Unkarilainen vihasivusto ihailee Suomen skinheadeja, Perussuomalaisia ja väkivaltaa (juttukommentit)

Gallupit valehtelevat. Jos minulta kysytään puoluekantaa tai ketä äänestän, vastaan aina eri tavalla kuin todellisuudessa kannatan. Mielestäni gallupit ovat aika tavalla roskaa. Äänestyspäivän ovensuukyselyt ovat hieman eri asia. Niihinkin vastaisin kuitenkin eri tavalla kuin äänestän.
Jos edes yrittäisit olla objektiivinen uutisoinnissasi, niin se ei sataisi PS:n laariin.
  • 3 / 10
  • gay power
  • 20.2.2011 14:18
"Ranneliikkeen pikagallupissa perussuomalaiset saivat kohtalaisen kannatuksen."

Parempi saadakin. Toisten puolueiden avointen ovien politiikka tuo muuten lopulta tännekin mm. Amsterdamista tutun gay bashing -ilmiön. Mikä lie niihin suvaitsevaisiin "hollantilaisiin" nyt onkaan mennyt, kysyisi kulttuurirelativisti...

Skiniliike Suomessa on hyvin heikko verrannossa lähes mihin tahansa maailman kolkkaan. Mutta valitettavasti se on viime aikoina nostanut rumaa päätään jo sukupuuton partaalta täysin epäonnistuneen lepsun maahanmuuttopolitiikkamme seurauksena. Siten suvaitsemattomuus kasvaa kahdesta suunnasta ja seksuaalivähemmistöt jäävät väliin.

Suomessa olisi vielä aikaa estää mainittu kehitys, mutta ainoastaan perussuomalaiset suuremmista puolueista tavoittelevat sitä. Muut lähinnä keskittyvät esittämään persut lähes natseina. On totta, että persuissa on paljon konservatiivisia ihmisiä seksuaalivähemmistöjen asioissa, mutta ei heitä kenenkään tarvitse pelätä, kun taas maailmalta löytyy tuontitavaraksi aivan erilaisella mentaliteetilla varustettuja esim. erään äärimachon kiihkouskonnon edustajia. Persut ovat selvästi pienempi paha.
  • 4 / 10
  • SaintJudy
  • 20.2.2011 14:22
Hassua kyllä, aika moni homomies ihailee kuvan esittämää pride-paraatin vastustajaa... - *sigh*
Eivät gallupit (ja muut kyselytutkimukset) valehtele. Ne kertovat valistuneen arvion vallitsevasta mielipideilmastosta. Raportoitaessa pyritään ottamaan huomioon mm. sellaiset muuttuvat tekijät, että osa vastaajista antaa tarkoituksellisesti vääriä vastauksia.

***

Itse(kin) olen sitä mieltä, että erilaiset ääriainekset saavat lisää tuulta siipiensä alle, jos kansaa askarruttavia asioita lakaistaan iän kaiken maton alle. Sellainen voi aiheuttaa arvojen kovenemista, mutta myös jopa "suoraa toimintaa".

Esimerkiksi perussuomalaiset (ja puolueen liepeille syntyneet hommat) ovat nostaneet näitä vaikeita kysymyksiä pinnalle ja moni epävarmuuden riuduttama pieni ihminen kokee nyt löytäneensä poliittiselta kartalta tahon, joka ottaa heidän ongelmansa vakavasti; vastaa edes huutoon tutulla kielellä. Eri asia on, onko tarjolla kestäviä ratkaisuja näiden kysymysten hoitamiseen. Tästä lisää: http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=9231

Homon näkökulmasta varmasti tässä muuttuvassa maailmassa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien yhteiskunnallinen ja arjen yhdenvertaisuus on tärkeä asia. Mutta samalla tavoin epävarmuuden riuduttama pieni (homo)ihminen voi kokea globalisaation, kulttuurien törmäykset ja monet muut epävarmuuden tunnetta lisäävät asiat vielä pelottavampana, kuin tasa-arvoisen avioliitto-oikeuden puuttumisen. Ehkä tuntuu turvallisemmalta yrittää tarttua menneeseen.

PS. Tämä kirjoitus ei ole uutisosiossa, vaan "kommenteissa ja näkökulmissa".

Kommenttia muokattu: 20.02.2011 klo 17:32
  • 6 / 10
  • Hannu, Tre
  • 22.2.2011 7:08
Seuraava kommentti kuuluisi oikeastaan vaaleja koskevaan artikkeliin, mutta liittyy myös tähän juttuun.

Katselin homovastaisten ehdokkaiden listaa. Perussuomalaisten listoilta valituksi tulevat eli tällä hetkellä vahvimmilla olevat ehdokkaat vastustavat lähes kaikkia homojen ja lesbojen oikeuksia. Ääriuskovaisten ja heihin luettavien perussuomalaisten ja muiden puolueiden vanhoillisten rynnistys tulee viemään maatamme aimo askelen taaksepäin.

Puheenjohtaja Soini, joka katolisena noudattaa paavin ohjeita, vastustaa naisten oikeuksia kuten aborttia, ilmeisesti myös raiskaustapauksessa, koska ei halunnut vastata kysymykseen. Seksiä ei saa harrastaa muuta kuin avioliitossa. Koska hän vastustaa ehdottomasti myös homoliittoja eikä avioliitto kuulu homo- ja lesbopareille, eivät homot ja lesbot saa harrastaa seksiä lainkaan. Soini ei ole myöskään vaivautunut puuttumaan homoihin kohdistuvaan vihanlietsontaan.

Moni homo ja lesbo haluaa silti kannattaa perussuomalaisia ja nähdä Soinin jopa pääministerinä. On tietenkin surullista huomata, että monet homot ja lesbot halveksivat itseään niin paljon, että haluavat vastustaa omia oikeuksiaan ja lopettaa tähän saakka jatkuneen myönteisen kehityksen ihmisoikeus- ja tasa-arvoasioissa. Itse olen tällainen työtön tuntemattomuus, mutta kunnioitan silti itseäni niin paljon, että haluan kaikki oikeudet ja pyrin toimimaan niin, että tasavertaisuus toteutuisi.

Mikäli tämänhetkiset ennusteet käyvät toteen, Suomesta tulee ahdistava paikka elää ja pahoinvointi lisääntyy entisestään.
  • 7 / 10
  • realismia
  • 5.3.2011 21:55
Todellisuudessa, vaikka Persut eivät ole mitään homorakastajia, niin he silti uskovat periaatteessa yhtäläisiin oikeuksiin. Kun taas Islamistit, joiden maahantuloa juuri pyritään rajoittamaan, pitävät vielä homoutta sairautena, josta rangaistaan kuolemalla.
  • 8 / 10
  • Hannu, Tre
  • 7.3.2011 13:19
Todellisuudessahan perussuomalaiset eivät usko yhtäläisiin oikeuksiin eivätkä kannata oikeudenmukaisuutta ja tasavertaisuutta eli samoja oikeuksia kaikille. Tämä käy täysin selväksi heidän eduskuntavaali- ja muista ohjelmistaan sekä julkisista lausunnoista. Heidän tarkoituksensa on pitää meidät alempiarvoisina toisen luokan kansalaisina. Lisäksi ohjelmasta käy ilmi, että he eivät hyväksy nykyisiäkään oikeuksia, vaan haluavat vähentää niitä.

Jotkut homot ja lesbot kertovat äänestävänsä perussuomalaisia maahanmuuttovastaisuuden vuoksi. Ihmisoikeusjärjestö Amnestyn toiminnanjohtaja Frank Johansson sanoo, että ps:n turvapaikkapolitiikka ei poikkea Kokoomuksen, Keskustan ja Sdp:n turvapaikka- ja maahanmuuttopolitiikasta. Nämä kolme puoluettahan ovat olleet jo 20 vuotta tiukan politiikan kannalla. Vaikka äänestäisi ps:n ehdokkaita, tilanne ei siis maahanmuuttoasioissa muutu. Puheenjohtaja Soini tietää tämän. Hän on hyvin selvästi sanonut, että turvapaikka- ja maahanmuuttoasiat eivät ole kynnyskysymys hallitusneuvotteluissa.

Maahanmuuttovirastoa on kritisoitu, koska se ei ole tarjonnut turvapaikkaa vainotuille homoille ja lesboille. Mikäli perussuomalaiset puuttuvat asioihin, homot ja lesbot ovat lainsuojattomia jatkossakin eivätkä saa Suomesta turvapaikkaa.

Mitä taas islamisteihin tulee, Maahanmuuttovirasto ei heitä tunnista etukäteen eikä kukaan muukaan. Terroritekoja suunnittelevat voivat käydä missä tahansa myös turistiviisumilla. Yhteiskuntarauhan kannalta on tärkeää, että kaikki Suomessa asuvat tuntevat olonsa turvalliseksi.

Koska maahanmuuttajien keskuudessa esiintyy runsaasti homovastaisuutta, perussuomalaisten homoja syrjivä politiikka heijastuu myös maahanmuuttajiin lisäten heidän homokielteisyyttään entisestään.

Mikäli nykyiset kannatusennusteet toteutuvat, ainoa vaikutus on se, että homojen ja lesbojen oikeuksien myönteinen kehitys pysähtyy ja homoviha lisääntyy. Kestää kauan ennen kuin vahingot on korjattu.
  • 9 / 10
  • Kari Häkkinen
  • 17.3.2011 14:48
Perussuomalaisten ajama dystopia, yhtenäiskulttuurinen kansallisnationalistinen aitosuomalainen yksikielinen kristillissosiaalinen hetero-Suomi lähestyy vauhdilla.

Ja jos et siihen sopeudu, niin lääkkeet on jo mietitty:

“Yhtenäiskulttuuri luo tarpeen sille, että arvoyhteisön yhteisistä normeista radikaalisti poikkeavia ja sitä sopimattomilla tavoilla muuttamaan pyrkiviä tarvittaessa rangaistaan."

Perussuomalaisten nuorten periaateohjelma 2008
Kiinnittäkää turvavyönne, sillä olemme aloittaneet laskeutumisen Perus-Suomeen, joka on parhaillaan eroamassa Pohjoismaista. Kehotamme kaikkia välttämään hallinnon arvostelemista ja kansalaisoikeuksien vaatimista.
Seuraava lentomme länteen lähtee reilun neljän vuoden kuluttua.