Eduskunta keskusteli sisäisestä adoptiosta (juttukommentit)

Kiitokset vaan linkistä, vaikka yöunethan tuon katsomisen takia nyt vähän lyhyemmäksi jäävätkin. Kyllä se sen arvoista silti oli.

Video loppui kesken puheenvuoron, mutta siihen mennessä oli jo kuultukin ihan tarpeeksi. Kyllä vastustajia vietiin vähintään 150-0 tuossa keskustelussa. Vastustajat tosin eivät tuntuneet sitä itse edes tajuavan, mikä ei sinänsä kovin suuri yllätys ollut. Pentti Oinonen ja Veltto Virtanen ovat kaksi esimerkkiä täysin pihalla olleista keskustelijoista. Nauraa sai puheenvuorojen aikana monen moneen otteeseen, vaikka osa kommenteista ei lainkaan hauskoja ollutkaan. Aina se vaan pistää ihmettelemään, että miten kukaan voi tosissaan niitä joitain asioita sanoa.

Pisteitä lähti tästä suunnasta myös jokaiselle, jolla oli tavalliset käsitteet kunnossa. Keskustelun aikana sekaisin meni ylituttuun tapaan seksuaalinen - ja sukupuolinen suuntautuminen. Karpela innostui jopa puhumaan sukupuolivähemmistöjen oikeuksista, vaikka hänen puheenvuoronsa muuten varsin onnistuneita olivatkin.

Koko keskustelusta saisi aikaa vaikka kuinka pitkän analyysin, sillä niin monta täysin älytöntä kommenttia sen aikana lauottiin. Kommentoitavaa olisi myös paljon monista asiallisista puheenvuoroista, mutta sitä en jaksa nyt ruveta tekemään millään. Jotain kommenttia tuosta oli kuitenkin pakko laittaa, ja nyt se on tehty.
  • 4 / 6
  • kupponen
  • 6.5.2009 15:41
Luin tuon Teron blogikirjoituksen. Tulin hyvälle mielelle selkeästä tekstistä. Erityiskiitos Humen giljotiini -asian käsittelystä, sanoit mielestäni napakasti sen, mihin "tällaista tapahtuu jo" -argumentti kelpaa ja mihin se ei kelpaa.