Timo Torsti Antero huolissaan Linnan kadeteista (juttukommentit)

Sääliksi käy TTAM:n poikia. Heillä ei varmasti ole helppoa noin yleensäkään isänsä kanssa ja jos vielä jompi kumpi olisi homo niin varmasti seuraukset olisivat todella kamalat. Mutta onhan rouva kampaajamestari eikös se ole ihan homo ammatti?
Kadeteille pitää tietenkin opettaa myös miten tanssissa ollaan vietävänä. Ettei tule kutsuvieraan kanssa turhaa vääntöä.
  • 4 / 15
  • Hannu, Tre
  • 8.12.2010 23:11
Eräs tuttavani oli sitä mieltä, että syynä on ilmastonmuutos. Poikkeuksellisen kuuma kesä ja sitä seuranneet pakkaset ja valtaisat lumimäärät - ainakin siellä etelämpänä - vaikuttavat herkkien yksilöiden mielentilaan, saavat niin sanotusti pois tolaltaan. Silloin herkässä mielessä kehkeytyy salaliitto- ja muita fantastisia kuvitelmia, kuinka homot valloittavat koko maailman. Tästä on meillä lukuisia esimerkkejä - lääkäreistä toimittajiin ja majureihin - joten mainitsen vain Viron opetusministerin, jonka mielestä homopropaganda ajaa virolaiset sukupuuttoon. -Mikäli mielikuvitusmaailmassa eläminen johtuu ilmastonmuutoksesta, seuraavan ilmastokokouksen olisi syytä mainita loppuraportissaan tästäkin haittavaikutuksesta.

Lehtien olisi myös syytä sijoittaa TTAM:n ja muiden mielikuvituskertomukset joko viihde-, hupi- tai Ihmismielen kummallisuuksia -osastoon.
  • 6 / 15
  • mapleapple
  • 9.12.2010 9:38
Vuoden 2010 linnan juhlissa 4 tai 5 nais- tai miesparia, 1000 heteroparia >>>>>
Vuoden 2011 linnan juhlat valtavat homo-orgiat.

Niinhän se menee indeed...
  • 8 / 15
  • Rokkihomo
  • 9.12.2010 10:57
Näinhän se on: Karatea itsepuolustukseksi on aivan kohtuullisesti paikallaan jos mies hakisi kadettia tanssiin.

Edit: Siis missään nimessä ei ole.

(Missäs, muuten, ovat naispuoliset kadetit?)

Kommenttia muokattu: 09.12.2010 klo 14:04
  • 9 / 15
  • Rokkihomo
  • 9.12.2010 11:01
...Ja että se on tämän hirvittävän punikkilakimiehen presidenttikausi ja "Kultarannan kesäinen ilomeno" ikään kuin vapaamielisyydessään kammottava Weimarin tasavalta ennen parempien, jämerämpien aikojen paluuta -?
Jossain asioissa on hyvä säilyttää perinteet ja niihin ei kuulu homoparien tanssiminen linnassa tai jos mies tanssii (miespuolisen) kadetin kanssa.

Pikkusen vois homotkin miettii, miten esiintyy ja millasen kuvan itestään antaa.
Huonoista perinteistä kuten syrjinnästä ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella tulee luopua. Vain siten voimme edistää ihmisarvon kunnioittamista ja tasa-arvoa.
Luulisi, että jos kadetilla on itsetunto ja arvot kohdillaan, niin hän voi tanssia kenen kanssa vain.
Hannu, Tre: Joillain on lahja (tai kirous) suhauttaa ilmoille jotain, minkä luottotoimittaja sitten komppaa tylsän uutispäivän otsikoihin, mielellään "asiantuntija kauhistui" -lisäyksellä. Sääli meitä pahaa-aavistamattomia, joita ei varoiteta seuraavan aukeaman ajatustuhnusta, josta jää mieleen tahra ja sakeaa yläpilveä pilaamaan loppupäivä.

Public eye: veikkaan katkerahkon tuoksun olevan peräisin pilaantuneesta linnanjuhlakutsusta, jota uutisen kohteena oleva bloggari ei tällä kertaa saanut.

Oscari: pelottaa ihmiset, jotka kasvattavat lapsiaan kieroon. Siis sellaisiksi, että lasten käsitykset heitä ympäröivästä maailmasta on yhtä sekaisin, kuin pitkän linjan poliitikoilla. Joskus luonnevian, asennevamman tai silkan typeryyden voi onnistuneesti naamioida vakaumukseksi jopa vuosikymmenien ajan.

Vilhelmi: keskimääräisillä sielunlahjoilla varustetulle kadetille suurempi haaste täytyy olla se, että seisoo kättelyn ajan naama peruslukemilla, kun vierestä lappaa psykedeelisiin häkkyröihin verhottuja mammoja. Sitten tanssin alettua siihen presidentin peesiin iskee ekana ne kansanedustajat, jotka haluavat nauttia jokaisesta sekunnistaan telkkarissa. Ekan valssin ja kameroiden kääntymisen jälkeen parketilla mahtuu jopa tanssimaan. Eikä kukaan muista, että kenen kanssa.

Etiketistä huolestuneet: Koska kyse ei ole kilpatanssista, niin etiketti on säilynyt ehjänä. Juhlien teemaakin voi yrittää kunnioittaa, jos se vaikka sattuu olemaan suvaitsevaisuus ja tasa-arvo. Esim. lähiruoka-teema onkin jo vaikeampi toteuttaa siinä punaisella matolla tai parketilla, jos ei halua rakennella ikimuistoista performanssia ja ikuista porttikieltoa Linnaan. Jos haluaa videotuomaroida ei-tulkinnanvaraiset etikettivirheet, niin esim. about joka kymmenennellä on kunniamerkit ripustettu väärin, joskaan Linnassa ei yleensä nähdä reservin majurien sotilaspuvuissa muita kuin siihen sallittuja kilisitimiä.

Ensimmäiset kerrat muistetaan ja huomataan aina, vaikkei ne niin erikoisia olisikaan. Kukaan ei muista, että kuka kipusi Everestille toisena tai kuka sai runkosarjan maalista syöttöpisteen. Veikkaan ettei 2011 juhlissakaan enää silmään pistä erilaiset tanssiyhdistelmät. Eli tämäkin "kohu" nyt vaan oli nähtävä, jotta joskus päästään not a big deal -tilanteeseen.

Jonkun on vaan mentävä ensimmäisenä, vaikka se tökkisikin vastaan kansallisluonnettamme, johon ainakin selvin päin oltaessa kuuluu omien kengänkärkien tuijottaminen samalla kun toivoo, että uppoaa harmaaseen massaan kenenkään huomaamatta. Lehtiä lukiessa tulee joskus mieleen, että pahinta mitä suomalaiselle voit antaa on huomio: suurin osa kauhistuu sen saamisesta, paitsi ne muutamat, jotka ovat siitä riippuvaisia ja käyttävät sitä joka väärin. Lisäksi sitä eivät usein saa ne, jotka sitä oikeasti tarvisivat.

Suo siellä, etelä täällä.

Kommenttia muokattu: 10.12.2010 klo 05:20

Kommenttia muokattu: 10.12.2010 klo 14:17
"...itsepuolustusohjeet parkettitaisteluihin."

Miksi homofobikot tuntevat aina fyysistä alemmuudentunnetta suhteessaan homoihin? Voiko vitsi raiskatuksi vankilan suihkussa tulemisesta itseasiassa olla fantasia, jota ei voi muuhun muotoon pukea?