Timo Torsti Antero odottaa Suomen homoaateliston paljastumista (juttukommentit)

Timo Torsti Anterolla taitaa jo isoin pyörä heittää melko pahasti. Tai sitten hänen paranoiansa on vain entisestään pahentunut, kun näet joutuu elämään kampaajansa kanssa, joka ei muute ole edes mestari!
  • 3 / 11
  • antakaa sille
  • 8.1.2011 15:49
Kuten yleensä, Timollakin vaan puhe siitä, mistä kovin puute.
  • 4 / 11
  • Paljon melua tyhjästä
  • 8.1.2011 18:33
Koskahan paljastuvat ne heteroklubit ja -klikit, joiden kautta TTA on saanut upseerin arvonsa, päässyt kaikenmaailman tv-ohjelmiin ja ylipäätään esille?
'Mikkonen odottaa myös " sukupuolivähemmistöjen salaisen aateliston" paljastumista ja joutumista lähemmän tarkastelun kohteeksi.'

Miksiköhän reservin majuri Mikkonen nyt epäilee transihmisten salaliittoa? Epäileekö Mikkonen valtaeliitissä olevan useitakin sukupuoltaan korjanneita?

Teekutsuliikkeen Suomen lähettiläs Mikkonen on siis laajentanut vainojaan seksuaalivähemmistöistä myös sukupuolivähemmistöihin. Aika avarakatseista...
Homoaateliston paljastumista odotellessa voi vaikka etsiä kuinka monta homoeroottista piiloviestiä T.A Mikkosen jouluvideosta löytyy;

http://www.youtube.com/watch?v=sjjvtWs6hjg

Punainen liina...tosin ei takataskussa.
Cowboyt, joista näkyy vain selkä, yhdistettynä "Vuoden vaan saan odottaa.." tuo epäilemättä mieleen eräänkin kuuluisan elokuvan salarakkaat.
Satula, tai pikemminkin se mitä Timo kohtaa puristeleekaan satulasta läpi koko viedon. Kohdassa 0:58 oikealle, kuvan taka-alalle ilmestyy noin 45 asteen kulmassa oleva betonifallos! Kun videon pysäyttää samaiseen kohtaan, voi kuvassa nähdä cowboyn, Torsti Anteron suu auki ja falloksen...Toisin, voipi olla että kovin moni moista mielikuvaa halua nähdä - tai saa pois mielestään.
Ihan oikeasti, ketä kiinnostaa Mikkosen aatokset yleensäkään?
TTA on monipuolisen luova yksilö. Hän tietää kuinka oma naama saadaan mediassa näkyville. Pitää lanseerata lämpimään julkiseen teemaan uusi käsite. Nyt homoaatelinen! Kuninkaallisethan ovatkin jo olemassa. Tyyppi on mielestäni mahtava. :-)))
  • 9 / 11
  • Irokeesi
  • 10.1.2011 13:56
TTA kirjoitti jo 1982 pitkälti omaelämänkerrallisen teoksen "takana loistava tulevaisuus". Ehkäpä se kertoo vähän siitäkin, millaisesta omakohtaisesta katkeruudesta nuo TTA:n lausumat ovat kotoisin.
Mikkonen ei puhunut mitään mistään "homoaatelistosta", vaan " sukupuolivähemmistöjen salaisesta aatelistosta" - eli transaatelistosta!

Homot kuuluvat seksuaalivähemmistöihin, kun taas sukupuolivähemmistöillä tarkoitetaan transihmisiä.
Ehkä ei kannata kiistellä siitä, puhuiko TTA seksuaali- vai sukupuolivähemmistöistä, koska hän tuskin edes itse tarkalleen tietää, mistä puhuu tai kirjoittaa. -Suhtautukaamme huumorilla.