ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

X Factor -kilpailussa mukana ollut Honey G kertoi olevansa lesbo - homofobia huoletti

Sami Mollgren • 28.07.2017 15:20 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • EU

Honey G eli Anna Georgette Gilford (kuva: Jonathan Brady / PA Photos / Lehtikuva)
Britannian X Factor -kilpailussa yhtä aikaa Saara Aallon kanssa kilpaillut taiteilijanimellä Honey G esiintynyt Anna Georgette Gilford on kertonut The Sun -julkaisulle olevansa lesbo.

Haastattelussa viiden parhaan X Factor -kilpailijan joukkoon yltänyt Gilford kertoi haastattelussa pääasiassa ajastaan musiikkiteollisuuden parissa.

Gilford kertoi perheensä ja läheisten ystäviensä olleen tietoisia hänen seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan jo aiemmin. Gilford kertoi pitäneensä seksuaalisen suuntautuneensa salassa pelätessään ihmisten suhtautumista ja olleensa huolissani homofobiasta.

- Olin hieman huolissani siitä, mitä ihmiset ajattelisivat. Olin hieman huolissani, että ihmiset olisivat homofobiasia. En ollut silloin valmis tulemaan kaapista, selvitti Gilford lehdelle.

- Nyt minusta tuntuu siltä, että voin kertoa kaikille olevani homo.

Gilford kertoo tapailleensa aiemmin miehiä, mutta olevansa lesbo ja etsivänsä naiskumppania, jonka kanssa voisi asettua aloilleen.

Jo aiemmin Gilfordin seksuaalisesta suuntautuneisuudesta oli arvuuttelua ja asiaa X Factory -kilpailun aikana lehdistö sivusi asiaa kysymyksissään. Gilford kertoo X Factor -tuomari Sharon Osbournen auttaneen kääntämään kysymykset muualle hänen seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan, puhumalla biseksuaalisuudesta.

Britannian vuoden 2016 X Factor -kilpailussa sijoittui toiseksi suomalainen Saara Aalto. Hän oli kertonut lesboudestaan avoimesti jo aiemmin. Kesällä 2017 Aalto esiintyi useissa pride-tapahtumissa Isossa-Britanniassa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Nyt sitten vaan joku mieluisa karhumamma Hunaja-purkille, niin johan siitä räpriimit tulee.

Asia ei toki ollut varmaankaan kenellekään mikään yllätys.

Kummastutti syksylä lähinnä se naispuoliseen, keski-ikäiseen räppäriin kohdistunut dissaus.
  human • 31.07.2017 21:16
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy