ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Der junge Herr Kliffa

Sivu 1 / 30 Blogia pitää pelsepuuppi

2012
Kirjoitettu: 06.01.2012, 01:06:53
and i'm just not happy.
Kommentit (0)

nykyään
Kirjoitettu: 13.12.2011, 22:36:49
olen keskiluokkainen ja -ikäinen yrittäjä. der alte herr kliffa jouduttiin lopettamaan vajaa vuosi sitten. asun avopuolisoni kanssa vuokralla kaksiossa. haaveilen edelleen tukholmasta ja berliinistä. saattaa olla.. tai ei ole. olen onnellinen. en ole keskiluokkainen. olen onnellinen ja samaan aikaan jotain puuttuu. se jatkuva levottomuus, mikä on leimannut koko elämääni, vahvistuu. sykkii kovemmin kuin aikoihin. suunta? see you later, then.
Kommentit (0)

vuosi
Kirjoitettu: 15.10.2011, 08:52:21
on menny eikä mulla oo vieläkää mitään sanottavaa. love comes quickly. ja kaikki on paremmin ku koskaa mut joku hiukan.. mä en tiedä. kaukokaipuu? arki? vitut.
Kommentit (0)

niin..
Kirjoitettu: 13.10.2010, 20:36:53
kaiken tän hulluuden keskellä musta tuntuu.

it's time to move, it's time to go ahead.Kommentit (1)

yes
Kirjoitettu: 13.10.2010, 19:30:38
life is good when you're gay.

Kommentit (0)

homo
Kirjoitettu: 13.10.2010, 06:58:39
mä oon ihan tyyttis ettei o telsuu enkä meinaa areenaltakaan katso siis eilist homoiltaa. mitä olen kuullu älykkilt ihmisilt räsänen&co. olivat asias kiinni ja keskustelun taso tietysti sitämyötä luokattoman huonoa ja jumalaa ja raamattua ja eheyttämist ja syntii ja blaa ja mopsi jo kysykin kuten eilen mun pari ystävää muual et mis vaihees kirkost (ja räsäsest) on tullu joku ylin tietäjä tai osaaja homouden suhtee kun tilanne in just päinvastoin? usko ja kummalliset vääristyneet käsitykset ei o tietoo ja mua aina kinnostaa miten voidaan sitä raamattuu niin-- et onk se sit vaan sitä et kun oma ajattelukyky ei riit ni siihen on vaan niin helppo vedota? ei tarvi ite koittaa ajatella ku voi vaan vedota siihen ja tyssäyttää keskustelun kokonaa? must olis myös kiinnostavaa oikeesti nähdä kakkoseltakin vaikka homoilta mis olis ihan oikeesti asiantuntijoita eli ärret ja muut häiriöt olis poistettu. toisaalta must vaan tuntuu et siit ei mitään keskusteluu sais aikaan.. go with god, onneks ei tosiaan oo telkkarii. tulis vaan paha mieli mikä uskovaisten homofobises leiris on vissiin tarkotuskin, sangen kristilliseen henkeen siis..

Kommentit (1)

k*****u***hi
Kirjoitettu: 12.10.2010, 20:19:57
joo joo mä oon synkkä ja melankolinen ja kauheen gootahtava ja what evs mut hei siis mikä tää **n pimeys on? mua alkaa jo nyt korpee pimeys, vaik enemmä vihaan kylmää mut jotenki tykkään et saa olla yö ja pimet mut sen ei tarvi alkaa jo keskel päivää.

onk me siirrytty jo talviaikaa? ei kai..Kommentit (0)

äsäri
Kirjoitettu: 12.10.2010, 08:57:43
fäsäris kiertää taas statuspäivityksii et varotellaan pedofiilist, nimeltä joku ja entinen se ja se.. mä en tiiä mitä ajatella näistä, kuka fan mistään mitään tietää, muutamat ihmiset on postannu sen ja "tienny" et kieltää olleens avankilassa lasten hyväkskäytöstä mut kavereina paljon lapsii et kyl sen sit tietää mikä on totuus.. mitä vittua? ihan oikeesti onk tää nyt laitaa? must toi on hiukan nihkee asia.. jos ollaan asiassa kiinni ni fine, se on ihan ok kinda varottaa mut jos ollaan vaan päätelty et joku jannu on pedofiili kun joku vaan tietää ni mennääk siin metsään? jos käy ilmi et kysees pelkkä hoax pyytääk kaikki anteeks ketkä loannu mainetta? uskook kukaan? oikeesti onko tää se oikea tapa diilata? koska on sit räsäsen neuvoist natsit kaasuttaa pedofiileiks epäiltyi (viattomia)? seuraavana varmaan sit aetaan perustaa niit partioi kiertää katui ja pieksemään kaikkii epäilyttävän näkösii..

no joo, olin hiukan kierroksil aamul lenksal. oli niin kylmä et meinaan et täytyy kaivaa pitkäk kalsongit esiin jo ja alkaa käyttää aina koiran kaa lenksates. ja koiral tarvis laittaa heijastin jo kaulaa kans..
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 11.10.2010, 18:53:25 (Muokattu: 11.10.2010, 18:55:11)
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 11.10.2010, 18:53:05
Kommentit (0)

guinness
Kirjoitettu: 11.10.2010, 15:06:02
mä oon ihan loveentunu daphne guinnessii. ja loveen et ostanu isabella blown jäämistön.

Kommentit (0)

pop
Kirjoitettu: 09.10.2010, 06:40:47
me saatii eilen tiski kaupal, ihan ilmaseks, se pitää van maalaa et saa valkoseks ku se nyt puunvärinen ja horror.. +se hiuka heikos hapes se pinta paikka paikoin et kans siks tekee gutaa laittaa nättii kuosii. ja saatiin vaatenaulakot, oikeen lähdettii kukkapuron maailmaa et hiuka retroo hiuka designii hiuka niinku simppelii ja nyt voidaa laittaa elämää ojennuksee. ens viikonloppuna pitäs sit tulla lattian maalaajan ja siihe mennes kaikki olis niinku ok ja kondikses ja se on sit niinku tosi hienoo.. ekat vaatteet tullee italiast ens viikol ja mä olen tukholmas ens lauantaina. i hope and look forward to. tukholma on mulle ihan mekka, meinaan et meen kattelee vaattei ja täl kertaa ajattelin pyörii pelkstää österis, ehkä we'll do NK quickly mut se nyt on siin nii liki et voi hyvästi kipasta. ja sit meinaan semminkin miettii et onk se lasikallo se juttu ku se nätti.

oon taas viime aikoin fiilistelly madonnan kans, ja grace jonesin.
Kommentit (1)

aprikointia
Kirjoitettu: 06.10.2010, 07:14:48
mä oon kelannu et jos joku hakee mein kauppaan töihi ni mite sen haastattelun hoitaa, et mitä saa kysyy ym.? ku hesarin keskusteluist esim. kaikes korkealaatuisuudessaan onkäyny ilmi et monen mielest on ihan ok olla palkkaamatta homoo/lesboo koska ei kaikkien tarvii haluta työskentelevän ja hyväksyvän homoutta tai pedofiliaa ym. ja mä oon kelannu et onk näit asioit et ei saa kysyy esim. uskonnosit tai poliittisist aatteist tai seksuaalisest pohjavireest mut onk se sit sama porukka hyväksyys ja nyökkäilees jos laitan ilmon et haetaan homoa töihin, absoluuttisen ateistista. et kai se toimii niinki päin mut en tietty laita ilmotuksee ku siel fiksusti neutraalisti ja sit haastattelus alan hiosta et maistuuk muna ja jos naishakija tykkäätkö tanssia lättäreitä. et jos ollaan ajatukses kiinni et ihan fine olla ottamatta hinttii hommii ni mahtaak siin sit olla kuitenki parku ja järkytys et pitääk jotkut dorkalaiset2011 sitä sit järkyittävänä syrjintänä ja valkosenlihaasyövänheteromiehen järkyttävänä sorsintana? sillee hei haloo mä tajuun et kysees yls konseptuaalinen paikka mut noin teoreettisenkonseptuaalisena ajatuksena ja teoriana.

ja teorioist tuli mielee et kaiffari opasti mut tänne http://bookdepository.co.uk/
ja oon ihan et OMG ja LOL koska tääl on sikana kirjoi ku mä oon luullu et on kuollu jo sukupuuttoo mut tääl on, ja edukkaasti. mun tekis mieli alkaa raiskaa mun luottokorttii ni et kaikki kirkuis mut en taida viel. ensin työ sitten huvi.. mun tekis kyl mieli alkaa pitää valerie steele-fanisivustoo ja kirkuu aina ku se värjää tukan ja kirjottaa uuden läpänderin ja kommentoi jotai fäsönii.

meil oli eilen aivan fabuloiva päivä.. oon vieläki ihan fiiliksis ja odotan kuumeisesti et sais jo nähä kuvii.dull soulless dancemusic mut oi miten se saa mielen ja ajtuksen rullaaman ja veren kiertään ja tänää laitetaa kirjanpitäjäl kuitei ja poljetaan turun linnaan ja ostetan 2 uudet farkut ja sovitetaa pukua. elämä on maailman kaunein nainen.

Kommentit (2)

lihaa
Kirjoitettu: 05.10.2010, 05:53:23 (Muokattu: 05.10.2010, 05:58:09)
mis välis suomalaiset on lihonu nii hirveesti?

Kommentit (1)

vastuu
Kirjoitettu: 04.10.2010, 06:01:18
hirveest ihmisil on kaikkii oikeuksii ja niit perätään kokoajan ja se on tavallaa hyvä et perätää mut onk ihmiset aina kartal ey oikeuksien myötä rulee vastuut ja velvollisuudet. et onk kaikil oltava aina kaikki oikeudet kaikkee ja tarviik kaikki saada ilman.
Kommentit (2)

laatua
Kirjoitettu: 03.10.2010, 07:18:57
wallin haluis laittaa kulttuurin rahoituksen täysremonttiin, kertoo mtv:n sivut. oikeen kympin uutisissakin ollu herraseni juttelees ja mun täytyy sanoo et sen enempää tietämätäät mistään mitää i sort of like the idea, et kulttuurikin vois olla oikeesti.. laadukasta, et kaikkee sontaa ei tarvis tukee ja laittaa framille, et rahaa ei oo pakko antaa vaan antamisen rtiemusta. must kulttuurin pitäs olla elävää ja.. uusiutuvaa ja kaiketi yks tapa vois olla siin just et siin olis jotain laatuvaatimuksia, so to speak? et ei vaan ois sillai et ku on nimee ja tahtoo voi laittaa sen kannon framil ja kutsu sitä taiteeks.. tiekkö et käsitetaide, se on niin yliarvostettuu mun mielest. et miks mul ei anneta sit rahaa mun taiteesee..? don't get me wrong, must on mahtavaa et kulttuuria tuetaan vaik samaan aikaan tavallaan must tuntuu et kulttuurin pitäs olla jotain mitä ei tarvis tukee, et ihmisten tulis olla niin.. järkkyy syyllistää ihmisii tällai mut must luulis et ihmisii kiinnostais enemmä mut ei kai kiinnosta . mut ni, se mitä olin jaappaas oli et mahtavaa et on oopperaa ja teatterii ja kaikkee, mut kun produktiot on niin massiivisii ja kalliita et (suora lainaus maikkarin sivuilta): "ei taiteelta edellytetä taloudellista kannattavuutta - siihen korkeakulttuuri ei juuri koskaan pysty. Eikä lippuhintoja voi asettaa niin korkealle, että ne kattaisivat edes merkittävän osan kustannuksista. Lipputulot ovat esimerkiksi teattereissa keskimäärin neljänneksen tuloista, loput valtion ja kuntien avustusta." onk sit kaikki museot vaihtuvine näyttelyineen ja teatterit/oopperat produktioineen, ni onk niitten kaikkien johdossa niin kunnianhimosta porukkaa et ne oikeesti haluaa tehdä ja luoda jotain merkittäväätai onk tuudittauduttu vaan turvalliseen ja huolettomaan apurahojen maailmaan?

niin kovin herkästi, itekin, aina ärsyynnyn jos luen jostain kulttuurin alueen leikkauksist mut samaan aikaan, jos tuloksena on pelkkää keskinkertasta uloa ni onk sitä sit pakko tukee niin hirveesti? täs kotikaupungis suljettiin (ainakin) 2 pientä (tai 3 tai enemmän..?) sivukirjastoo ja mä en osaa sanoo onk se sit huono veto, lopulta? kaupunki sai kuitenki äärest suuren ja upeen uuden pääkirjaston ihan kaupungin sydämen ja okei mä puhun kolmikumppisen terveen jannun jaloil ja mielel, se on meiltä esim. 10 minsan kävelymatkan päässä, et se ei voi tyssää siihen, oikeesti. et mä en pidä sitä pahana et ne sivukirjastot suljettiin jos sil saatiin toi uus pääkirjasto, mist ihan vilpittömästi tykkään. et täs tavallaan voisin jopa sanoo et laatu korvaa määrän. se mitä sit on tarjol kulttuuripääkaupunki-hankkees onkin sit ihan toinen tarina.

katon areenalt ykkösdokumenttii omaa luokkaansa, seurattu jonkun tarkkiksen ysiluokan tunnelmaa ja mielikuvii.. tä on ihan hulluu. miten kukaan jaksaa noit teinei ihan oikeesti päivästä ja viikosta ja vuodesta toiseen? miten kukaa jaksaa koittaa luotsaa noit ihmisii eteenpäi ja haloo, mite ne ei vaan lähde? oh ziisus mitä possee. et sit taas väistämät tulee mielee taannoinen keskustelu opettajien duunist ja vaik kysees on tarkkislaisten opettaminen ni mä en sit usko et se palkka olis vältsyy ihan eri asia ku tavan opettajal. mene ja tiedä, ohan niil ne pitkät lomat ja kokeet voi tarkistaa tuntien aikana, life is easy..

Kommentit (3)

postaus
Kirjoitettu: 02.10.2010, 17:53:16
koska edellisen postauksen kommenteis lupasin ni pakko kertoo et tää päivä o n ollu niin loistava ja saapelias et laitan sen oikee omask postaukseks!

Kommentit (2)

perse
Kirjoitettu: 02.10.2010, 06:52:37 (Muokattu: 02.10.2010, 07:04:10)
koska mä en o mikää kreisin mahtava neuloja ni aina sattuu ja tapahtuu ja mun neule ei o sellanen mitä sen pitäs olla. nyt on sit aaika vaan kehittää plan b ja koittaa keksiii et miten se on messis mallistos huom. JOS se on ollenaa koska mä olen niin kreisi mothafukka. toisalta se on vaan niin kaunis sepinta ja ner värit.. kyl on vaikkiaa..

-------------------------------------------

okei aloi9n kyttää areenalt dokkarii tai ohjelmaa lafayettest ja i'm intrigued.. jopa siin pinnallises maailams et herrast maalatut muotokuvat piirtää kuvaa ihan näpsän näkösest klopist vaik herkästi 1700-luvun posse ollu rumaa ku fan. tiety siin vaikuttanu kaikki ajan kauneusihanteet ja vuossatojen rutsa mik muokannu aatelsitsen kasvoi ja piirtei, miksei luonteitaki. mut se o ollu sellast, must se on ollu hienoo aikaa, mä diggailen historiast ku se on niin täynnä muotii ja kaunei vaattei ja ihmisii.. siks sanaks, se mitä on nähny muotokuvii ja piirroksii axel fersenist ni mun makuihan liian ladyboyja tyttömäisen siro mut justet milt sit on oikeest näytetty ni who can say.. coppolan antoinettes fersen on niin komee ja silee et samassa voisin hyljtätä nykysen työni ja alkaa p.a:ks. autella paperitöis ja sel'n pesus, pedata vuoteen ja iltasin avata vuotenn ja peitellä ja silittää kutrei kunne snukahtaa. nyt mun pitää lähtee koiran kans aamulenksal. mä tykkään ku pimet ja lauantau ja menee aikasi ni puistos ei o ketää, mä diggaan hiljasuudest ja tyhjyydest.

Kommentit (4)

tänään
Kirjoitettu: 01.10.2010, 07:11:01
on mun loppuikäni ensimmäinen päivä tai elämäni viimeinen päivä mikäli on uskominen sanonnan suhteen s-market laustorii runsaan kymmenen vuoden takaa. miun (sic!) pesti kaupungin duunarina päättyi eilen ja nyt olen ihan et OMG ja LOL koska mä oon sairaan bägi ja kauppa aukee pia ja italiast alkaa tulee tavaraa jo ja kaikelaista kaikelaista. mä nautin siit et saa nukkuu pitkää (okei tänää nousin puol kuudelt) eikä tarvi lähtee ihan heti koiran kans ulos et voidaa ottaa löysää blöijaa ja kattoo sipsidippii ja neljän tähden illallist koko viikon kaikki jaksot putkee ja mun täytyy sanoo et mua hiuka säälittää susanna sievinen ihan siks et se laittaa koko elämäs sen dorkan uimisen ehdoil ja laitto koko elämäs sen mukaa et pallinaama pääsee altaasee ja äitii myöte mennää leireil et saa kotiruokaa ja ruisleipä (ai nii sievisen faijaki dumppas vaimos sen nuoren slobo horon takii) ja sit, hetkee ennen eroo se laittaa friidun kirjottaa avioehdon ja ottaa sen ruottalaisen missin ja tiekkö se on ihan et oh no, sit se joutu lukee lehdist mite jani on niin onnellinen sen vosses kans ja antaa haastatteluu ja kelaa, muija antanu kaikkes et se sais pyöristettyy naamaas ja laitettuu sen valkosen puvun pääl häissäns. ja sen faija kans, ziisös.. sit susanna on länget kaulas mainospaita pääl aivan turvat jossai gaalas ja perustaa eroottist tanssityhmää ja siin on kaikki osaset vaan sillee et ei, ei sen näin pitäs mennä.

mul on tänää tinkinä (you just mark my words..):
- musta huppari loppuu (resorien säätö ja sovitus + silitys)
- vihree poolo loppuu (kultanyörin neulonta, punonta ja sidonta + silitys)
- ruskeen takin kaavojen muokkaus ja takin leikkuu
- mustien trikoiden viimeistys
- kultasten trikoiden viimeistys (nyöritykset)
- kaksien farkkujen muodistamisen aloitus
- villajumpperin palojen höyrytys ja osien ompelu

ja kaiken tän vois välttää ku olis ne poenet kätöset ku tekis mul kaiken tän valmihiksi kopeekan päiväpalkal.. kuin pal kukin on valmis maksaa esim. kullanvärisist paksuist trikoist mis on ite käsin neulotust putkest tehtyy armyhenkist koristet ja yksityiskohtaa? entä kuin pal voi sanoo et maksaa jos onki sillee käsinneulottu jumpperi mis kreisei yksituiskohtii mitä ei saa tehtyy teollisesti? tiistain olis kuvaukset ja mun pitäs saada sitä enenn viel maalattuu kangas ja tehtyy paita. hyvin täs ehtii, kun tekee vaan.

fight the power ja sillee, palaillaa. ja kuunnellaa pop-musiikkii.Kommentit (2)

mysteeri
Kirjoitettu: 30.09.2010, 07:05:36 (Muokattu: 30.09.2010, 07:07:26)
olen seurannu sivust kaikkee keskusteluu ja ja kaikkee ja olen jotensaki pöllämystyny siit mite jotkut ajattelee ja tulkitsee ja lukee ja kommentoi ja must se on tavallaa siistii ja samaa aikaa vahva tunne et ollaan trollii mut samaa aikaa taas tunteiden ristiaallokko lyö yli ja alkaa funssaa et ei, kyl maailmas on kaikelaisii tyyppei ja sit taas tulee et jos onki hahmo ni tavallaa siisti ja et kokonaisvaltanen ja sillai, you know, ihailtavaa et joku jaksaa.

italiast tuli eka lasku ja se meinaa sit sitä et pian on kamat täällä ja ihanaa täs kaikes on se et siel mul kans sit andrew mckenziee ja tom reblii ja muutoinki viljalti mustaa ja harmaata ja sit taas pian i am a very stylish girl.

Kommentit (5)

tunne
Kirjoitettu: 29.09.2010, 12:03:10
kehossa sanoo et pitäs laittaa villasukat jalkaa ja mennä makaamaa.

järki päässä sanoo et jos en halua tautia (taas tai edelleen, miten vaan) laitan villasukat jalkaan ja meen lepäämään leffan äärel koira kainalos.

neuroottisen stressaantunut ja asiat taas viime tippaan jättänyt alitajunta sanoo ettei o aikaa ku tiistaina pitäs olla iso revohka valmiina ja kuvauksis.

kokemuksen rintaään sanoo et tiistain jälkee se tauti vast kunnol iskeekin päälle ku stressi laukee, joskaan työt ja tilaukset ei viel siihen tyssää.

sydän vuotaa verta ku eiffel-tornis pommiuhka. miks kukaan voi olla niin häiriintyny et haluaa tuhota eiffelin? maailman kauneimman ja nerokkaimman rakennuksen?

Kommentit (1)

minne
Kirjoitettu: 28.09.2010, 18:50:02 (Muokattu: 29.09.2010, 07:13:30)
mul on halu mennä oopperaa mut en o niinkartal noist eri oopperoist et mikä olis kiva. die tote stadt olis tavallaa kiintoisa samoin ku mustien siipien lintu mut toisaalta taas mul fiksaatio orientaalii ja madama butterfly siks olis kiva ja toisaalta taas la bohème.. ooh en tiedä.. liikaa zoissii.. kuka osaa suositella jotai? vitsi doctor atomicin haluisin nähdä.. ottaak kansallisooppera vastaa esitystoivei?
-----------
ja heti ku tehdää abba-ooppera mä oon enskaris.the knife teki jo ihan sairaan upeet jälkee ja tää olis kiva nähdä kans.

Kommentit (4)

kysymys
Kirjoitettu: 27.09.2010, 20:59:39 (Muokattu: 27.09.2010, 21:06:04)
tai monta. miten on mahdollist et mel gibson on sillee iso tähti? mite se on koskaa voinu nousta mitenkää kuumaks nimeks? se on pohjattoman huono ja ulkonäköki on aika ankee. toinen on danny devito ja kolmas hughgrant. oikeesti, how come? varsinki grantin kohdal sen maneerit on vaan niin liikaa ja huonoi ja devito taas nyt on vaan huono, samoin ku mel. ei mulla muuta.
Kommentit (8)

bissee
Kirjoitettu: 25.09.2010, 20:55:08 (Muokattu: 25.09.2010, 20:55:29)
mä juon bissee.. vuosiin en o pystyny juomaa. ei se nytkää hyvää oo mut menee se ku ei o muutakaa. tai no, on limoncelloo ja amarulaa.. mut ne vois ottaa sit napsuna.
Kommentit (4)

mode
Kirjoitettu: 25.09.2010, 16:13:56 (Muokattu: 25.09.2010, 16:49:44)
kattelin aamul neuloessani aamukahvin kupees dokkarii tai ohjelmaa mis joku brittidaami kulkee nepalis ja koittaa googlaa lapsityövoimaa ja jo ekas paikas törmää lapsiin ompelees "muotiteollisuuden" tarpeisiin tavaraa. mitenkään halveksumatta asiaa ja konseptii vois varmaan tehdä inan huolellisempaa taustatyötä ja vaikka ottaa selvää minkä merkin tai firman tuotteita siinä valmistetaan eikä puhua vaan yhdestä monoliittisesta "muotiteollisuudesta". lisäks mun tarkat pikku simmut noteeras työn alla olevien vaatteiden olevan melko vahvasti orientaalisen tuntusia, eli tuotanto saattaa hyvinkin olla täysin weuroopasta riippumatonta. matbe. mua väliin ärsyttää ihmisten puusilmäsyys. lapsityövoimaa ei hyväksy kukaan, bangladeshis mellakoidaan ku kuukauspalkka on n. 30 euroa (jos en nyt muista ihan väärin) ja se on ilmiselvää. h&m:n boikotoiminen on must dorkaa jos se rajottuu vaan henemaneen ja jos se täytyy tehdä tiettäväks kaikil koko ajan. samalla tavalla vois boikotoida likimain kaikkii merkkei, ihan alkaen siitä s-ketjusta. viikonlopun iltikses oli valitusta miten vaateteollisuus haluu pukee pojat vaan mustaan harmaaseen ja ruskeeseen. et pojatkin haluu värejä. pliis, googlaa melkeen minklä tahansa merkin mallistot ja sano uudellee et värei ei oo tarjol. sen jälkeen mieti mihin portaaseen ne tyssää, sisäänostoon tai tuotantoon, et mustaa ja harmaata vaan on kaupoissa. ja taas, mikä fucking "vaateteollisuus"? muoti ja sen historia on maailman siistein juttu. hirveen monil on jotenkin hankala pala hyväksyy ja uskoo et kukaan ei o muodista vapaa vaik kuin haluis niin itelleen uskotella. kaikki on jo brändätty. ja se on hienoa. miks eurooppa sit teettää vaattens 30€/kk bangladeshis kun kaikki kuitenkin omien sanojens mukaan vastustaa halpa/lapsityövoiman käyttöö? miks lohta pitää saada alle 5€/kg ja sianlihaa samaan hintaan maassa mis oikeesti on varaa maksaa ruuasta (länsimaat oin general)? koska ihmisii ei oikeesti vaan kiinnosta. enemmistöö ei vaan vitun vertaa kiinnosta. mua ärsyttää hirveesti uskovaiset ja kirkko, vatikaani ja muut pellet. mua ärsyttää homofobia. mut haluunk mä elää maailmas mis.. emmä dissaa suvitsemattomuutta, ainoostaan suvaitsemattomuutta niit ryhmii kohtaan joitten syrjiminen on mun mielestä dorkaa. mä olen ihan sairaan ennakkoluulonen monii ihmisryhmii kohtaa. meil oli yhden merkin kans kovinki hyväl mallil neuvottelut, oltii jo pitkäl ja tukholmas oli möte ja siel selvis et tuotanto on siirretty kiinaan eli se oli sit siinä. italias taas kaikki meni loistavasti. vaik nekin kamat lentää italiasta suomeen se on ehken ekologisesti pienempi paha ku kiinasta saakka ja toisekseen tehdas on siin ihan yhteydes, mis me oltii, mis me tavattiin tekijöit. se on luotettavamman tuntust. mä en tykkää halpatyövoiman käytöst sen enempää ku kukaan muukaa. ja silti ostan vaatteit hene manest. oman korteni kekoon kannan avaamal sen oman kaupan ja tekemäl omaa mallistoo. mä en haluu mainostaa et made in finland vaan made by people i know. tää hetki on hiukan kans riskaabelii, herkästi tulkitaan halu teettää suomessa jotenkin.. vääräl taval patrioottisena kun siin toisaalta ihan käytännön seikat mitkä jyllää. se paikka mis (ainaki alkuu) meinaan teettää on muutaman kilsan päässä, tekee pientä sarjaa ja on halpa. kaikes on kyse rajanvedost. mul on omat issueni mitä boikotoin ja niihin boikotteihin omat syyni. mul on omat eettisyyden rajani ja niihin syybni ja periaatteeni. ja mä oon ihan tyyttis siihen. mä kerään aino aaltoa ja apilaa ja mariskoolei. meinaan laittaa mein ruusulautaset pois ja diilaan ruskat tilal. mul on alkanu hiipii sellain ajatus et yhteinen koti enemmä yhteist pöhinää. ja oon melkee kaikki gaultierini antanu jo seiloruil. ja se saa runnoo mun diorion uutee uskoo.
----
nii siis se mitä aloin adhd pöllyissäni mesomaa 0li se et joo, mä tajuan et se on kriisi ja järkyttävää et nepalis lapset ompelee mut siihen ei must auta se et joku brittidaami menee sinne parkumaa kuin kauheeta se on. eiköhän nykyää jo enemmän tai vähemmän kaikki oo kartalla et miten saadaa halpa vaate. mieluummin ku kattelis tällasii dokkareit mä haluisin nähdä dokkareita siitä miten tilannetta voi parantaa,mm miten status quo voi muuttuu, mitä kukin voi tehdä. joo, kaikki voi olla ostamatta vaatteit mitkä on tehty.. jossain muualla ku rehdin puodin putiikissa mut kuin moni sit oikeesti jaksaa tsekkaa ja kuin moni lopulta taas tietää eri omistussuhteita, mikä riistäjälafka omistaa minkä ekopuodin. toinen vaihtoehto on lopettaa kuluttaminen kokonaan mikä taas ei o millään tapaa järkevä ratkasu. muoti- ja vaateteollisuus on varmaan yks suurimpia teollisuuden haaroi maailmassa, aika monen ihmisen leipä on kiinni vaatteist ja muodista (varsinki ku otetaa mukaan nimenomaan muotiteollisuus; lehdet, mallit kuvaajat..) ja toisaalta mä ymmärrän et lapset tekees 14 tuntisii päivii ei o millään tapaa inhimillistä, mut mikä se vaihtoehto niille lapsille ihan oikeesti on? ja mä en kysy tätä siks et olisin nokka roikollani ja komppaisin lasten työntekoo vaan ihan vilpittömästi kysyn et mitä ne tekee jos ei o tehtaassa töissä? mun on kovin hankala uskoo ja ajatella et vaihtoehtona on koulu ja hyvä elämä.
Kommentit (1)

taas
Kirjoitettu: 24.09.2010, 17:11:58
oon hengannu hesarin keskusteluis ja aiheena nyt sit taas ku yksinäiset miehet suurimman työttömyysuhan alla (en jaksa nyt tsekkaa tarkkaa mikä se oli se show varsinaisesti) ja samaa tarinaa aina vaa viestist toisee. miksei kaikki miehet oo niinku mä? kaikki ongelmat ja kipupisteet olis sil hoidettu ja elämä olis rattosaa ja iisii ja vois keskittää energiaa johonki muuhunki.
Kommentit (1)

naismies
Kirjoitettu: 24.09.2010, 07:29:24 (Muokattu: 24.09.2010, 13:43:33)
jenkeis on telotettu nainen. jenkeis nainen on tappanu neljä ja ittens. norjas mies tappoi perheensä ja ittens. ruottis laksetaa naisten ja miesten äänii uudellee ja uudellee marraskuuhun saakka. iranin johtajan puhe oli suivaannuttanu miehii ja naisii ja paljon miehi ja naisii oli marssinu ulos protestina. oikeesti, onk tää se tapa ottaa kantaa? et kävellään pois? iran pääsi jopa hetkeks pelleilemää et jenkit tekopyhii ku telottavat naisen, ettei hein kivitys o alkuunkaa niin paha. mä en usko et kyse olis siit et nainen telotetaan vaan kivityksest ja toisaalta syyst miks kivitetää. tai onk kyse sukupuolest vaan? nuke them all.

''' ---''' ---''' ---'''


Kommentit (3)

suomi
Kirjoitettu: 22.09.2010, 15:30:55 (Muokattu: 24.09.2010, 13:43:45)
nerokas paikka. hengannu taas hs:n keskusteluis. väkivalta on kamalaa. syksy on ihanaa.
Kommentit (4)

neule
Kirjoitettu: 12.09.2010, 09:04:49 (Muokattu: 24.09.2010, 13:44:02)
oon pari päivää neulonu, tai no, päivän mut sitä ennen tehy testei päivän ha nyt on tatsi et aina oikein ja 12 puikoil. raidallist ja silmukan pudotuksii tai miks niit sit sanotaankaa. i'm happy and proud. huomenna italiaan vihdoin. aamulla milanoon ja iltasella kohti riminiä. keskiviikkona pidetää vapaapäivä ja luuhataan rannalla skumpan kanssa. torstaina firenzeen.
Kommentit (1)

mahtavaa
Kirjoitettu: 11.09.2010, 12:40:23 (Muokattu: 11.09.2010, 12:55:00)
hengasin taas hesarin keskusteluis. mahtavaa. wtc ja islam, kirkko ja pedofilia, raamattu, uskovaiset ja ateistit. ihmisyys on hieno laji. upeeta et maailmas on niin paljon ajattelevii ihmisii ketkä vaan niinkun tajuu.

jossain keskustelus (ei mitää hajuu mis) oli joku jannu ku selitti kovin ettei vaan hyväksy homoutta. ja mua niin kiinnostaa et miten niin ei hyväksy? et onk se sillai ettei hyväksy esim. homoja ystäväpiiriinsä tai työpaikalleen ja jos on ni onk siin joku kaavake tai hakemus ku pitää täyttää mihin sit tulee hyväksyntä tai ei? ku mä en tajua miten voi sanoa ettei hyväksy? aina voi sanoop ettei suvaitse ettei tykkää et vihaa et halveksuu et kuvittelee olevansa sen oman ajatusmaailmansa kans muitten yläpuolella mut ettei hyväksy homoutta? mä en hyväksy monia asioita täs maailmas, monia, mut mä en voi sanoa et mä en hyväksy jotai ihmisryhmää. mä voin sanoo etten suvaitse mut ei voi sanoo ettei hyväksy. mun järkeni mukaan toimintaa ja tapahtumaa voi olla hyväksymättä tai hyväksyy mut ihmisii ja olentoi voi suvaita tai ei suvaita. mut tääl ollaan kaikki, yhdes ja ilosesti.

kaasua, komisario pelse, kaasua.
Kommentit (2)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy