rouva hätäinen keskellä elämän kaaosta

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.
Seuraava

Ruumiini on mysteerio.

Nyt on kuule neiti risteillyt ihan homona. Loveboat-risteilyllä oli tosi kivaa ja mielettömän hyvä tunnelma, paljon hauskempaa kuin tavallisella risteilyllä. Olo oli vaan vähän väsy vielä Jennin polttariristeilystä ja lauantain shoppailukierroksesta Myllyssä ettei oikein jaksanut kuten olisi halunnut. Mutta olin sosiaalinen, en evakoitunut hyttiin ja hauskaa oli. Tästä otetaan jokavuotinen traditoa. Jee:D

Ihanaa olla kotona niin ettei täällä ole ketään muuta. Oli mukavaa että Jenni oli täällä mutta se tarkoittaaa myös sitä ettei hänen kuullensa voi puhua niin avoimesti kuin muuten koska hän ei tiedä häistä. Nyt voi höpsöttää kuten tahtoo ja mitä tahtoo. Ja muutenkin, on sitä aina vähän erilailla kun kotona on vieraita, vaikka vieraat olisi niinkin läheisiä kuin Jenni on.

Koo ei meinaa millään ymmärtää ettei Ällä ole minusta mustasukkainen. Että hän voi ihan hyvin puhua siitä mitä me koettiin yhdessä syksyllä ilman että Ällä saa jotain ihmeellistä mustasukkaisuusdraamaa. Tai että voi lähettää miulle meiliin kivoja linkkejä jos löytyy jotain. Olen tästä nyt hänen kanssaan keskustellut noin kymmenen kertaa ja ei mene perille. Seuraavaksi saa Ällä itse sanoa miten asia oikein on.

Lauantaina kilistetään meidän kihlajaisia. <3


Seuraava