USA: Alastomana omassa keittiössä (juttukommentit)

  • 1 / 1
  • JesseJones
  • 26.10.2009 12:21
Virginiassa tahallinen epäsiveellinen alastomuus on rikos, jos se tapahtuu julkisella paikalla tai "paikalla, jossa on muita ihmisiä".

Williamson näkyi ensin oviaukosta ja sitten ei viitsinyt vetää keittiön kaihtimia eteen. Tässä tullaan taittamaan peistä tahallisuudesta. Näkikö Williamson naisen ja lapsen vai ei.

Talossa on useita asukkaita, jotka eivät suhtaudu kovinkaan empaattisesti Williamsoniin ja kertoivat hänen olleen aamulla humalassa.

Lisäksi poliisi ilmeisesti teki kotietsinnän ilman lupaa. Tästäkin voinee revitellä oikeudessa, vaikka USAn oikeuskäytäntö on kaukana TVeen lakitupasarjoista. Jenkkien lakitupasarjat ovat opetusohjelmia siitä, miten asioiden pitäisi toimia eivätkä siitä, miten asiasta niin kuin aikuisten oikeasti Jenkeissä eivät toimi.

Jollei rikosilmoituksen tekijänä olisi ollut poliisin vaimo niin poliisi olisi varmaan heittänyt ilmoituksen roskakoriin. Tässä suhteessa Suomessa ja Virginiassa toimitaan samalla tavoin.

Täällä Suomessa tuo naapuritalon tyttö menee varhain aamulla suihkuun niin että pimeänä vuodenaikana hänen rintojensa profiili piirtyy terävänä varjokuvana suihkuhuoneen verhoon.