ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Velvet Goldmine

Hank • 08.07.2003 14:41 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaus: Todd Haynes
Käsikirjoitus: James Lyons ja Todd Haynes
Englanti/USA 1998

Pääosissa:
- Curt Wild - Ewan McGregor
- Brian Slade - Jonathan Rhys-Meyers
- Arthur Stuart - Christian Bale
- Mandy Slade - Toni Collette
- Jerry Devine - Eddie Izzard

1971 Glamrock tulee flowerpower-sukupolven haastajaksi glittereineen ja brutaaleine musiikkeineen. Brian Sladen vaikutuksesta lukuisat teini-ikäiset pojat ja tytöt maalaavat kyntensä ja tutkiskelevat omaa seksuaalisuuttaan.
Lopulta Slade tuhoaa itsensä. Koska hän on kykenemätön pakenemaan luomaansa roolia Slade lavastaa oman murhansa. Hänen suosionsa romahtaa kun faneille selviää että murha onkin lavastettu.

1984 newyorkilainen sanomalehtijournalisti Arthur saa tehtäväkseen kirjoittaa jutun tästä lavastetusta murhasta. Kun Arthur oli nuori ja kasvoi Manchesterissä hän oli enemmänkin kuin vain Sladen fani. Vastentahtoisesti hän suostuu tehtävään ja alkaa tutkia mitä vanhalle glamrocksankarille tapahtui.


Katso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy