ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

TV-vinkki: Stacey Dooley, Eheytymisterapiaa

Sami Mollgren • 30.03.2014 22:59 • 2 kommenttia. TELEVISIO • KOTIMAA
Vuonna 1987 syntynyt brittidokumentaristi Stacey Dooley perehtyy nimikkosarjassaan nuorten elämään eri maissa. Nuoret amerikkalaiset -kokonaisuuteen kuuluva Eheytymisterapiaa-niminen jakso nähdään keskiviikkona 2. huhtikuuta.

Siinä Dooley tapaa kristillistä muutosohjelmaa läpikäyviä nuoria homomiehiä USA:ssa. Muutosohjelman tavoitteena on muuttaa miehet heteroiksi. Ohjelman esittelytekstin mukaan muutosohjelman johtohahmot ylistävät menetelmää, osa entisistä osallistujista on eri mieltä.

Kevään mittaan, 26.3. - 14.5.2014, Yle TV2:lla esitetään keskiviikkoiltaisin kello 22.05 alkaen kahdeksan Dooleyn tekemään dokumenttia. Myöhemmin niitä kerrotaan olevan luvassa lisää.

Sarjan muut aiheet vaihtelevat laittomasta maahanmuutosta talousromahduksen aikaansaamaan työttömyyteen ja äärimuslimeihin.

Myös eheytysterapiajakson sisältävän Nuoret amerikkalaiset -kokonaisuuden osat katsottavana Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Aihettahan on tuotu elokuvissa ja tv:ssä esiin jo pitkään - monet meistä ovat varmasti nähneet mm. jenkkiläisen Latter Days -leffan.
www.youtube.com
... life is like a mass of dots ... all connected
www.youtube.com
...
www.youtube.com
www.youtube.com

- - -
Aviohomo lekuri Christian Jessen Brittilandiassakin pureutui aiheeseen
www.pinknews.co.uk
static-secure.guim.co.uk
lh6.googleusercontent.com
www.pinknews.co.uk

James Francohan on kastaamassa jälleen hlbt-teemaista tulevaa elokuvaa, joka kertoo ex-gay-aktivisti biseksuaali Michael Glatzesta, josta sittemmin tuli homo-eheytysliikkeen mannekiini.

www.pinknews.co.uk

www.truthwinsout.org

- - -

Vaikka Venäjän hlbt-ihmisoikeustilanne on kurjistunut viime vuosina, löytyy sylttytehtaita siihenkin liittyen paljolti syvältä Yhdysvalloista ja kansainvälisestä homo-vihajärjestö"mafiasta", suurine rahoineen ja huonoine moraaleineen.

www.motherjones.com

Mutta tottakai urheutta löytyy Venäjän hlbt-ihmisiltä, koska onhan sielläkin kyse perusihmisoikeudesta rakastaa

www.themoscowtimes.com

- - -

Homo-vihasaarnaaja Scott Livelyhän saarnasi Ugandassa juuri vähän ennen, kuin siellä tehtiin homovihalakiesitys

www.pinknews.co.uk

Kommenttia muokattu: 02.04.2014 klo 20:03
  human • 02.04.2014 12:05
Yle tv2:lla 2012 syksystä lähtien myöhäisillassa / puolenyön maissa pyörinyt britti-scifi-draamakomediasarja Misfits on viime aikojen 5. kauden jaksoissa tarjonnut vallan erilaisia lähestymistapoja homo-temantiikkaankin.

Sarjahan kertoo viidestä nuorehkosta ihmisestä, jotka suorittavat yhdyskuntapalvelua kuvitteellisessa Lontoon lähiössä. Nuoret (ja aika monet muutkin sarjan henkilöt) saivat erinäisiä yliluonnollisia kykyjä oudon ukkosmyrskyn seurauksena.

Sarjan Suomessa nyt menossa olevan vaiheen näyttelijäkastia:
joseph-gilgun.com
(yläkuvassa vas. Rudy Wade, Jess, Finn Samson, Abby Smith ja Alex)
idiotbox.co.uk

Viime aikojen jaksoissa esim. Rudy Wade oli aikeissa kertoa vanhemmilleen jotain itsestään ... ja vanhempansa ottivat aloitteen ja arvelivat hänen kertovan olevansa homo ja että se on ihan ok. Noh sitä Rudy ei ole, vaan hän on sekä persoonaltaan että välillä fyysisestikin jakautunut persoonallisuus, ei vain kahteen vaan kolmeen persoonaan, hyvään ja pahempaan puoleensa, sekä psykopaattipuoleensa - isänsäkin on jakautunut kahteen persoonaan.
e4-misfits.wikia.com

Sarjan Finn Samsonin valtasi paholainen, mutta pelastukseksi siihen tuli lopulta sarjan Alex, jolla on yliluonnollinen kyky parantaa ihmisiä kaikenlaisista kehonvaivoistaan panemalla heitä kalullaan. Noh, Alex tietenkin vapauttaa Finninkin paholaisesta panemalla häntä pyllyyn - eli ei varmasti ihan jokaiselle "homoeheytysterapioijalle" ensimmäiseksi mieleen tuleva asia vapauttaa ihmiset paholaisen kynsistä, mutta tuossa Misfits-sarjassa hyvin paremminpäin käännetty juttu.
e4-misfits.wikia.com

Sarjasta Suomessa nyt näytettävässä vaiheessa on menossa juttu, jossa yliluonnollisia kykyjä omaavien keskusteluterapiaryhmässä oleva Stuart (jolla on yliluonnollinen "kyky", homona, siirtyä samantien kaappiin, kun hän ei myönnä olevansa homo) kertoo kyvystään Finnille, joka samantien neuvookin häntä menemään Alexin juttusille ; )
Noh, Stuartin kyky saa helpotusta myöhemmin Gregin kanssa seurustelusta...
img1.wikia.nocookie.net
e4-misfits.wikia.com
e4-misfits.wikia.com

Misfits:ssä on Suomen jaksoissa tällä hetkellä myös lesboja/biseksuaaleja. Lauralla on kyky luoda mielikuvitushenkilöitä, joten hän on luonut Abby:n.
e4-misfits.wikia.com
e4-misfits.wikia.com

hlbt-ihmisiä on (ollut) sarjassa muitakin e4-misfits.wikia.com

hlbt-temantiikkaa saa siis media-sarjoihin hyvin mukaan uusinkin näkökulmin : )

Kommenttia muokattu: 02.04.2014 klo 19:03
  human • 02.04.2014 16:19
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy