Gambialaista homomiestä uhkaa karkotus (juttukommentit)

Aika epäuskottavaa satua. Kaveri on lentänyt homovastaisesta kotimaastaan suoraan ykkösluokassa hakemaan turvapaikkaa Suomeen, tietämättä oman kertomansa mukaan, onko tämäkään mikään muu kuin homovihaajien ammottava kita. Jos kerran kotimaassa kohtelu on noin vaarallista, on kumma, ettei mikään muu maa kelvannut tälle turvapaikaksi ilman älyttömiä sosiaalitukia. Onneksi maahanmuuttovirastossa osataan toimia oikein.
  • 2 / 4
  • Roskakuski
  • 30.4.2010 11:50
Tulee mieleen sanonta hyväntahtoisista hölmöistä! Itse ainakin luotan maahanmuuttoviraston ammattitaitoon ainakin tässä tapauksessa. Tarina on yksinkertaisesti sanottuna täysin epäuskottava. Saatuaan ensimmäiseen hakemukseensa kielteisen päätöksen hän veti esille homokortin: ei uskaltanut aluksi kertoa olevansa homo koska luuli Suomessa olevan sama tilanne kuin Gambiassa...
  • 3 / 4
  • Public eye
  • 30.4.2010 12:55
Ovatko siis mrk ja Roskakuski sitä mieltä, että takaisin Gambiaan vaan?

Maahanmuuttoviraston ammattitaidosta ei liene epäilystä. Mutta mikä mahtaa olla sen missio ja visio sekä ammattimoraali?

Onko jotenkin epäuskottavaa, että Gambiasta Suomeen juuri tullut ei tiedä, miten "virallinen Suomi" ja sen maahanmuuttoviranomaiset homoja kohtelevat? No, nyt hän sen ainakin tietää...
  • 4 / 4
  • Riquman1990
  • 30.4.2010 14:16
Public eye, oot sä todella noin hyväuskonen, et sä nielet kaiken, mitä joku sulle kertoo? Sori vaan, mut ton gambialaisen "homo" tarina ei oo musta kovin uskottava. Maahanmuuttoviraston työntekijöiden tehtävä on seuloo kaikista sinne tulevista tuhansista nyyhkytarinoista ne, jotka vaikuttaa uskottavilta. Onks sun mieleen tullu, et turvapaikan saadakseen kuka tahansa on valmis tekeen ihan mitä tahansa?

Sen gambialaisen tarina ei oo uskottava, koska

a) se ei kertonu homoudestaan heti ekassa hakemuksessaan, vaan vasta ku oli jo saanu kielteisen päätöksen;

b) se ei pystyny todistaan sitä, et sen vankilassa istuva "kumppani" ois tosiaan ollu sen oikee kumppani

c) ja koska se on joutunu vainotuks (jos ylipäätän on joutunu) sen takii, ku se ei oo osannu pitää päätään kii homoudestaan sellasessa homofobiavaltiossa.

Tollasii tarinoita, missä joku väittää olevansa homo, on esiintyny Euroopan sivu...