Elämän suuri ja kohtalokas salaisuus

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 1

On herkullista psykologisoida omia ja muiden ongelmia. Tänään olemme pohdiskelun tuloksena jo melko varmoja, että Whitney Houston taisteli viime vuosikymmenet lesboutensa kanssa. Koko elämän kestänyt ristiriita jäi ratkaisemattomaksi. Keittiöpsykologiset teoriat muuallakin väittävät, että avioliitto Bobby Brownn kanssa oli suuri peitetarina. Whitney ei koskaan selvinnyt rakkaudesta ex-assistenttiinsa.

Maailmalla pohditaan laajemminkin Whitney Houstonin väitettyä lesboutta. Siitä on puhuttu jo 30 vuotta. Suhde ex-assistenttiin oli kuulemma salainen. Assistentti oli Robyn Crawford. Whitney oli tutustunut häneen jo 16-vuotiaana koulussa. Mediassa spekuloidaan, että Whitney ei koskaan selvinnyt tästä shteesta, vaan alkoi juoda ja käyttää huumeita.

Englantilainen gayaktivisti Peter Tatchell puhuu tästä asiasta brittimediassa. Avioliitto Bobby Brownin kanssa kesti vain viisi vuotta, ja oli tarkoitettu peittämään taiteilijan todellinen seksuaalinen suuntautuminen. Onnellisin Whitney oli 1980-luvulla, kun todellinen rakkaussuhde vielä oli olemassa. Alkoholin ja huumeiden käyttö väheni. Tilanne paheni avioliiton aikana. Tatcher sanoo, että avioliitto Bobby Brownin kanssa oli katastrofi ja johti syöksykierteesen. Bobby on antanut joitakin vihjeitä siitä, että avioliitto oli pelkkä kulissi, ja jo alusta asti oli varmaa, että se päättyisi epäonnistumiseen. Whitney halusi avioliiton vain imagosyistä ja lapsenhankinnan takia.

Yksi Houstonin turvamiehistä kertoo, että Robyn Crawford oli hyvin mustasukkainen, kun Whitney flirttaili miesten kanssa. Heidän suhteensa katksesi, kun Whitney meni Bobbybn kanssa naimisiin. Ilmeisesti Whitney ei koskaan päässyt psyykkisesti eroon ystävättärestään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Lisää \\\\\\\\\\\\\\\\

1 kommenttia

Whitneyn tapauksestakin ja hänen käyttäytymisestään tulee mieleen, että maailmassa on muitakin seksuaalisia suuntauksia, kuin heteroita, homoja ja lesboja.

Ihan heteroilla tai ihan homoilla se oma seksuaalisuus on useimmiten varsin selvää, kun kokolailla täysin vain joko vastakkainen tai vain oma sukupuoli kiinnostaa.

Ihan homot tai ihan lesbot jäävät mieluummin sinkuiksi, ellei sopivaa samansukupuolista kumppania löydy, kuin lähtevät leikkimään heteroa.
Samansuuntaisesti ihan heteroille ei siinä seksuaalisuudessa ole mitään pohdittavaa, vaan se on ihan heteroutta.

Mutta, mietityttäisiköhän ja aiheuttaisikohan tuo oma seksuaalisuus enempi miettimistä biseksuaaleilla ihmisillä, joita kiinnostaa sekä vastakkainen sukupuoli että myös oma sukupuolensa - siinähän on helpommin sekä ympäröivän yhteiskunnan vastinpariseksuaalisuuteen että omaankin vastinpariseksuaalisuuteen eroavaa pohdiskelun ainesta. Samoin tuo jutussakin esiletuotu asia, että Whitney flirttaili miesten kanssa, vaikka oli suhteessa naisen kanssa - se mustasukkaisuus-"ongelmakin" ei aiheudu yleensä ihan vain yhden osapuolen toimista.

Eli mahtoikohan Whitney olla ihan lesbo, vaiko ihan biseksuaali?

Kommenttia muokattu: 17.02.2012 klo 13:17