ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Zimbabwen poliisi sulki homoyhdistyksen toimiston

Lassijuhani • 26.08.2012 22:01 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Zimbabwen poliisi on sulkenut maan homojen ja lesbojen ihmisoikeuksien puolesta taistelevan järjestön GALZ toimiston. Viranomaiset syyttävät järjestön vastuunalaisia toimimasta ilman yhdistyslupaa, vaikka viranomaiset ovat alituiseen kieltäytyneet tunnustamasta järjestöä virallisesti. Tämän takia järjestö on joutunut toimimaan kansalaisjärjestöjä koskevan lain reuna-alueilla.

Asianajaja Tonderai Bhatasara puolustaa järjestön vastuutehtävissä olevia oikeusistuimessa. Hän kertoi lehdistölle, että ”torjun asiakkaisiini nyt kohdistetut syytteet, vaikka järjestö on toiminut yli 10 vuotta maassamme”.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tässä on homo- ja lesbojärjestö GALZin verkkosivut ja etusivulla on kerrottu järjestöön ja jäsenistöön kohdistetusta vainosta:

www.galz.co.zw

Ei tässä oikein paljon muuta voi tehdä kuin allekirjoittaa seuraava vetoomus:

www.change.org
  Havainnoija • 28.08.2012 00:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy