Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.





Ei sellasta reissua ettei jotain harmiakin...

Jouduin sitten punkin puremaksi, ja kuten tunnettua, borrelioosibakteeri voi osua kohdalle fifti-sixti -todennäköisyydellä ahvenanmaalaisen punkin (puutiaisen) puremasta. Kaula oli ainakin sen näköinen, että lääkärillä oli itsestään selvyys kirjoittaa heti kättelyssä antibioottikuuri pariksi viikkoa...

Työkavereilla melkein kaikilla on ollut sama juttu tuolla "saarilla" käydessä. Ja jokahinen on myös syönyt pillerit sen jälkeen...

Ja matkavakuutukseenhan nämä lääkekulut sitten pistetään.. Hmph :(


Viikonlopun retki ;)

Työkeikaksi määritelty reissu Ahvenanmaalle osoittautuikin "asiakastilaisuudeksi" - eli meitä oli äijäporukka asiakkaita ja henkilökuntaa paikalla... Työasiat puhuttiin siinä merellä olon ja kalastamisen lomassa - tai sitten saunanlauteilla ;)

Eli oikeammin kysymyksessä oli syysretki upeisiin maisemiin, nuotiomakkaraa ulkoluodolla, sekä tietysti kohtuullisessa määrin päihdyttäviä aineita ;)

Kotona ollaan taas ja arki alkaa aamulla 9.00 - tietokantojen huollolla...

(Että ihminen piristyy, kun saa nauttia pienistä elämän iloista = nuotiomakkaraa lähes aurinkoisessa saaristossa)


Viikonloppukeikka

Jahas, viikonlopuksi pukkaa sitten työkeikkaa - Ahvenanmaalle. Työpäivän päätteeksi ajellaan pienellä porukalla Turkkuseen, josta sitten "lossiin" ja aamuyön tunteina perille. Sunnuntaina olisi tarkoitus palata takaisin.
Töiden ohella olisi ohjelmassa myös (sään salliessa) kalastaa...

Käytännön järjestelyt on tehty - eli kollille on hommattu hoitaja viikonlopuksi, rinkkakin periaatteessa jo pakattu, erityisesti lämmintä vaatetta kunnolla mukaan.

Kamera lähtee tietysti mukaan, ja jalusta. Jos tulee otettua jotain loistavia otoksia, täytynee lisätä tänne;)

Makoisan mukavaa viikonloppua kaikille...


Sateenkaaren salaisuus

Voisimme oppia paljon värikyniltä: jotkut ovat teräviä, jotkut ovat kauniita, jotkut ovat tylsiä, joillakin on kummallinen nimi ja kaikki ovat erivärisiä?

Mutta ne kaikki ovat oikein mukavasti samassa purkissa.

-Vancouverin Optimistiklubi