ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Tv:ssä dokumentti AIDSin rantautumisesta Suomeen

vaeltaja2006 • 26.11.2012 05:00 • 1 kommentti. TELEVISIO • KOTIMAA
Ylen Areenassa voi vielä katsoa eilistä dokumenttia, jossa kuvattiin tunnelmia, kun aids alkoi levitä Suomessa kesällä 1983. Monet homot olivat ahdistuneita tilanteesta, mutta oli myös suuri "hetero-pelkääjien" joukko, joilla ei ollut mitään tartunnan vaaraa, mutta jotka loputtomasti etsivät itsestään taudin merkkejä.


Areenassa
areena.yle.fi

Lisää tästä aihepiiristä ranneliikkeessä
ranneliike.netKatso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onneksi itse ei tarvinnut elää tohonaikaan. Toivonmukaan pian löydettäisiin lääke ja rokote hiviin...
  puppeliassi • 26.11.2012 10:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy