• mopsi22

Mitä ihmeellistä on puuvillasatiinissa ja siinä, että haluan nukkua hyvin?!

Miksi ihmiset katsovat kieroon AINA kun kerron pitäväni laadukkaasta nukkumisesta: hyvä patja (omani viskoelastinen), hyvä tyyny ja pehmeä täkki (mielellään untuvalla tai silkillä täytetty, laadukkaat tekokuitutäytteetkin ovat hyviä) ja ennen kaikkea laadukkaat puuvillasatiiniset lakanat (unelmoin silkkisistä tai puuvillan ja silkin sekoitteesta, ei ole varaa vaan).

Ymmärrän kyllä, että puuvillasatiini ehkä on joillekin outous (kun eivät ole kokeilleet, iiiihanan pehmeää eikä likaannukaan tiiviimmän kudontansa puolesta niin nopeasti), mutta miksi ihmiset nyrpistelevät ylipäätään nukkumiselleni tai sille, että suhtaudun siihen ei-välinpitämättömästi?!

Ihmiset nukkuvat mitä surkeimmilla alustoilla ja sitten valittavat yhden sun toisenlaista vaivaa. Sitten kun mainitsen ehkä patjan olevan syynä, saan vain katseen että mitä (vittua) sää luulet tietäväsi.

Tyydyn siis olemaan ja nauttimaan omasta pehmeästä, keholleni muotoutuvasta sängystäni ja viileän pimeästä makuukammaristani. Kärsikööt sitten, kun ei kokemukseen perustuvat neuvot kelpaa...

2 kommenttia

noksu

18.2.2008 00:20

Pehmonen peti on kyllä kutsuva, nytkin kuulen huudon aika kovaa...

Mutta oikeassa olet, ei kenenkään kuuluisi sun juttuja ihmetellä, varsinkin kun oot oikeassa. :)

...Pimeä makuukammari, hih.

mopsi22

18.2.2008 09:31

No joo, pimeä :D nykyisellä kruunulla koen joka aamu lähes uskonnollisen valaistuksen...kun ei mun haluamiani polttimoita ollut 15 W, piti sitten ottaa 25 Wset... ;D