ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Virtuaali-pride #AndProud käynnistyi

Sami Mollgren • 18.06.2015 20:05 UUTISET: PRIDE

Androidify-sovellus antaa mahdollisuuden osallistua maailmanlaajuiseen Pride-verkkokulkueeseen 27.-28.6. omalla Android-robottihahmolla (kuva www.androidify.com -sivustolta)
Android-laitteiden käyttäjät ja muutkin voivat liittyä pride-juhlijoiden joukkoon juhlimaan moninaisuutta - riippumatta siitä, pääsevätkö paikalle eri kaupungeissa kesän mittaan järjestettäviin tapahtumiin.

Virtuaali-prideen voi osallistua luomalla Android-robottihahmosta oman personoidun hahmonsa: pukea ja muutenkin somistaa sen halumansa näköiseksi sekä valita sille mieleisensä tanssiliikkeet.

Toiminnallisuus perustuu Android-laitteisiin ladattavissa olevaan "Androidify"-sovelluksen, jolla voi tehdä itsestään Android-robottihahmon.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.6. hahmot marssivat maailmanlaajuisessa Pride-verkkokulkueessa. Se on nähtävillä suurilta näytöillä Lontoon, New Yorkin ja San Franciscon prideissä. Samana viikonloppuna järjestetään pride-tapahtumat myös Helsingissä ja Kangasniemellä.


Android on puhelimille ja muille mobiililaitteille suunniteltu ohjelmisto, joka sisältää mm. käyttöjärjestelmän ja käyttäjälle tarkoitettuja ohjelmia.

Myös kirjoittajan hahmo on mukana maailmanlaajuisessa Pride-verkkokulkueessa 27.-28. kesäkuuta.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy