Keitä on kutsuttu Linnaan? (juttukommentit)

  • 3 / 14
  • vaeltaja2006
  • 8.12.2008 6:39
Setan puheenjohtaja oli puolisonsa kanssa, samoin Kivinen. Useat tarkastelukohteemme tulivat yksin.

Mutta kaiken kaikkiaan hlbti-väkeä (kaapista tullutta) oli vähemmän kuin prosenttiosuudet edellyttäisivät (?). Vieraita oli pari tuhatta, 3% siitä on 60. Näin vain n. 10. Onkohan niin, että tämä on ominaisuus, joka ei edistä ihmisten nousemista näkyvilin asemiin yhteiskunnassa. Tai toinen vaihtoehto: vanha kaarti on yliedustettuna Linnassa. Tarvitaan vahva sukupolven vaihtuminen, ennen kuin hlbti-ihmiset näkyvät yhteiskunnassa myös tällä tavoin.
Mikä ihmeen Kivinen .... ?

ja: 3 % kuulostaa aika alikanttiin arvioidulta ....
  • 5 / 14
  • Public eye
  • 9.12.2008 1:13
Heppuli kirjoitti: "demarivallan aikana on hulluus (suuruudenhulluus ja öykkäröinti kansan kustannuksella, kaikkinainen ylimielisyys) saavuttanut käsittämättömät mitat ja vuosi vuodelta vain pahentunut .... "

Tuota... kun viimeksi tarkistin, hallituksessa ei ollut ainuttakaan demaria. Että taitaa se ylimielisyys ja öykkäröinti onnistua muiltakin vallanpitäjiltä.
Joo, muttei se hallitus niitä Linnan kutsujen listoja laadi ... kyllä se homma on ollut Kekkosen kauden päättymisestä lähtien yksistään demareiden hallussa ... ja tuloksena on ollut kaikenlaisten julkkispellejen ja bimbojen markkinat Linnan kutsuilla.... Lieneekö yhtenä syynä missien ja bimbojen kutsumiseen se, että kuvitellaan näin saavutettavan kansan suosiota, tai ainakin oman äänestäjäkunnan suosiota......
  • 7 / 14
  • Public eye
  • 10.12.2008 0:29
Sori... tulkitsen käsitteen "valta" joksikin muuksi kuin vallaksi valita vieraat presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Ja ne bileethän ovat nimenomaan presidentin, ei Suomen valtion.
Jaa-a. Saapa nähdä, ketä seuraava presidentti sitten kutsuukaan. Ainakaan hän ei todennäköisesti demari tule olemaan.
  • 8 / 14
  • Statisti
  • 10.12.2008 7:31
Heppulin kommenteissa on kyllä perää. Minua on myös alkanut vuosien mittaan häiritä tämä julkkisten suhteeton edustavuus juhlissa. Sitten kun he ovat vielä avoimesti siellä julkisuuden perään: "Tultiin sisään, käteltiin pressa, hörpättiin boolia, tehtiin ENNALTA SOVITUT haastettelut linnassa ja Linnan Jatkoilla ravintola Teatterissa, sitten mentiin kotiin nukkumaan". Niin, ja tätä ennen oli myyty muutama ennakkokuvasarja iltapäivä- ja viihdelehtiin kalliin asun kulujen kattamiseksi.

Toinen ryhmä, joka ei tunnu lähtevän kutsulistalta kulumallakaan pois on tietyt liikemaailman tunnetut nimet: Esim. Jorma Ollila ja Kirsti Paakkanen etunenässä.
  • 9 / 14
  • Statisti
  • 10.12.2008 22:32
Heppuli. Kun kirjoitin nämä kaksi liikemaailman nimeä, mielessäni kävi nimenomaan myös Lenita Airisto. En nyt vain muista nähneeni häntä tänä vuonna linnassa TV-lähetyksen perusteella. Voi olla, että ei ollut paikalla, vaan oliko edes kutsuttu?

Sitten toinen periaatteellinen ikijuhlija tuntuu olevan YLE:n pääjohtaja. Laitos on kyllä lupamaksuin ylläpidetty eduskunnan valvonnassa oleva kansallisesti tärkeä organisaatio ja se toteuttaa tämän suoran TV-lähetyksen. Mutta silti, onko tässä kuitenkin riittävästi perusteita joka vuotiseen kutsuun, kun kyse ei kuitenkaan ole sellainen institutionaalinen kutsuttu, joka tulee sisään pääoven kautta ihan vain virkansa puolesta? YLE:n johtaja kun tulee Maariankadun ovesta sisään.
  • 10 / 14
  • vaeltaja2006
  • 20.12.2008 12:13
Vielä pieni yksityiskohta Lnnan juhlista:

Sinne oli kutsuttu myös Setan (entinen) puheenjohtaja. Hän kertoo blogissaan, että hän etsi Alexnader Stubbia tanssikavaljeerikseen, mutta ei löytänyt. Kumpi olisi vienyt? Osaisiko Alexander olla vietävänä?

Koko tarina:
http://setanpj.wordpress.com/2008/12/18/612/
eikös se kutsujakin ole saman yhdistyksen entinen puheenjohtaja .... eli että paitsi oman puolueen niin myös oman yhdistyksen porukkaa kutsutaan ..... no en minä tosissani ....

ei kai se Stubbkin ole .... tuleva puheenjohtaja tai vaikka rivijäsen? vaikken oikein suosikaan Stubbin kaikkia linjauksia, niin kyllähän sen kanssa voisi ehkä tanssia tai jotain muutakin .... jos nimittäin osaisi tanssia ..... sitä muuta kyllä osaisinkin ....

tanssikurssit (meille...): onko niitä?
ai niin: yhäkään ei ole kukaan vastannut minulle: mikä ihmeen Kivinen oli mukana? tiedän kyllä pelkästä sukunimestä ainakin Kekkosen, Mannerrheimin, Nixonin ja jonkun muunkin, ja Caesarkin tiedetään yhdestä nimestä, mutta mikä ihmeen salajulkkis tai sisäpiirin tuntema otus on joku Kivinen?
Tiina Kivinen on siis jo lähes "muinainen" Setan puheenjohtaja, hänen kaudestaan on vierähtänyt aika monta vuotta. Juha Jokela taas on edelleen Setan puheenjohtaja, entinen sellainen hänestä tulee käsittääkseni vasta vuodenvaihteessa.