Sossu Suomi imee meiät kuiviin!

Näin vakavasti ottaen, kuinka hyvä maa Suomi teistä on asua?

Oma arvosteluni Suomesta on sangen ankara. Ensinnäkin;verot ovat aivan liian suuria, ja byrokratia aivan liian massiivista

Suurin osa maksamistamme verovaroista menee joko yksin asuville alkoholisteille, maahanmuuttajille tai lapsiperheille, jotka eivät itse osaa huolehtia omasta rahankäytöstään. Sanotaan että lapsiperheet ovat tämän maan rikkaus;ja paskan marjat! Jos meillä olisi asiat niinkuin Jenkeissä, niin puolet Suomen lapsiperheistä olisi konkurssissa! Nehän ottaa ihan tolkuttomasti velkaa, että voisi kustantaa itselleen oman omakotitalon, auton, etelänmatkat, pojalle x-boxin, oman pc:n ja laajakaistan, jne jne. Ja sitten kun huomataankin, ettei oikeesti kannata elää yli varojen(vaikka kaikki aina Pääministeriä myöten näin kehottaa)niin mitäs sillon tehdään;syytetään meitä ilkeitä "hedonisteja" ja kahmutaan sitten vielä lisää rahaa. Ja jos ei rahaa tipu niin järjestetään "Porvoot" jos tiiätte, mitä tällä tarkoitan?

Suomi on suorastaan kohtuuttoman kallis, ja kaiken lisäksi yhä suvaitsematon peräkylä. Ottakaapa nyt se silmä kauniiseen käteen, ja kattokaa ympärillenne:meiän kannalta melkein mikään ei oo tässä maassa muuttunu viimesessä 5-vuodessa. Ainoa asia ehkä on, että veroja on tullu lisää! Muuten yhteiskunta on vaan muuttunu ahdistavammaksi, ja esim homofobiaan ei kukaan vielä oo puuttunu melkein millään tavalla, mutta aina esim Somalit jaksaa jauhaa "rasismista" ja naiset puolestaan "sovinismista" Pikkuhiljaa alkaa muuten toden teolla ärsyttää Suomalainen naisliike;somaleilla sentään ees on jotain tyyliä! Nykyään naiset valittaa AINA ja KAIKESTA! Ja jos naisella(tai miehellä on perhe)niin kummankin perheen pään pitäs olla sitten poissa töistä ainakin 3-kk sitä kakrua vahtimassa. Arvatkaapa, kuka tekee sitten vanhempien työn? Ja arvatkaapa muuten myös, kenet yritykset irtisanoo, kun tulee kova paikka? Heti vakituisista lentää pihalle se, jolla on vähiten sitoumuksia eli ei oo "pyhää perhettä" elätettävänä. On samantekevää kuinka ahkerasti duunia painat;sitä ankarampaa on verotus, ja ilman pyhää perhettä et ihmisarvoa saa! Oikeestaan on ihan sama teetkö duunia ollenkaan. Kyllähän me kaikki tiedetään että on niitä, jotka ei ylipäätänsä tee mitään muuta kuin rikoksia ja lapsia, ja väittää, ettei mukamas pääse töihin "syrjinnän" takia, vaikka ei oikeesti haluu sinne siks, et työttömänä on paljon kivempää. Samaan aikaan me puurretaan opiskelu ja työpaikoilla, ja mikä on lopputulos? Meistä tehdään julkisesti pilaa koska me ollaan "sairaita" ja "epänormaaleja" ja jopa kadulla tulee vastaan kaiken maailman halventavia mainoksia, joissa naisilla melkein näkyy pimppi, tai sitten ne lesboilee keskenään, ja kaikki muut paitsi sinä kuolaa. Talous pyörii samaa vanhaa kehää, koska nykyinen Suomalainen yhteiskunta ei kannusta todelliseen luovuuteen;varmaan Nokiakin paikkaa kiintiö naisia ja neekereitä, että se olis "trendikäs" Ja tässä sitten nähdään, mikä on lopputulos!

Henkilökohtaisesti;mun mielestä me ansaittas parempaa! Useat meistä tekee ihan vitusti työtä, opiskelee, käy armeijan jne jne, eikä ees halua avioliittoa tai adoptiota. Ihan vaan olla rauhassa. Ja silti meitä yhä kohdellaan kuin kiveä kengässä. Ei Suomi oo miksikään 10-vuodessa muuttunu:sama vanha umpihetero kateellinen sossumaa. Ei täällä olla ikinä mitään "luovuutta" tai todellista" osaamista kannustettu. Sitä yritettiin, mutta ei Sossu-Suomessa riittäny kantti. Nyt ollaan palaamassa samaan vanhaan eristäytyneeseen mummolaan, jossa me kaikki maksetaan toinen toistemme maksuja, ja julkinen sektori vain paisuu ja paisuu. Suomeksi sanottuna=me maksetaan ja tehdään jatkuvasti yhä enemmän työtä yhteiskunnalle, ja saan palkkioksi yhä vähemmän, koska meillä ei oo perhettä riesana ja eletä velaksi, niinkuin muut. Olkaa rehellisiä;kannattaako hyvinkoulutetun homon enää takoa päätäänsä seinään sossu Suomen kanssa?
Huh. Vaahtoaminen on ihan samaa luokkaa kun tuolla toisessa topicissa Deputylla. Vähän toisia asioita vaan pudotellaan niskaan.



Täytyy oikein ajatuksella lukea tämä vallan Suomi-kielteisen viesti...
  • 3 / 44
  • toinen homo
  • 17.7.2004 15:55
"Suurin osa maksamistamme verovaroista menee joko yksin asuville alkoholisteille, maahanmuuttajille tai lapsiperheille, jotka eivät itse osaa huolehtia omasta rahankäytöstään."

Jaa vai sinne ne kaikki menee. Äh mitä mesoamista.
No se nyt on vähän mihin tätä suomen maata vertaa... sanoisin että hienosti elellään ja olellaan. Maailman kaikkiin maihin verrattuna täällä on loistavat oltavat... jopa homoseksuaaleilla. Oma asenne on aika ratkaiseva.. lähes kaikessa :)
No huh-huh... tuollaista änkyrävuodatusta en ole pitkään aikaan missään nähnytkään... Vittu mä en ymmärrä tuota natinaa korkeista veroista. Tienaan jotain 2800€ kuussa ja perusprosentti on 21. Suurin osa tuostakin summasta menee kaupungille, valtio ei kovin paljoa minusta kostu... siis miten paljon pitäis jäädä käteen ja kuinka ahne mun sitten pitäis olla???!!! Vitun pullamössöt!
Se nyt vaan on niin, että jokaisessa maassa otetaan verot sieltä, mistä ne satutaan saamaan ja käsittääkseni suurinpiirtein kaikki kansalaiset ovat samalla viivalla. Koskaan en vaihtaisi osaani yksinhuoltajan, sossun rahoilla elävän maahanmuuttajan tai vaikkapa työttömän asemaan!
Mitä tulee Suomen byrokratiaan, niin Redstar voisi käydä tutustumassa vaikkapa Saksan, Ranskan tai Belgian systeemeihin (muuttaa asumaan, hankkia puhelimet, sähköt, kaasut yms tarpeelliset kämppään...). Sen jälkeen meikäläinen systeemi ei tunnu enää miltään...
ASIAAHAN tuossa on. Tämä on vain aihe mistä ei ikinä saa puhua. Lähellä asuu naapurissa myös pari perhettä joissa ei kyllä koskaan ole töissä käyty vaan eletään sossutuloilla ja tehdään lapsia yksi joka vuosi lisää ja ammatti miehellä on sellainen joissa vapaita työpaikkoja pilvin pimein. AUto pitää olla ja tietsikka vaikka sossutuloilla eletäänkin. KYLLÄ; Suomi edelleen hyysää ja kiittää laiskuudesta ja rankaisee ahkeruudesta. KYllä tämä maa on aina kohdellutkin ahkeria ja yrittäviä ihmisiä kaltoin. Luuserit, juopot ja työtä vieroksuvat elävät herroiksi. Hävettää tällainen maa ja harmittaa niiden puolesta jotka ovat ahkeria ja varsinkin pienyrittäjien puolesta joilla ei terveydenhoitoa, eläkettä, sairaslomia tai kesälomia, mutta maksavat kymmenkertaisesti niistä kaikesta saamatta käyttää edes etujaan tai saamatta oikeutta niihin ylellisyyksiin mitä esim. työttömällä tai työväestöllä on. Ei ihme, että tässä maassa pienyritykset vähentyvät, kun pitäisi lisääntyä 80 % niin oltaisiin edes lähellä eurooppalaista tasoa. Mutta tämä keteiden sossupummien maa on ja tulee aina olemaan tällainen takapajula. Asiaa kaveri kirjoitit. Ymmärrän hyvin tunteesi.
Lisäksi ammattijärjestöistä varsinkin SAK on vääristämässä yhteiskuntaamme koko ajan lisää. Tosiasiassa estävät työllistämistä ja hyvinvoinnin lisäämistä kieltämällä kaikenlaisen jouston. Työttömiäkin on tietysti monenlaisia ja lyhyen aikaa voi työttä joutua olemaan, mutta kyllä työhaluiselle ja oikeasti aktiiviselle hommia on. Pitkät työttömyyskorvaukset joutaisivat pois, työhaluttomat vaikka halukkuushoitoon, kyvyttömät eläkkeelle.

Tulonsiirroista oudoin on ammattijärjestöjen jäsenmaksun verovähennysoikeus= piilopuoluetuki lähinnä demareille. Miksi ammattijärjestöt moisen tuen saavat, eiväthän muut järjestöt moista jäsenvarmistustukea saa, vaikka kuinka järkevääkin työtä tekisivät?
Tero, oikein. Hyvä kun joku uskaltaa tämänkin tuoda esiin. SAK pitää ja on pitänyt Suomessa valtaa ja uskomattoman laajaa sellaista. Minä ainakaan henk. kohtaisena , en ottaisi töihin edes kaveria joka kuuluu liittoon. SAK estää työllistämistä ja ajaa vain ja ainoastaan omaa etuaa. Mutta ei tämä ikinä täällä muutu. Kukahan joskus pitäisi huolen siitä, että yrittäjälle pitäisi saada alle 15-tunnin työpäivät, yli euron tuntipalkka, eläke, kesäloma ja vielä sairaslomakin olisi ihan hyvä. Mutta ei, sitähän SAK ei sulattaisi....tällaista tässä maassa.
Kolikon varjoisampi puoli voi olla myös, etteivät ne sossun rahoilla elävät työttömät ole omasta halustaan työttömiä - ne on vain saneerattu ulos firmasta, jonka osakkaat haluavat entistä parempaa tuottoa sijoituksilleen... Kas se ahneus...

Ja ahneushan se on ajanut tämän suomalaisen yhteiskunnankin tähän tilaan... 1956 maassamme oli yleislakko, ammattiliitot ja -yhdistykset vaativat parempia oloja työpaikoille, sekä parempaa palkkaa tehdystä työstä.... Ammattiväki alkoi lopulta saada lakkoilullaan vaatimuksiaan läpi ja niin ammattiyhdistystoiminta tuli jäädäkseen. Tulokset huomaa: suomalainen työ on hinnoiteltu liian korkeaksi, jonka seurauksena työpaikat ovat vähentyneet, yritykset ovat ulkoistaneet halvan työvoiman maihin suurimman osan tuotannostaan... Hyvä jos pääkonttori enää Suomessa on...
Taustalla on työntekijöiden ja ammattiyhdistyksen ylettömän suuret palkkavaateet, ja tottakai yritysjohto katsoo myös asiakseen taata osakkailleen ja sijoittajilleen tuloksen sijoituksista - niinhän se kapitalistinen maailma pyörii...

Vaan eipä tuosta punaisemmasta työväenosastakaan voi kehuja sanoa, kun tuolta yleislakosta asti, joka vuosi on sama lakkoruljanssi muutaman kolikon tähden ja hetki myöhemmin kaikki hinnat nousevat elinkustannusindeksin myötä....

Vanholliset tuotannollispainotteiset toimialat (esim varastot) ovat kaikkein pahimpia suojatyöpaikkoja... Työntekijät tietävät tasan tarkkaan miten vähän tarvitsee palkkansa eteen tehdä, ja mitkä velvoitteet työnantajalla on heitä kohtaan... Tuottamattomuus kunniaan!

Tottakai yrityksille tuottavuus on ensisijainen asia, joskin yritysjohtajiltamme puuttuu hiukan sitä vanhoellista "tehtaanpatruuna" - menttaliteettia: Samalla kun ajatellaan yrityksen hyvinvointia, panostetaan myös henkilöstön hyvinvointiin. - No toisaalta, työsuhteista on tullut ajan myötä entistä herkempiä vaihteluille, eikä työntekijää arvosteta muuten kuin tuottavuuden kannalta. ( No asiakkaathan ne ovat lopulliset palkanmaksajat - ei se yritys, jossa ollaan töissä).

Tuohon homojen syrjintään en ota kantaa, koska en yhdessäkään työpaikassa ole sellaiseen törmännyt - saati siitä nyt itsekään isoa numeroa työtä hakiessani tehnyt - oleellisempaa on tehdä töitä ja saada palkkaa, kuin vedota homona homon oikeuksiin saada työpaikalla tasa-arvoinen kohtelu.

Tottakai itseäni myös potuttaa kaikenlaiset sossuelätit, mutta suurin osa niistäkin on enemmin kasinotalouden ja ammattiyhdistysten kusettamia ressukoita, joille on aikanaan luvattu maat ja taivaat uskollisuudesta ammattiyhdistykselle ja työpaikalle. 90-luvun alun trendi yritysten kulujen karsimiseksi oli saneerata työntekijöitä ulos... Palkkakuluthan ovat liitännäiskuluineen suurin yksittäinen menoerä yrityksen toiminnassa. Ja kun ne juntti-Matit ja Jussit ja Lailat sieltä peräkyliltä oli houkuteltu "suur"kaupunkeihin työn perässä, saatu ottamaan asuntolainaa 30 vuodeksi, ja sitoutumaan työpaikkaansa 100%:lla. Vaan kun sitten manipuloitiin lama, saatiin syy irtisanomisille ja nyt nuo samaiset hyväuskoiset ihmiset ovat syrjäytyneitä - sossun vakkariasiakkaita - ei sen takia, etteivät tee töitä (eihän heidän oppimallaan ainolla ammatilla enää ole merkitystä, kun työelämä on muuttunut ruumiillisesta henkiseksi..) - ja mikään yritys ei palkkaa ammattitaidotonta, valmiiksi ammattitaudeista kärsivää keski-ikäistä ( jollainen muuten itsekin olen, joskin moniala-ammattilaisena). Siksipä näitä "luusereita" on...

Summa summarum: Asioilla on aina kaksi puolta, mustavalkoinen ja kateellinen, saati syyllistävä manipulointi on omiaan herättämään "suurissa massoissa" ärtymystä ja vihaa - rasismia, sovinismia, millä nimellä milloinkin halutaan kutsua - pitäisihän se meidän homojen tietää (sic). Homoudella on yleisimmissä ammateissa kaikkein vähiten merkitystä, kuten seksuaalisuudella yleensä. Miksi hitossa sekin pitää sotkea tällaiseen yhteyteen ??

"Henkilökohtaisesti;mun mielestä me ansaittas parempaa! Useat meistä tekee ihan vitusti työtä, opiskelee, käy armeijan jne jne, eikä ees halua avioliittoa tai adoptiota. Ihan vaan olla rauhassa. Ja silti meitä yhä kohdellaan kuin kiveä kengässä. Ei Suomi oo miksikään 10-vuodessa muuttunu:sama vanha umpihetero kateellinen sossumaa. "

Kateellisuus paistaa valitettavasti - ainakin minun silmiini - tuostakin lainauksesta. Kirjoittajan mielestä me homot tarvitsemme näemmä jonkun erityiskohtelun työpaikoilla. Siksikö ettei rakennekynnet kärsi paperipinojen nostelusta? Vaiko siksi, ettei maskaravalmistaja ole ilmoittanut sään kesto-ominaisuuksista laivan kansimiehistössä työskenteleville meikäläisille?

Samaa mieltä olen ainoastaa siinä ( ... jotkut meistä tekee ihan vitusti töitä...) - omalla kohdallani 11 kk:ssa 850 ylityötuntia. Ja koko ajan fyysisesti raskaissa töissä. Ei ole tarvinnut miettiä punttisalia tai muita vapaa-ajan aktiviteettejä - saati sosiaalista elämään.

Jos tämä "sossu-Suomi" ei jotakuta kannusta tai kiinnosta, eihän täällä ole pakko olla meidän muiden veromarkkoja tuhlaamassa. Vapaahan täältä lähtö on muihin maihin, eikä tarvitse maksaa kymmeniä tuhansia hämäräheikeille epämääräisestä matkasta, jonka määränpääkään ei ole varma, kuten kirjoittajan mainitsemat somalit ovat tehneet... ( unohtikohan hän että sinne jäivät sodan ja nälän jalkoihin ne, joilla yksinkertaisesti ei ollut varaa maksaa "siirtolaisuudesta").

Tottakai purnata saa, ja yhteiskunnassamme on paljon epäkohtia, mutta parhaiten ne epäkohdat saadaan oikenemaan tekemällä työtä yhdessä niiden eteen, ei pelkästään kirjoittamalla niistä ja kylvämällä eripuraa. Syyllistäminen ei auta ketään eikä missään yhteydessä - miksi itse alentuisimme syyllistämään muita???
Lisäys "Punatähdelle":

1) Rasismista sen verran - mikään muu ryhmä/yhteisö ei ole niin rasistinen kuin homot (ikä-,koko-, paino-, ulkonäkö ym. rasismi kukoistaa keskuudessamme).

2) Miksi valitat työnteosta työnantajan palveluksesta, ainahan sinulla on mahdollisuus olla itse (itsesi) työnantaja. Perusta siis yritys ja katso minkälainen todellisuus sillä puolella on. Saatpahan ainakin toteuttaa tuota "luovuutta ja todellista osaamista", jota peräänkuulutat niin antaumuksella. Uskallan väittää, että parin vuoden - jopa vuoden - sisällä ymmärrät asioiden toisenkin puolen ihan eritavalla.

3) Verorahoista toki menee suuremmat summat yhteiskunnan palvelujen tuottamiseen, liikenneväylien rakentamiseen ja kunnossapitoon, yleiseen opetukseen, terveydenhoitoon yms. hyvinvointiyhteiskunnan merkkeihin enemmän rahaa kuin somaleille, sossueläteille ja muille mainitsemillesi luusereille... Totta on, että sosiaalitoimen kautta jaettava potti on kasvanut enemmän ja enemmän, eikä loppua näy. Saa nähdä saanko minäkään 15 - 16 vuoden kuluttua edes peruseläkettä, kun ei veromarkkoja eläkekassoihin kerry, vaikka oman osani tuloistani olen sinne kantanut ...
  • 11 / 44
  • Varauksellinen
  • 18.7.2004 15:00
Korjaisin yhden harhaluulon. Redstar kirjoitti Suomesta: "byrokratia aivan liian massiivista"

Suomen byrokratia on ihastuttavan pientä ja notkeaa verrattuna mihin tahansa tuntemaani eurooppalaiseen maahan Pohjoismaiden ulkopuolella.

Tietenkin byrokratiaa voi aina karsia, mutta tässä suhteessa Suomi on kyllä EU-maissa valtaisasti keskiarvoa edellä.
Peräänkuulutan vain ihmisarvoista kohtelua enkä mitään eriarvoista suosimista. Miksi myös työpaikoilla ei voi olla vain oma itsensä? Miksi pitäisi olla kaappihomona ja keksiä joitakin peitetarinoita omalle naimattomuudelleen: keksityt tyttö-ystävät ja valheelliset kihlasormukset, erillään asuminen ja erikseen liikkuminen kaupungilla? Kysymys on toimeentulosta ja uralla etenemistä, mitä ei haluta riskeerata ja tietenkin siitä, ettei tule kiusatuksi tai suoranaisen väkivallan kohteeksi kadulla, kuten minulle on käynyt. Siksihän ovat nämä cruising alueet, jotta ne, jotka peittävät oman homoutensa voivat harrastaa anonyymiä seksiä .
Väitän, että olemalla kunniallisesti naimisissa ja täyttämällä muutkin heteronormit , saat parempaa kohtelua.
Kysymys on juuri siitä marginaalissa elämisestä ja mitä kaikkea se sitten tuo mukanaan. Jos kerron omista kokemuksistani, niin se perustuu tosi-asioihin. Ei kaikki ole aina itsestä kiinni. Kyllä elämänolosuhteet ja ympäristön asenteet ovat aika vahvasti mukana ja niihinhän juuri Seta haluaa vaikuttaa, jotta elämä homona olisi siedettävää ja sitä voisi elää omilla ehdoillaan. Ei kaikilla ole mahdollisuutta ja kykyjä hankkia itselleen ammattia, jossa voi elää avoimemmin.
Oletko Arkada nainen?
Unohdin kysyä sinulta, että mihin perustuu naiskiintiöt? Kannatatko niitä?
Naiset ne vasta osaavatkin valittaa!
Omasta mielestäni homot, jotka tulevat (työpaikallaan) kiusatuiksi tai muutoin kaltoin kohdelluiksi, tulisivat kiusatuiksi myös siinäkin tapauksessa, että he olisivat heteroita. Tämä ei ehkä ole poliittisesti korrektia tai vääryyttä kärsineille miellyttävää luettavaa, mutta joillakin henkilöillä on yleisesti ottaen hämmästyttävä taito saada toisissa ihmisissä esiin heidän halpamaisin ja alhaisin puolensa. Fyysiset ominaisuudet, pukeutuminen, seksuaalisuus tms johon varsinainen kiusa lopulta kohdistuu, ei yleensä ole kiusan syy, vaan kanava jota pitkin se puretaan.
On olemassa suoranaista pahuutta. Ajattele vaikkapa natsi-Saksaa, jotka käyttivät juutalaisia keppihevosenaan. Eivät juutalaiset olleet siihen kohteluun itse millään lailla syyllisiä tai ansainneet sitä. He olivat tekosyy.
Homo voi joutua silmätikuksi ilman omaa syytään pahan puhumisen takia. Silloin on kysymys eduntavoittelusta. Ne, jotka levittelevät perättömiä ja valheellsia asioita haluavat jotakin. He voivat peitellä sillä omia likaisia juttujaan tai saada hyvitystä omille kärsimilleen "vääryyksille" kostamalla toiselle. Homolla ei välttämättä ole mitään tekemistä niiden asioiden kanssa.
Todellakin, jos homo tulee kiusatuksi työpaikallaan, tulenee hän kiusatuksi muutoinkin. Itse en lähes 30 vuotisen työhistoriani aikana ( josta 24 vuotta olen ollut avoimesti homo), en ole joutunut minkäänlaisen kiusanteon uhriksi, saati joutunut syrjäytetyksi uralla etenemiseen.

Toki myönnän, etten myöskään ole ensimmäisenä ollut kailottamassa homouttani työympäristössäni. Työpaikalle tullaan tekemään työtä, ei hakemaan seksikontakteja, saati hyväksyntää omalle seksuaalisuudelle. Työpaikka on (käsittääkseni) yhteisö, jossa olla tietty aika yhteisen syyn ( työnteko) takia ja saadaan siitä ansaittu korvaus. Se, että pääseekö uralla eteenpäin, perustuu normaalisti henkilön saavutuksiin työuralla ja työtehtävissä, ei siihen, onko hän homo tai hetero.

Jotenkin alkaa tuntua ( itsekkin eri chateissä pörränneenä), että homot ovat varsin aktiivisesti työaikanaankin chateissa keskustelemassa kamujen kanssa, ja sittemmin valitetaan suuren suurta työtaakkaa ( joka joudutaan tekemään ylitöinä, kun töitä ei ole ajoissa tullut chattailun takia tehdyksi). Saattaa siinä uraputkikin olla vaarassa, jos toistuvasti projektit ovat myöhässä - ihan vain omasta syystä. Tuottamattomuudeksi minä tuollaisen ainakin tulkitsen, ja saattaisin alaiselleni ( vaikka homo olisikin) kenkää antaa, ellei tapojaan paranna.

Turha noista työpaikan paineista on rutista, varsinkin jos niitä itse omalla käyttäytymisellään aiheuttaa...
Hyvä on, otetaanpa nyt sitten ne silkkihansikkaat pois...

Ensinnäkin;minä en vihaa neekereitä, tai mitään muutakaan vähemmistömme. Päinvastoin! Mielestäni esim Somalit ja Romanit on selvästi valtaväestöä kohteliaampia ja paremminpukeutuvia.

Se ei silti poista sitä, että esim maahanmuuttajien kokemasta "rasismista" jauhetaan ja valitetaan aivan liikaa! Tyypillisenä esimerkkinä ovat Somalit, jotka kerta kaikkiaan ovat totaalisen umpikieroja, eivätkä tee sananvarinaisessa merkityksessä TYÖTÄ lähes nimeksikään! Tai tietenkin ovat nämä tulkit ja sosiaalityöntekijät. Eli ensiksi meille tulee niitä tuhansia tänne loisimaan ja valittamaan "rasismista" ja sitten me tarvitaan vielä Somalinkielisiä tulkkeja ja sosiaalityöntekijöitä, kun nää abu-babun klaanin lapsisotilaat on kerran "syrjäytyny" ja mm tekee jo KOLMASOSAN Helsingin keskustan ryöstöistä! Suomeksi=vierasmaalaiset neekerit hallitsevat pääkaupunkiamme!

Niin, tässä valossa minusta nämä meidän vaaitimukset eivät mielestäni ole kohtuuttomia. Jos itse saisin päättää, en toteuttaisi homojen avioliitto ja adoptio-oikeutta, koska mielestäni se olisi jo menemistä liian pitkälle. Silti vaatisin kyllä parannuksia käytännön elämään;eli meitä kohdeltaisiin kuin IHMISIÄ! Jopa tunnetut rikollisliigat ja klaanit saa TUNTUVASTI parempaa kohtelua kuin me, ja se on jo jotain se! Siis, että esim tv-sarjoissa lopetettas meidän systemaattinen pilkkaaminen ja lokaaminen. Enpä ole nähnyt tv-sarjaa, jossa oltaisiin ÄÄNEEN sanottu, että pääkaupunkiamme hallitsevat Afrikkalaiset ja Venäläiset rikollisliigat, mutta kyllä sarja kuin sarja on täynnä näitä kaiken maailman hameisiin pukeutuneita neitejä ja mitä lie pedofiileja, joiksi meiät itseasiassa sangen karkeasti leimataan. Ja sitten sitä perustellaan "sananvapaudella" Anna mun kaikki kestää...

Puhumattakaan sitten nykypäivän feministeistä! Mulla ei kaikesta huolimatta oo mitään halua ottaa osaa niiden riskiretkeen heteromiehiä vastaan. Nykyfeministit on TUNTUVASTI homoja pinnallisempia, mutta harvassapa sarjassa uskalletaan vielä todella nostaa kissaa pöydälle. Nää "naiset" juo ja irstailee sillä tavalla, että johan alko ison talon anttiakin hirvittää! Sitten ne hoipertelee tuolla ulkona räkäkännissä kuin prostituoidut, ja suorastaan kerjää tulla ryöstetyiksi/raiskatuiksi

Ja sitten ne ja niien liberaalitoimittaja ystävättärien joukko jauhaa jotain "sovinismista" Suoraan sanoen, mä kannatan prostituution laillistamista! Nää typerät ämmät ei kato haluu sitä, kun ne tietää, ettei miehet enää sen jälkeen vonkais niiltä mitään, vaan niien pitäs sen jälkeen vongata SITÄ niiltä! Suomalainen nainen on niin kerta kaikkiaan pilallehemmoteltu kakara, että ihan hävettää! Mutta tehdäänkö Suomalaisista naisista pilaa elokuvissa tai sarjoissa? Eipä juuri! Ne on just näitten feministiohjaajien tekemiä, joissa miehellä on joku Itä-saksalaiselta ex-urheijilta näyttävä "naisapuri" joka osaa mitä lie Krav Magaa/Ju Jutsua, ja tietenkin peittooaa monta kertaa itteään isomman kaverin helposti(Esim SWAT)Just, uskottavaa!

Olisiko siis kohtuutonta, jossa meidät sekä kuvattaisiin viihteessä, että kohdeltaisiin normaalisti, ettekä aina heittäisi sitä paskaa, että "se on ihan itsestä kiinni" koska sitä se ei TODELLAKAAN ole! Esim Jenkeissä mustat tekee suunninpiirtein 50% kaikista rikoksista, ja niitä on saman verran kaikista vangeista, mutta miksi jenkkiläisissä leffoissa ja sarjoissa kaikki rikolliset on aina valkosia???
Ihan vain ajatuksen poikasena: Mahtaisivatkohan nuo "neekerit", somalit ja muut musulmaanit tehdä niitä rikoksia, jos heillä olisi samanlaiset edellytykset täysipainoiseen palkkatyöhön ja ansiotasoon kuin meillä muilla?

Ja saisivat lähes yhtä inhimillistä kohtelua kuin muutkin ihmiset, pelkäämättä yksioikoista ja mustavalkoista osoittelua ja syyttämistä...

Jenkeissäkin mustaihoisia on kautta vuosisatojen väheksitty, sen takia kukaan ei ole saanut näiltä muun maailman ihannoimilta punaniskajenkeiltä kitkettyä pois jatkuvaa alistamisen ja väheksymisen vimmaa.... Joka tuntuu muun yankee-kulttuurin mukana pyrkivän pesiytymään myös homomaailmaan...

Asiahan ei minun vallassani ole, mutta kysyn vain....
"Mahtaisivatkohan nuo "neekerit", somalit ja muut musulmaanit tehdä niitä rikoksia, jos heillä olisi samanlaiset edellytykset täysipainoiseen palkkatyöhön ja ansiotasoon kuin meillä muilla?"

Tämä oli jo paha! Vai että vielä neekeri tekemässä Suomessa ansiotyötä? Miksi ihmeessä? Kun iho on pikimusta, niin tilille kilahtaa jo valmiina ansiosidonnainen ja sen lisäksi kaikki muu pigmenttilisä. Hänen työttömyytensä syyhän on ilmiselvästi "rasismi", ja pienellä oma-aloitteisuudella(pimeällä työllä ja rosvouksilla)voi kaikenlisäksi hankkia hieman lisärahaa khattiin kuitenkaan likaamatta liikaa käsiään:)

"Jenkeissäkin mustaihoisia on kautta vuosisatojen väheksitty, sen takia kukaan ei ole saanut näiltä muun maailman ihannoimilta punaniskajenkeiltä kitkettyä pois jatkuvaa alistamisen ja väheksymisen vimmaa.... Joka tuntuu muun yankee-kulttuurin mukana pyrkivän pesiytymään myös homomaailmaan..."

Onneksi Jenkeissä vielä kirjataan rikollisen ihonväri. Siellä mustat miehet muodostavat noin 15% väestöstä, ja silti on rikostilastoissa edustettuina sellasella 50% enemmistöllä, ja vankilaan joutuu keskimäärin joka kolmas musta mies!

Ja turha jauhaa mitään rasismista! Rasismia my ass! Jenkeissä on VÄHINTÄÄN saman verran köyhiä valkosia, eikä niillä mene yhtä hyvin. Näillä mustilla on kuule niin paljon kaiken maailman rotuoikeuksia, että et kyllä uskoisi! Niillä saa sosiaaliturvaa(yli valkoisten)Terveydenhoitpalveluka, ROTUOIKEUKSIA opiskeluun ja työpaikoille(ja turha väittää vastaan! Korkein oikeus vahvisti tämän vasta pari vuotta sitten) ja mikä silti on lopputulos? Yhä kaameampia rikoksia ja kaikkea muuta sekoilua! Latinot+mustat jenkeissä=räjähtävä värillinen aikapommi! Tässäpä sulle juttu siitä, kuin mm Jenkkilän "syvä etelä" on taas neekeröitymässä niin että oksat pois!


________________________________________________
60 päivän vankeustuomio 12-vuotiaan valkoisen tytön raiskauksesta

http://www.patriot.nu 29.6.2004

USA, Alabama. Kolme kuukautta sitten Elmore County Circuit Court tuomitsi mustan miehen, Anthony Robinsonin, 26, syylliseksi 12-vuotiaan valkoisen tytön raiskauksesta. Tänään tuli tuomio - 60 päivää vankeutta.

Tuomio tyrmistytti monia, mm. Inez Dowdia, perheen ystävää:

"Olen järkyttynyt kaksikuukautisesta tuomiosta. Mihin oikeus on kadonnut? Eikö kukaan välitä pienestä tytöstä? Eikö kukaan välitä alueen muista nuorista tytöistä?"

Syyttäjä Randall Houstonin kommentti asiasta:

"Valamiehet totesivat hänet syylliseksi. He tekivät tehtävänsä. Olisimme tahtoneet pidemmän vankeusrangaistuksen, mutta se ei ole meistä kiinni. Olisimme tahtoneet antaa hänelle elinkautisen, mutta Järjestelmä ei toimi sillä tavalla".
Hohhoijaa....

Synkkä yksinpuhelu senkun jatkuu.

Ja tietysti, jos ensin kirjoittaa maagisen lauseen:
"Ensinnäkin;minä en vihaa neekereitä, tai mitään muutakaan vähemmistömme. Päinvastoin!",
voi sen jälkeen tietysti suoltaa vaikka millaista bullshittiä niin paljon kuin haluaa, sopivasti pintaa raapaisten ja mihinkään asiaan ja sen syihin syvemmin paneutumatta tai mitään perustelematta.

How stupid do you think people are?
  • 22 / 44
  • Varauksellinen
  • 19.7.2004 1:07
Olen kasvanut aika vähävaraisessa perheessä.

Sain yhteiskunnalta koulutuksen, sairaanhoidon, turvallisen kasvuympäristön ja paljon muuta.

Vastineeksi tein Suomessa töitä usean vuoden - ulkomaille muutin 90-luvun laman mukana: Suomessa työ loppui.

Haluaisin mielelläni, että lapsena saamani hyvinvointi olisi mahdollista kaikille - myös kaikkein köyhimmille.

Tämän vuoksi maksan mielelläni veroja. Edelleenkin maksan osan veroistani Suomeen. Se ei tunnu pahalta.
"voi sen jälkeen tietysti suoltaa vaikka millaista bullshittiä niin paljon kuin haluaa, sopivasti pintaa raapaisten ja mihinkään asiaan ja sen syihin syvemmin paneutumatta tai mitään perustelematta."

En minä VIHAA heitä! Totesin vain, että esim Afrikkalaiset Euroopassa ja Amerikassa tekevät kummassakin maassa kasapäin rikoksia. Tämä on FAKTA, jonka huomaa heti kun otat nuo ruusunpunaiset homolasit pois silmiltä!

Ja mitä noihin "syihin" tulee, niin miksi esim Somalit tekevät KOLMANNEKSEN liki miljoonan ihmisen kasvualueen keskustan rikoksista? Miksi? Eikö muka raha riitä sossun vakioasiakkailta, jotka kaiken lisäksi saavat tunnettua "pigmenttilisää" Ai vittu mikä liberaali! Sun kanssa ei ees kannata yrittää vitsaa vääntää...
"Nyt ollaan palaamassa samaan vanhaan eristäytyneeseen mummolaan, jossa me kaikki maksetaan toinen toistemme maksuja, ja julkinen sektori vain paisuu ja paisuu. Suomeksi sanottuna=me maksetaan ja tehdään jatkuvasti yhä enemmän työtä yhteiskunnalle, ja saan palkkioksi yhä vähemmän, koska meillä ei oo perhettä riesana ja eletä velaksi, niinkuin muut. Olkaa rehellisiä;kannattaako hyvinkoulutetun homon enää takoa päätäänsä seinään sossu Suomen kanssa?"

Tuohon lainaukseen viitaten STTn tämän aamuinen uutinen ( 19.7.04) kuntien perittävänä olevista elatusapumaksuista. Uutisen mukaan erossa elatusapua maksamaan määrättyjen henkilöiden velkasumma kunnille on noin 500, 000,000 € tällä hetkellä. Kuntien perintäprosentti on keskimäärin 65%. Joten veromarkoista maksetaan se, mitä "kunnolliset heteromiehet" jättävät maksamatta määrättyä elatusapua - eli mekin maksamme muiden virheistä ja "unohduksista"...
Miksi sinulla Arkadas on tarve syyllistää niitä, jotka ovat joutuneet kiusaamistilanteeseen? Sinä voit yhdellä mielipiteelläsi, mikä ei perustu mihinkään teilata kaikki ne tutkimukset, mitkä on tehty asian tiimoilta. Ei homoseksuaalisuuttaan tarvitse kuin kerran kertoa yhdelle työkaverilleen, niin hän juoruaa siitä eteenpäin. Ei se ole yhtään sen kummempaa. Kysymys on vain siitä kuinka vahva aseman on saavuttanut siinä työyhteisössä ja kuinka paljon on ehtinyt paiskia töitä, jotta on saavuttanut hyvän työntekijän maineen. Sekään ei takaa mitään, jos yksikin hetero, joka kilpailee työpaikasta tai asemastaan siellä homon kanssa. Poikakaverini joutui mustamaalatuksi ja savustetuksi työpaikastaan homoutensa takia ja se joka hänet mustamaalasi sai ylennyksen eli poikakaverini työn. (Tämä mies keksi valheita ja levitteli sitten niitä.)Hänelle sanottiin silloin suoraan, että syy oli homoseksuaalisuus. Hän yritti pelastaa työpaikkansa tuomalla esimiehensä kylään meidän luoksemme, mutta se ei auttanut mitään. Työpaikan imago oli tärkeämpi ja hän sai lähteä.

Sitäpaitsi kyllä heteroilla on tapana mennä sinne töihin tekemään muutakin kuin työtä, siitähän nämä työpaikkaromanssit ovat esimerkkinä aina eduskuntaa myöten. Sinun viestisi on rivien välistä vaikeneminen. Suurin osa minunkin homo-ja lesbo-ystäväni elävät kaapissa eivätkä avoimesti homoseksuaalina. Avoimuus ei ole mitenkään yleistä.
Tuota…en hirveesti lähtis taas lähestymään ongelmaa akselilla kaapissa vai ei-kaapissa, homo, lesbo, hetero vai bi.

Nythän on meille sellainen kesä, että mehiläishoitajien täytyy ruokkia työmehiläisiään saadakseen nämä pidettyä hengissä seuraavaan satokauteen. Toisin sanoa työläiset eivät saa kerätty mettä riittävästi pysyäkseen hengissä. Tietysti mehiläishoitajat vois antaa työläistensä kuolla – so what. Onneksi meillä Suomessa mehiläishoitajat ovat sen verran valveutuneita, että ajattelevat kauskatseisesti myös seuraavaa satokautta, ja ruokkivat työläisiään.
Jonkun verran tässä taas tympäisee joidenkin kirjoittajan automaattisesti omaksuma uhrin asenne sillä perusteella, että he ovat homoja. Ehkäpä homo ottaa riski tulemalla työpaikallaan ulos kaapista. Mutta ison riskin ottavat nekin, jotka ajattelevat käyttää sitä hyödykseen. Jos omassa organisaatiossani joku jää kiinni työympäristöä häiritsevästä homofobiasta tai jostain muusta verrattavasta vähemmistövastaisuudesta, niin jos en heti osoita hänelle ovea, niin ainakin urakehitystä on turha odottaa.
Toinen homo:minä en ole uhri. Minä voitin oman juttuni- yksin! Koko prosessi oli hyvin vaikea ja kesti kauan. Jälkikäteen vain mietin, että miten ihmeessä minä sen kestin. Jälkensä se kyllä jätti: minusta tuli katkera. Miksi? Koska se vain on niin, että kun se tilanne on päällä, niin ei Kukaan voi juuri mitään: ei työsuojelupiirit eikä mikään muukaan instanssi. Kuulin juuri siitäkin, että yksi oikeudenkäynti hävittiin, vaikka syytetyt puhuivat itsensä pussiin. Se hävittiin siksi, koska työntekijät pelkäävät puhua ja kertoa eikä löytynyt kuin 1 todistaja. Se oli oikeusmurha.

Minusta sinun viimeinen mielipiteesi oli naivi.
Mieleeni tuli se että mitähän tällä "työpaikkalla kaapista ulos tulemisella" yleensäkin tarkoitetaan?

Nimittäin jos tarkemmin ajattelee, niin "hei olen Matti ja homoseksuaali"(ehkä hieman kärjistetty, mutta ajaa esimerkkinsä :) ) tyylinen itsensä ilmaisu saattaa todellakin provosoida jonkun hyökkäilemään sinua vastaan.

Minulla tulee tuosta "kaapista ulos tulemiseen" lähinnä mieleen juuri tuommoinen "tiedotustilaisuuden pitäminen omasta seksuaalisuudestaan", mutta paljon parempi on minusta pitää omasta seksuaalisuudestaan matalaa profiilia(ja niin olen tehnytkin, ja minuun on suhtauduttu aikalailla eri tavalla kuin homotuttaviini jotka ovat sen tuoneet paljon suoremmin esille).

Puolustus on paras hyökkäys sillon kun joutuu homofobin henkisen painostuksen kohteeksi, aktiivinen oman seksuaalisuuden esille tuominen saattaa kyllä suuntauksesi kaikkien tietoon mutta samalla kaataa homofobien sotakoneeseen vettämyllyyn.
Se oikeudenkäynti ei käsitellyt homon kiusaamista, mutta se homo, jota siellä kiusattiin ei koskaan nostanut syytettä, vaan lähti, vaikka sen ihmisen kohdalla asiat meni aivan mielettömiin mittasuhteisiin. Se oli aivan karmea tarina.
"Minusta sinun viimeinen mielipiteesi oli naivi."

Ei siinä organisaatiossa josta itse vastaan, ei ollenkaan. Voin sanoa toimivani sanomallani tavalla armoa tuntematta, kukaan ei minua sellaisesta toimenpiteestä estä enkä edes mieti tätä enempää olisiko se kyseistä ihmistä kohtaan oikein vai väärin, koska näen punaista jo pelkästä ajatuksesta, että joku yrittäisi käyttää toisen homoseksuaalisuutta tai muuta vähemmistöominaisuutta häntä vastaan työpaikalla.
Jokainen tietysti elää tyylillään, ja toki annan kaikkien kukkien kukkia, mutta kuten totesin, työpaikalla tehdää töitä, ei mainosteta seksuaalista suuntautumista. Niin yksinkertaista se on. Ihmetyttää, että joillekin ihmisille on vaikea ymmärtää asiaa, ettei seksuaalisuus ole OLEELLISIN asia työpaikalla - jos siitä haluaa kaikille kailottaa, on syytä myös varautua seurauksiin ( - myös niihin ikäviin seurauksiin).

Ilmaisin vain oman mielipiteeni, koska työpaikalla ei kuulu kenellekkään, eikä millään muotoa, minkälaista seksielämää vietän ja kenen kanssa. Saatan toki heterotyökavereilta kuulla heidän seikkailuistaan tai sikailuistaan, mutta hymähtelen niille ja ehkäpä jotain kommentoinkin. Tuskin ketään työpaikallani edes kiinnostaa miten vapaa-aikaani vietän, tai kuka kanssani makkarissa peiton alla on.

Aikuisia ihmisiä kai tässä ollaan, eikä yksinkertaisesta asiasta (seksuaalisuudesta) voi tosiaankaan olla ongelmaa, ellei itse halua siitä sitä tehdä.

Mielestäni juuri tuollaiset vastarannan kiisket (vaikeimman kautta kaiken tekevät) niin heteroissa kuin homoissakin saavat muut ihmiset ärsyyntymään ja leimaamaan toiset - niinpä syntyy aina vääriä käsityksiä - yleistyksiä, joista sitten niin homot kuin heterotkin ammentavat uusia väittämiä Taku-periaatteella ("TaKu= taksissa kuultu).

Ja mitä tulee tuohon kilpailutilanteeseen työpaikalla. Ei ole mitenkään harvinaista mustamaalata toista ihmistä, mutta täytyy todellakin miettiä miksi antaa toiselle siihen aihetta...

Kuten eräs (ulkolainen) työnantajani kerran sanoi: " Olet aina vahvoilla, kun et kerro kaikkea mitä ajattelet, koska silloin vastapelurilla ei ole tietoa Sinua vastaan..."
Suosittelen tuota ajatusta käytettäväksi työyhteisössä - eli siis kannattaa miettiä mitä haluaa toisille kertoa ja mitä mahdollisia haittoja liika tieto itsestä saattaa työpaikalla aiheuttaa...
Kysymys on tietenkin siitä, että keneen voi luottaa. Ilmeisesti on niin, että työpaikalla sitä ei voi luottaa kehenkään heteroon. Jos sen tekee ja puolivahingossa lipsauttaa, kun kysytään, että on homo, niin oma vika. Sitä saa, mitä tilaa. Parempi on, että valehtelee ummet ja lammet ja vielä pystyttää kulissit päälle. Niinkö?

Eikö ole aika surullinen kuva yhteiskunnastamme?

Kysymys on samanlaisesta asiasta kuin rasismi, paitsi, että ihonväriltään tumma ei voi väriään valkaista. Kysymys on ihmisarvosta.

Sitä vartenko niitä Pride-juhlia pidetään? Tyhmät siellä marssii, viisaat ei?

Kaappihomoilu ei edistä kuin omaa etua.
Ymmärrän TÄYSIN mitä ajat takaa mies! En aio tässä enempää paljastaa itsestäni, paitsi että minulla on erinäisistä syistä "aitiopaikka" tarkastellessani mm Somalien invaasiota Suomeen. Ja hei! Minähän en vaadi, että Somaleita pitäisi syrjiä Suomessa siksi että he ovat mustia(muslimeja en sen sijaan hyväksy). Minusta heitä pitäisi vähintäänkin kohdella samanarvoisina kuin valtaväestöä.

Mutta kaikkihan me(huokaus!)tiedämme hyvin, miten nämä nekrut toimivat. Suoraan sanoen, minkään Euroopan maan ei pitäisi päästää(enää) yhtään neekeriä rajonensa sisälle! Nääs, nyt kun nämä "syrjintänikkarit" on vauhdissa, niin ei oo mikään ihme, ettei kukaan halua esim Somalialasta lääkäriä sun muuta henkilöä ainakaan vakituiseen työpaikkaan. Nääs, mustat toella KUSETTAA tätä järjestelmää! En sano tätä siksi että vihaisin heitä, mutta en silti hyväksy sitä mitä he tekevät!

Moni (valkonen ja muunkinvärinen)homo joutuu tekemään työtä niska limassa, opiskelemaan, käymään armeijan exetera exetera. Meiänkin varuskunnassa oli yks nekru, joka vaan tyynesti jätti kesken koko homman parin viikon päästä, ja mumisi jotain "rasismista" Ja sitähän ne tekee! Ei me olla niitä orjuutettu, tai niitä erikseen ees tänne pyydetty, mutta silti niitä tulee tänne ihan tulvanaan. Lukaskaapa läpi tämäkin pikku News Flash:

________________________________________________
YLE24:N ARKISTOHAKU

Otsikko Turvapaikanhakijoiden määrä nousussa
Julkaisuaika 11.07.2004 21.33
Palvelu Uutiset


Suomesta on tänä vuonna hakenut turvapaikkaa 1700 henkilöä, mikä on lähes puolet enemmän kuin vuosi sitten. Eniten hakijoita saapuu Slovakiasta, Serbia-Montenegrosta ja Makedoniasta.

Etenkin Somaliasta tulleiden määrä on nousussa. Alkuvuonna turvapaikkaa on hakenut lähes yhtä monta somalialaista kuin koko viime vuonna yhteensä.

Suurin syy löytyy muiden Pohjoismaiden tiukentuneesta pakolaispolitiikasta. Esimerkiksi Ruotsi ei pidä Somaliaa enää yhtä turvattomana paikkana kuin ennen, vaikka maata vaivaavat yhä heimojen väliset yhteenotot.

Somalian olot ovat olleet kaaosmaiset jo yli kymmenen vuoden ajan. Maassa ei ole minkäänlaista keskushallintoa sisällissodan jäljiltä.

Suomi antaa jokaiselle Etelä-Somaliasta tulleelle pysyvän oleskeluluvan. Ovi on auki siihen asti, kunnes tilanne Somaliassa rauhoittuu tai Suomen korkein hallinto-oikeus muuttaa käytäntöä.

Somaleita on Suomessa tällä hetkellä noin 5 000.

TV-uutiset, YLE24


________________________________________________

Juuri niin, LUIT OIKEIN! Neekereitä saa tänne tulla (Etelä)Somaliasta niin paljon, kuin sielu(tässä tapauksessa maamme)kestää! Ja kun nää kaverit kerran saapuu tänne, niin ne alkaa heti(VÄLITTÖMÄSTI!)motkottaa "rasismista! Eikä ne tietenkään halua työtä(vain idiootti haluaisi)kun voit jää elelemään(lue=loisimaan)järjestelmän kustannuksella! Ehkä työkkäri saa jonkun työnantajan lahjonnalla ja kiristyksellä ottamman jonkun näistä maanvaivoista töihin. Ja sillon kannattaa työnantajan vaikka sopia, että maksaa neekerille siitä, ettei se tuu työpaikalle ollenkaan sekoilemaan. Kyllä on USA:ssakin saatu nähdä mitä nää KIINTIÖNEEKERIT on saannu aikaan!

Jahas, ja mitenkäs tämä sitten liityy homoihin? No, jos nyt kerran puhutaan "syrjinnästä" niin kehtaan väittää, että homot sitä toellista "syrjintää" tässä maassa kokee! Jos homo valittaa kokemaansa syrjintää ja ennakkoluuloja yms, niin sillon nää "liberaalit" sanoo, että joo, sellasta vaan toi elämä tuppaa olemaan:) Mutta jos SOMALI(herrani!) valittaa ylipäätänsä MISTÄÄN, niin johan on porukka polvillaan! Ja mä oon nähny millasta tää on! Kun neekeri tänä päivänä jotain vaatii, niin siinä on valkonen mies heti kyykyssä:"Mitä herra? Tietenkin herra! Mitä vain herra! jne..."

Ihan oikeesti, mä oon nähny tosin fiksua, koulutettua ja suoraselkästäkin väkeä, joka heittäytyy heti näiden abu babujen janlkojen juureen...ainakin kuvainnollisesti:) Ja et uskoisi sitä vimmaa ja tulikivien lieskuntaa näiden höynäytettyjen sinisilmien kirkaissa pikku silmissä, kun jos joku VÄHÄÄKIN arvostelee PYHÄÄ NEEKERIÄ! Heti on naama punasena motkottamassa millon mitäkin ja uhkailemassa(hyvin usein)peitellysti tai vähemmin peitellymmin väkivallalla. Kuule, jos homo samassa piirissä kehtaa puhua vähänkin omista kokemuksistaan, niin yleensä se torjutaan olankohautuksella, tai sitten porukka siirtyy muualle. Mä oon sen verran näitä neekerinpalvojia(erinäisestä syystä mitä en tässä ala kertomaan)nähnyt, että tiedän mistä puhun! Eiköhän kuule ole kohtuullista, että media ees kerrankin suostus kuuntelemaan meitä ja meiän tarpeita. Me ei haluta muuta kuin tulla arvostelluiksi TEKOJEMME, ei seksuaalisen suuntautumisemme mukaan! Eihän neekereitäkään(SuomessaKAAN)arvostella ees tekojensa mukaan, vaikka ne tekis MITÄ? Mun mielestä tää on vähän epistä...
Lainaus:

Rasismin käsite tarkoittaa, että ihmisen ominaisuudet ovat "rodun" määräämiä, ja toiset rodut ovat luonnostaan toisia alempia. Sillä tarkoitetaan myös omasta poikkeavaan ihonväriin perustuvaa syrjintää tai ennakkoluuloja.

Rasistiksi kutsutaan henkilöä, joka uskoo, että muut rodut eivät ole yhtä hyviä kuin hänen omansa, ja kohtelee tämän vuoksi epäoikeudenmukaisesti ja syrjivästi niihin kuuluvia ihmisiä.

Vuonna 2001 Suomessa asui 98 577 jonkin ulkomaan kansalaista. Suurimpia ryhmiä olivat venäläiset, virolaiset, ruotsalaiset, somalialaiset, entisen Jugoslavian sekä Jugoslavian liittotasavallan alueilta tulleet ja irakilaiset.

Suomessa asuvat ulkomaalaiset voidaan jakaa kolmeen ryhmään erilaisten rasismikokemusten perusteella.

Länsimaiset maahanmuuttajat ovat haluttua työvoimaa eivätkä juuri kohtaa rasistista häirintää. Toiseen ryhmään kuuluvat esimerkiksi virolaiset, venäläiset ja vietnamilaiset, jotka kohtaavat rasistista häirintää sekä työ- ja muuta syrjintää. He eivät kuitenkaan juuri joudu rasistisen väkivallan uhreiksi. Kolmannen ryhmän muodostavat arabit, turkkilaiset ja afrikkalaisperäiset maahanmuuttajat, jotka kohtaavat yhtä paljon rasistista häirintää ja syrjintää kuin edellinenkin ryhmä. He joutuvat kuitenkin huomattavasti useammin vakavien rasististen rikosten kohteiksi.

Muukalaisviha ja rasismi ovat voimakkaasti lisääntyneet Euroopassa. Osaltaan tähän on vaikuttanut lisääntynyt työttömyys ja taloudelliset ongelmat, joiden seurauksena Euroopan maiden sisäinen syrjääntyminen on lisääntynyt. Rasismi saa hyvin erilaisia ilmenemismuotoja. Se ei läheskään aina ole selvästi nähtävää tai kuultavaa. Esimerkiksi työhönottotilanteessa pätevä ulkomaalainen saattaa jäädä syrjään, kun "luotettavampi" suomalainen hakija on tarjolla. Ennakkoluulot ja asenteet ovat meissä usein niin syvällä, ettei niitä edes huomaa ennen kuin jokin tilanne paljastaa ne.

Lähde: http://www.yhteinenmaailmamme.net/?page=1.5&area=1
Nimimerkki mies puhui aikaisemmin tuota työsyrjinnästä:
"Kysymys on vain siitä kuinka vahva aseman on saavuttanut siinä työyhteisössä ja kuinka paljon on ehtinyt paiskia töitä, jotta on saavuttanut hyvän työntekijän maineen. Sekään ei takaa mitään, jos yksikin hetero, joka kilpailee työpaikasta tai asemastaan siellä homon kanssa. Poikakaverini joutui mustamaalatuksi ja savustetuksi työpaikastaan homoutensa takia ja se joka hänet mustamaalasi sai ylennyksen eli poikakaverini työn. (Tämä mies keksi valheita ja levitteli sitten niitä.)Hänelle sanottiin silloin suoraan, että syy oli homoseksuaalisuus. Hän yritti pelastaa työpaikkansa tuomalla esimiehensä kylään meidän luoksemme, mutta se ei auttanut mitään. Työpaikan imago oli tärkeämpi ja hän sai lähteä."

Työsyrjinnän määritelmä:
Työsyrjintä on työrikos. Siihen voi syyllistyä työnantaja tai työnantajan edustaja. Syrjivä teko voi kohdistua työpaikasta ilmoittamiseen, työntekijän työhönottoon tai palvelussuhteen kestoaikaan. Syrjintä tarkoittaa, että työnantaja asettaa työnhakijan tai työntekijän epäedulliseen asemaan sellaisten seikkojen vuoksi, jotka liittyvät hänen henkilöönsä, taustaansa tai yksityiselämäänsä eikä työhön. Näitä kiellettyjä seikkoja ovat rotu, kansallinen tai etninen alkuperä, ihonväri, kieli, sukupuoli, ikä, perhesuhteet, sukupuolinen suuntautuminen, terveydentila, uskonto, yhteiskunnallinen mielipide, poliittinen tai ammatillinen toiminta tai muu näihin verrattava seikka.

Työsyrjintärikoksesta työnantaja tai tämän edustaja on tuomittava sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. Jos on todennäköisiä perusteita epäillä työnantajan syyllistyneen työsyrjintään, työsuojeluviranomaisen velvollisuus on ilmoittaa asia viralliselle syyttäjälle.

Lähde: http://www.tyosuojelu.fi/uutsp/tyosuhdetieto/tyosyrjinta.htm
Valitettavasti molemmat lainaukseni ovat puutteellisia tähän asiayhteyteen. Mutta toimivat viitteitä antavina.

Jotenkin vain alkaa tuntua jo natsi-Aatun tyyliselta kansankiihotukselta tämäkin keskustelu....
Anna jo olla! Tota "syrjintäkikkaahan" ne aina yrittää, vaikka ei ne ees halua töitä! Ja toisaalta, työnantajalle on parempi, jos sellanen puoli-ihminen ei ees tuu työpaikalle sekoilemaan. Mielummin vaikka maksaa siitä, että vaan joskus ilmestyy firman propagandakuvauskiin kuvaamaan firman "moninaista" ilmapiiriä Palkka juokee, ja kumpikin on tyytyväinen. Se on ainoaa TOIMIVAA moninaisuutta!
Vaikka mitä lukisi laissa, niin oikeudessa, jos niin pitkälle uskaltaa mennä, niin syylliset AINA valehtelevat ja kiistävät KAIKEN. Minä olen varma siitä, että yksinäistä homoa tai lesboa ei kukaan tule oikeuteen puolustamaan.

Minun esimieskin valehteli päin naamaa, kun sen vääryyksiä alettiin valittamaan eikä kukaan uskaltanut sanoa mitään, kun se kiisti kaiken ja vaati esiin henkilöä, joka muuta väittää. Tämä on työpaikkojen todellisuus.
Niimpä! Nykyisin työpaikoillahan on muuten varsinainen KUSETUS meininki päällä! 10-vuotta sitten työnantajat vaativat melkein fasistista sitoutumista firmalle, ja nyt ollaan potkimassa ihmisiä ulos joukoittain kun se on tätä "vapaata kapitalismia" Bisnes.fi:tä luin vasta pari kuukautta sitten, että nykyinen "ismi" työpaikkoilla on taas moninaisuus. Eli piäisi väen vängällä hommata työpaikoille ihmisiä esim kaikista roduista, sukupuolista ja ikäluokista. Työnantajien märä unelmahan luultavasti olisi koulutettu, työkokemusta omaava nuori värillinen. Onneksi sellaista yhdistelmää ei helpolla löydy, joten nykyiset kitisijät taitavat suosiolla siirtää tuotannon jonnekin kehitysmaahan, jossa ei tarvitse paljoa länsimaisista "trendeistä" ja ammattiyhdistyksistä välittää. Ja ehkä näin on parempi meille kaikille!
Yleisön pyynnöstä lienee aika alkaa rajoittaa Redstarin (ja saman henkilön muiden ilmentymien) esiintymistä tällä foorumilla.

Asioista voi keskustella, mutta asiallisesti. Redstarin tyyli meuhota ei edusta asiallista keskustelua.

- smo (yksi ylläpitäjistä)