ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Twitter-tölväisyn hinta 10 000 puntaa

Sami Mollgren • 20.12.2012 08:34 UUTISET: URHEILU • EU
Englannin Valioliigassa jalkapalloa pelaavan Liverpoolin nuoren hyökkääjän maksettavaksi tuli 10 000 punnan, eli noin 12 300 euron sakko. Tämä oli marraskuun lopulla Twitterissä tölvinyt hampaiden valkaisussa käynyttä joukkuetoveriaan ja käyttänyt homo-nimitystä haukkumasanana.

19-vuotias espanjalaispelaaja "Suso" (oikealta nimeltään Jesús Joaquín Fernández Sáez de la Torre) kommentoi joukkuetoverinsa Jose Enriquen verkkoon postaamaa kuvaa, jossa tällä oli hampaanvalkaisusuoja suussaan.

- Mitä v...ua hän tekee? Kaveri on homo... hän tekee kaikkea, paitsi pelaa jalkapalloa, kommentoi Suso joukkuetoveriaan.

Suso tajusi nopeasti tehneensä virheen, poisti tweettauksen ja julkaisi anteeksipyynnön.

Tapaus sattui samana päivänä kun entinen jalkapallopelaaja ja -valmentaja Gareth Southgate sanoi uskovansa englantilaispelaajien hyväksyvän avoimesti homot pelaajat pukuhuoneissa. Manchester Unitedin Anders Lindegaard oli muutamaa päivää ennen sitä kehoittanut homoja pelaajia tulemaan kaapista ulos, koska "homot tarvitsevat sankarin".


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy