rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset elokuulta 2006.
Seuraava

Vielä ei ole silmäsi mitannut hänen uskonsa avaruutta

Kesäteatterissa oli oikein ihanaa, aurinko paistoi ja esitys oli tosi hyvä. Ärrän kanssa tosin puhuttiin väliajalla että kuinka vaikea sitä onkaan keskittyä tuntia kauempaa mihinkään, sitten menee vehtaamiseksi ja sen odottamiseksi että koska tämä loppuu huolimatta siitä kuinka mielenkiintoista on katsomassa.

Vointi on ollut tosi väsynyt mistä syystä Neiti ei ole päivittänytkään. Olen oikeastaan vain ollut, maannut sohvalla katsellen huonoja saippuasarjoja mikä on tosi harvinaista. Vähän tehtiin hääjuttuja viikonloppuna Ällän kanssa, askartelut on jo loppusuoralla. Tosin vielä pitää tehdä 9 paikkakorttirullaa sekä noutopöytään lappuset siitä mitä mikin ruokalaji on. Tänään menen hierojalla, Ällä kulmien värjäykseen ja siistimiseen, haen tiarani, vien kengät suutarille, ostan vielä lisää pahvia ja kakkupapereita. Ja jotain mitä en nyt juuri muista. :D

Aaamupäiväryhmän aloitus siirtyi, se alkaa vasta 21.8 mikä on toisaalta ihan hyväkin koska luulen että sen aloittaminen on kohtuullisen raskasta joten saan hoitaa häät ensin alta ja sitten aloittaa sen. Ja kun hösäämistä on muutenkin ihan tarpeeksi. Enää ei ole kuin 11 päivää. Mihin aika katoaa?


Mutta tulee päivä jona riiput hänessä kiinni lujasti

Menen tänään Ärrän kanssa kesäteatteriin. En ole ollut kesäteatterissa sitten..ööö...varmaan yli kymmeneen vuoteen. Lapsena käytiin joka kesä Vartiovuoren kesäteatterissa mutta sittemmin en ole kai käynyt. Ihana nähdä häntä, olen ollut ihan kamalan kamalan huono ystävä viime aikoina. Mistä koen kamalan huonoa omaatuntoa.Yritän parantaa tapani.

Häät edistyy. Onneksi. Kaikki tulostamiset on nyt tehty ja viikonloppuna olisi edessä viimeinen askartelu-urakka. Ollaan siinä vaiheessa että enää on oikeastaan tekemättä se mitä tehdään vasta hääpäivänä. Hääpuvut käydään sovittamassa viimeisen kerran ensi torstaina. Jännää. Mitä enemmän päiviä kuluu, sitä enemmän asiasta tulee konkreettinen. Ensi keskiviikkona tulee ensimmäinen vieras, Ällän boytoy tulee meille häitä edeltäväksi viikoksi ja yritämme keskittyä siihen että hänellä on mukavaa. Aloitan myös maanantaina siinä aamupäiväryhmässä. Ja menen torstaina lääkärille. Johon sitä taas siinä on.


Seuraava