Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

MAC cosmetics

Tama poika Mario myy cosmetiikkaa ja tekee makeup kuka vaan haluaa. Paljon miehia eika kaikki gay, pysahtyy MAC tiskille naaman laittoon. Mario itse aina meikkaa tyohonsa taman nakoiseksi. Muitakin erkoisuuksia on siella niinkuin mies joka on tatuoitu ja nayttaa kuin bikergang member. Tytot myos on bunk, gothic ja hooker looking. MAC image.


Risoo... Onko se oikea sana?

Perjantaina, tanaan aina kiukuttaa 1.nama pienet keltaiset apinat! 2. Kaduilla on trafic niin bad aina perjantaina iltapaivalla menossani kotiin, joka sairaalan edessa on liikenteen tukkona naita ambulansseja monta rivissa odottamassa asiakkaita tai kutsua palvelukseen. Miksi eivat voi ajella kaduilla niinkuin taxi ajelee. Ja laakarit ulkona tupakalla kadulla, se on ok.
Minua ihmetyttaa suomalaiset sanat joita olen poiminut mediasta: KUNTA,,,valiokunta,soitto,palo,yhteis,kihla,maakunta. Hiippakunta???mika se on??
Tuomiokirkko???:keta siella tuomitaan ,mista?
Nama minun ajatuksia,never mind.

Sitten nama ihmiset ajaavat sahkoscoottereilla jalkakaytavalla juovuksissa. taytyyko heita vaistaa?


What Are You In 2

Olin tanaan CK party:ssa, uusi CK golognes esiteltiin. Ne on tarkoitettu SYBERSEXUALS. Uusi Ihmis Muoto.
Calvin tv mainoksissa kaikki menee pojat poikien ja tytot tyttojen poikien ja tyttojen ja mita vaan, poika fuck Google what ever. Myspace.com. Ibods, --------
What to say,,, fun. parempi kuva myohemmin,too tired now.


Tassa tiedoksi Mr. Hortus ja muut puutarhurit. Vahan huvittavaa tassa lehdessa suositellaan kasvattamaan kauraa koristekasvina puutarhassa. (Oat Grass)


Stupid questions

Olen usei ajatellut vastauksia kysymyksiin:
Koska ja kuka ja miksi balettitossut on keksitty. Koska niita on alettu kayttaan.

Tarvitseeko rauhanturvaaja joukot (sotilaat mista maasta hyvansa) passin ja tai viisumin lahteaseen vaikka Irakiin.

Miksi oopperalaulajat varistuttaa aantansa niinkuin vibrate , eiko oopperaa voisi laulaa niinkuin Joan Collins, (Bring in the clowns)?


Haaste

Kesapoika haastoi. Ok. Hyvillani muistamisesta, kiitos Summerboy.
Ei ole paljon erikoista minusta . Mielipiteistani pidan kiinni kynsin ja hampain.
1. En pida mistaan musiikista jotka on homohop, niggerjodlausta, rap tai rumpujen kolinaa.
2.Ihmisista jota salaavat,eivat tunnusta mitaan ( tyossa: kuka on aukaissut steriilin instumentti paketin ja kaatanut lattialle)
3. En tykkaa tayttaa Brian vesitankkeja ilmankostuttajaan.
4.Olen harka (taurus)jalat lahella maata, en usko mitaan ennenkuin itse naen, minua on vaikea fuulata, naen trough bullshit heti.
5.Viihdyn yksin hyvin, jos siihen on tilaisuutta.
6. Tykkaan seurata ihmisia ja analysoida heita.
7. Viela ylimaarainen: kuuntelen poliisi scanner petissa yolla kuulokkeilla, poliisia mita vaan ja puhelin keskusteluja. Useimmin en ymmarra koska puhuuvat monilla kielilla.


Fingelskaa

Tuli mieleeni nuorena aitin kanssa kaytiin Hilmalla ja Einolla. Convesation voisi olla vaikka nain: Haloota kun tulitte. Aiti: Missas Hilma on kun halusi lainata jauhoja?
Eino: Se moovaa ruohoa tuolla takajaardissa. Mene sinne vaan ja sano etta alkaa laittaan lunssia, Martti tulee kaymaan myos..Minulle: Otatkos poika poppia tai mehua,mene ja hae sinne kitsiin fritsista.
Martti tuli silla aikaa. Mitas Martti menetkos tanaan haalille siella on hyvaa ohjelmaa. Tuomo antaa haitarikonsertin ja voimistelunaytos ja Pekka lukee aanenn suomesta tullutta uutispaperia. Likkojen friii pullakahvit peraan. Martti: en oikei fiilaa tanaan. Annakkos piiria? Eino: jeess, menes poika peismentin fritsista pikkaan kaks pulloa piiria meille ,itse et saa kun olet nuori. Mene upsteelle samalla ja pikka se puuka siita pethuoneesta. Martti ; vielakos taa talimanni bilttaa haussiaan tassa next door. Eino: Ne fiksaa uutta pantria missikselle sakemannin kanssa. Se on hyva tekeen kutvorkkia. M: Kukas toi likka oli kun meni saitista sisalle? E: Se on Janis kielinen likka Valtoorasta menee juniversitiin ja silla on ekstra japi hospitaalissa. Hilma: Mita haluatte syoda nakkia ja muusia vai kentukan sikenta. Niilo soitti Suppurista. Ja niin edelleen. Nyt ne on kaikki kuolleet Aiti, Gustafsonnin Aino ja Gunnari, Aili ja Taimi,Vikki ja monet muut suomalaiset.


Kipeena tanaan

...Mutta menen hakemaan uuden computer, jonka ostettiin eilen. Kun haen itse saastan $ 50. delivery.
Myos uusi flatscreen, printer-scanner. Nykyinen printer on vain kuukauden vanha, mutta uusi on parempi. Vanhan PC sisakalut otamme palasiksi ja vsaroidaan lyttyyn. sitten romut kadulle odottamaan roskaautoa.