, jolloin kaapittelu, homottelu, lesbottelu, biskuttelu jne. on mennen talven lumia. Lait, säädökset, asetukset jne. ovat ihmisille tasapuolisesti. On miehiä rakastavia miehiä, naisia rakastavia naisia, naisia rakastavia miehiä, miehiä rakastavia naisia ja niin miehiä kuin naisiakin rakastavia miehiä ja naisia. Jo nyt on nuoria, joille nämä asiat ovat juuri näin ilman konstailuja, ketkuiluja ja metkuiluja. Tuota samaa selkeyttä aavistelen tulevan esiin Ricky Martinin kirjasta. Elämä on arvokas itsenään ilman nimittelyjä, leimaamisia, luokitteluja, "synnittelyjä" jne. Ihmisarvoista elämää ja onnea siihen toivottaen!
  • 2 / 3
  • Onnellinen mies
  • 4.3.2011 9:51
Ricky Martinin kirja Minun tarinani, kustantaja Like, suomennos Kirsi Luoma, on saatavana kirjakauppojen lisäksi myös Helsingin kaupungin kirjastosta ja varmaan muistakin maan kirjastoista. Luen kirjaa parhaillaan. Kirsi Luoman suomennos on hyvä. Suosittelen kirjaa luettavaksi. Kuten jo edellä kommentissani aavistelin, tuli Ricky Martin teoksensa myötä itselleni entistäkin läheisemmäksi. Niin mieltäni kuin sydäntänikin lämmittää erityisesti se, mitä Ricky Martin kirjoittaa jo kirjan alussa sanoen pojilleen Matteolle ja Valentinolle: " Omat valoni, keskipisteeni, voimanlähteeni. Pienet mestarini, jotka osaavat pelkällä katsellaan sanoa minulle: " Älä huolehdi isä. Kaikki on hyvin. " Ricky- isän upea sanoma pojilleen ja miksipä ei meille kaikille.
Niinpä: rakkautta on, kauneutta on ja hyvyyttä on. Puolustetaan niitä!
Hyviä lukuelämyksiä teille kaikille Ricky Martinin seurassa toivottaen.
Ystävällisesti,
  • 3 / 3
  • Onnellinen mies
  • 6.3.2011 14:52
Hyvä JuhaniV! Kirjoja ilmestyy niin paljon, että ilman sinun artikkeliasi, " Ricky Martinin, latinopopin tunnetuimman esittäjän muistelmateos suomeksi", olisi Martinin kirja " Minun tarinani " saattanut jäädä lukematta, tai ainakin sen lukeminen siirtyä tuonnemmaksi. Kiitos artikkelisi, niin ei käynyt. Sain juuri hetki sitten kirjan luetuksi ja lukuelämys on valtaisa, suurenmoinen se on. Kaikesta sydämestäni toivon mahdollisimman monen homoseksuaalin miehen ja naisen, kuka ja missä hän onkaan, lukevan tuon kirjan. Kirjan luettuaan voi todeta, kuinka itsensä arvostaminen, rakastaminen ja kunnioittaminen suo mahdollisuuden olla valmis tulemaan elämän parvekkeelle kapittelun sijaan, sekä miten omasta seksuaalisesta suuntautumisestaan ylpeänä on tulvillaan elämän energiaa. Toivon, toivon vilpittömästi: sinä homoseksuaali mies ja nainen, kuka ja missä lienetkin, lue kirja.Tule elämäsi parvekkeelle kaapittelun sijaan. Täällä on tilaa, täällä on aurinkoa, tänne olet hyväksytty ja tervetullut.
Artikkeleitasi JuhaniV odotan näille palstoille vastaisuudessakin. Onnea elämääsi!