ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Venäjän homopropagandalaki: Steve Jobsin muistomerkki poistettiin Pietarissa

Sami Mollgren • 03.11.2014 19:48 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tietotekniikkayhtiö Applen johtajan Tim Cookin viimeviikkoinen kaapistatulo on johtanut siihen, että että yhtiön perustajan Steve Jobsin muistomerkki poistettiin paikaltaan pietarilaisen yliopiston sisäpihalta, ns. homopropagandalakiin vedoten.

Applen iPhonea muistuttava noin kaksimetrinen muistomerkki pystytettiin vuonna 2013. Pystyttämisen taustalla oli venäläisten esimerkiksi kiinteistönvälityksen, rakennusteollisuuden ja mainonnan parissa toimivien yritysten yhteenliittymä ZEFS.

Yritysyhtenliittymän antaman tiedotteen mukaan muistomerkki purettiin perjantaina lapsia perinteisten arvojen vastaiselta informaatiolta suojelevan lain mukaisesti, koska Cook ilmoitti julkisesti olevansa homoseksuaali, ja koska muistomerkki oli alueella, jonne nuoret opiskelijat pääsevät vapaasti.

Vuonna 2011 kuollut Steve Jobs ei kuitenkaan itse ollut homo.

Tiedottaessaan muistomerkin poistamisesta ZEFS viittasi myös syytöksiin siitä, että iPhonet välittävät tietoja USA:n vakoiluorganisaatiolle.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
kannattaisiko Applen vetää tuotteensa pois Venäjältä. Ettei vaan iPhoneen puhuminen ole homoa. Voi pyhä jessus mitä kansaa..
  Ivenäjä (ei rekisteröitynyt) • 03.11.2014 22:03
Keskiluokka saattaisi menettää hermonsa jos applen tuotteet kiellettäisiin, jos pakotteet aiheuttavat ruoka valikoiman heikkemisen niin sen varmaan kestävät mutta kun appleen kosketaan ja kielletään vielä ulkomaisten autojen tuonti niin putinin hirmukausi on ohitse.

Oikeasti venäjän keskiluokka saattaa ruveta kapinoimaan näistä asioista :D

Mutta se on totta että homoilla enemmän applen iphonea kuin muilla ainakin miehiä koskee mitä tuttuja tunnen joilla on/on ollut iphone: puolet homoja, lesbot taas suosivat perus noksua tai android puhelimia :D
  puppeliassi • 03.11.2014 23:20
Nyt alkaa meno olemaan tuolla sellaista, että ei taida avohoitopaikka enää riittää.
  Ossi Halme • 04.11.2014 14:15
IS tänään:
"Älymystö lähtee Venäjältä; myös Suomeen riittää tulijoita".
  Pete • 05.11.2014 16:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy