• Nulikkaprinssi

*päänsärky*

Ja tiedän kyllä tasan mistä se johtuu. Mutta siitä ei enempää.

Ei ole ennen näin paljon vituttanut olla syntynyt loppuvuodesta. Nyt ottaa päähän harvinaisen paljon. Suurin osa kavereista on siis jo täyttänyt 18 ja tietysti koska se on niin uutta ja hienoa ja kaikki pitää kokea viidessä minuutissa niin niille "kiva ilta kavereiden kanssa" on yhtä kuin baarikierros ja silloin jää nuoremmat ruikuttamaan rannalle, kun "on ihan pakko päästä baariin". Mitäs minä sitten tekisin?

Mulla on varmaan menossa joku pesänrakennusvaihe. Koko ajan on lähes neuroottinen pakko siivota ja koskaan ei ole tarpeeksi siistiä ja nytkin kattelen lattiaa sillä silmällä että pitäisi taas imuroida. Epäjärjestys häiritsee aivan tajuttomasti, mikä ei ole mulle ollenkaan luonteenomaista. Normaalitilassa lattiallani olisi kamaa kolmessa kerroksessa ja hyvä kuin mahtuisi kääntymään. Ei enää.

Ja heitin juuri pussillisen karkkia roskiin. Tuntuu että jos syön YHTÄÄN MITÄÄN niin lihon heti kymmenen kiloa.

En tunne huonettani vieläkään omakseni. En tiedä mitä voisin enää sille tehdä, mutta silti tuntuu että pitäisi tehdä JOTAIN, kun ei se nyt näytä minulta. Mutta kun en tiedä miltä se "minä" näyttää.

Onko vedessä kaloreita?

2 kommenttia

audinkopoika

29.7.2007 17:19

Hmmm..Onko siulle tullut "halituspus" kaipuu? ;) Et sie tarte ku bf vierellesi...

Nulikkaprinssi

29.7.2007 21:37

siis mullahan on "halituspus" kaipuu päällä koko ajan, kaikki muu kasaantuu siihen päälle sitte :P