ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Violet Tendencies / Vinokino 2010

Hank • 28.10.2010 23:06 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaaja: Casper Andreas
USA 2010
99 min
K-15


Nelikymppinen Violet on Manhattanin loistavin faghag, hän on räiskyvä persoona, kova bilettäjä. Yöt hän viettää kuin kuninkaalliset, mutta juhlien jälkeen hän suuntaa kotiinsa yksin, aina.

Siinä missä hänen työtoverinsa Riley taistelee lapsirakkaan poikaystävänsä Markuksen kanssa, ja hänen huonetoverinsa Luke taistelee yksinolemista vastaan, Violetin romanttinen elämä on olematonta. Violetin elämä on saavuttanut tärkeän käännekohtansa kun hän huomaa olevansa tietyn ikäinen ja edelleen sinkku. Rileyn mukaan Violetin pitäisi yrittää löytää kaltaisensa heteron version itsestään muoti-PR:n parista missä hän työskentelee. Mutta mistä löytyy tuollainen fag stag, ja onko niitä edes olemassa.

Violet saapuu kotiin jälleen yksiltä epäonnistuneilta treffeiltä ja löytää Luken sekä tämän järjestämät homoseksibileet makuuhuoneestaan, ja toteaa että ehkä hänelle annettu ohje unohtaa homopojat jotka hänen siipiensä suojissa ovat, on totta. Metsästäessään rakkautta ja himoa kaikella mahdollisella tavalla, hän saattaakin löytää niitä mitä merkillisemmistä paikoista.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy