Eminem hyökkää taas homoja vastaan (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 18.5.2009 9:18
Viime aikojen uutisoinnissa on ollut mainintoja, että Elton John on edelleen Eminemin ystävä. Vakavassa huumekierteessä ollut Eminem on turvautunut Elton Johniin silloin kun vaarana on ollut lipsahdus huumeiden pariin.
  • 2 / 3
  • SaintJudy
  • 18.5.2009 22:03
Hassua kyllä, Eltonilla tuntuu olevan "soft spot" hiukka ongelmaisiin, homofobisiin (...tai "homofobisilta vaikuttaviin" ??) white-trash nuorukaisiin. Sir Elton on esiintynyt Axl Rosen kanssa Freddie Mercuryn muistokonsertissa 90-luvulla.Guns'n'Roses aiheutti aikoinaan närää "One in a Million" biisin lyriikoilla.
Aikaisemman kohun tiimoilta Eminen on Elton Johnin mukaan "väärin ymmärretty","ei-homofobinen" ja pitää hänen "älykkyydestä" ja "tavasta ajatella".
http://www.monstersandcritics.com/music/news/article_5963.php

Eminemin uudella levyllä on sanoituksiltaan melko graafinen biisi "Insane" joka kertaa artistin lapsuudessa tapahtuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä isäpuolen taholta.
lyyriikat:
http://www.metrolyrics.com/relapse-album-eminem.html
Kyllähän nuo joidenkin muusikoiden (Eminem, Bushido etc.) homofobiset sanoituksia ovat typeriä ja ärsyttäviä, mutta siinä tuo Pink Crossin edustaja on oikeassa ettei noiden typerien sanoitusten takia kannata ketään oikeuteen viedä.

Ehkäpä parhaimpia lähestymistapoja olisi yksinkertaisesti maksaa potut pottuina noille homofobeille. Eli joku Gay Rapper tekisi musiikkia, jonka sanoituksissa sitten hyökättäisiin isolla mittakaavalla noita homofobisia (tai homofobisilta vaikuttavia) artisteja kohtaan.

Ainakin tuo homo rap-artisti Deadlee on hyökkäillyt mm. tuota Eminemiä vastaan:
http://news.softpedia.com/news/Fierce-GAYnsta-Rapper-Reveals-Eminem-and-50-039-s-True-Sexual-Orientation-45370.shtml

Jos Deadlee kiinnostaa enemmän:
http://www.myspace.com/deadleeofficial