ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

TV-vinkki: lesboteemainen Lip Service -sarja Yle Areenassa

Sami Mollgren • 16.03.2014 09:48 TELEVISIO

Lip Service
Yle Areena on ottanut valikoimiinsa 12-osaisen skotlantilaisen lesboteemaisen Lip Serveice -sarjan kokonaisuudessaan. Se on katsottavissa Yle Areenassa 29.5. toukokuuta asti. Areena on rajannut katselumahdollisuuden vain Suomeen.

Alkuaan BBC:llä syksyn 2010 ja kevään 2012 välillä nähdyn sarjan luoja ja käsikirjoittaja on Harriet Braun, ja sen on ohjannut John McKay.

Skotlannin Glasgowssa elävän porukan elämää kuvaavan sarjan kantavana juonena on huippuvalokuvaaja Frankien (Ruta Gedmintas) ja arkkitehti Catin (Laura Fraser) välinen ihmissuhde. Naisten välille oli suhde, jota Frankie lähti pakoon New Yorkiin. Kaksi vuota myöhemmin Frankie palaa takaisin tätinsä hautajaisiin ja kohtaa entisen elämänsä.

Muita hahmoja ovat näyttelijän urasta haaveileva Catin kämppis Tess (Fiona Button), Catin veli Ed (James Anthony Pearson) sekä arkkitehtitoimistossa työskentelevä Jay (Emun Elliott).

Sarjan molemmat tuotantokaudet on julkaistu myös dvd:llä / bluraylla.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy