• Splenetic

Ihana trolli!

http://www.lariq.net/soopa/archives/003683.html:

10 syytä miksi homoavioliitot tulisi kieltää:

1. Homous ei ole luonnollista. Samalla tavalla kuin ihmiset ovat kieltäytyneet silmälaseista, muovista ja keskuslämmitteisistä taloista, koska ne eivät ole luonnollisia.

2. Homoavioliitot kannustavat ihmisiä homouteen. Samalla tavalla kuin seurustelu pitkien ihmisten kanssa tekee ihmisistä pitkiä.

3. Homoavioliiton laillistaminen avaisi oven erilaisille oudoille mahdollisuuksille. Jotkut ehkä haluaisivat jopa mennä naimisiin lemmikkieläintensä kanssa koska ne ovat oikeustoimikelpoisia ja voivat allekirjoittaa avioliittosopimuksen.

4. Heteroavioliitto on ollut olemassa pitkään eikä ole muuttunut yhtään. Naiset ovat yhä omaisuutta, avioero on yhä laiton ja pettäminen on yhä määritelty rikoslaissa.

5. Heteroavioliitosta tulee vähemmän merkitsevä jos homoavioliitot sallitaan. Britney Spearsin 55-tunnin avioliiton pyhyys olisi tuhottu.

6. Heteroavioliitot ovat oikein koska ne tuottavat lapsia. Homoparien, hedelmättömien parien ja vanhojen ihmisten ei pidä antaa mennä naimisiin, koska maailmassa ei ole vielä tarpeeksi lapsia.

7. Ilmeisesti homovanhemmat kasvattavat vain homolapsia, koska heterovanhemmat kasvattavat vain heterolapsia.

8. Uskonto ei tue homoavioliittoa. Kaltaisessamme teokratiassa yhden uskonnnon arvot heijastuvat koko maahan. Siksi maassamme on vain yksi uskonto.

9. Lapset eivät voi kasvaa täysipainoisiksi aikuisiksi ilman kotoa löytyviä nais- ja miesroolimalleja. Siksi yksinhuoltajuus on kielletty.

10. Homoavioliitot muuttavat yhteiskuntamme perustaa, emme koskaan voisi sopeutua uusiin sosiaalisiin normeihin. Samaan tapaan kuin emme ole sopeutuneet autoihin, palvelusektoritalouteen tai pidempiin elinaikoihin.

(Tekstissä esiintyvät homo-sanat viittaavat sekä homoihin että lesboihin)