ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Tutkimus paljastaa kuinka usein homomiehet valehtelevat deittisovelluksissa, 83 % lähettänyt peniksen kuvia

Camille • 19.03.2015 14:27 • 5 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA • ULKOMAAT
Uusi amerikkalainen tutkimus, johon on vastannut 4000 18-65-vuotiaista homomiestä, paljastaa kuinka usein mobiilideittisovellusten käyttäjät valehtelevat peniksensä koosta ulkoiseen olemukseen.

Grindr, Gayromeo, Scruff, Tinder, Gay.com, Jack'd, Hornet, Manhunt - Homomiehille on olemassa lukemattomia mobiilideittisovelluksia, mutta mitä kaikkea miehet sitten sovelluksissa oikein tekevät?

Amerikkalaisen GrabHim.net -sivuston tekemän tutkimuksen mukaan 83 prosenttia vastaajista myönsi lähettäneensä peniskuvia, kun taas 30 prosenttia miehistä ei tarvitse ollenkaan naamakuvaa pariutuakseen jonkun kanssa. 31 prosenttia homomiehistä taas myöntää valehdelleensa iästään, pituudestaan tai painostaan.

Toisaalta tutkimuksessa todettiin myös, että 45 prosenttia miehistä, jotka päätyvät lopulta tapaamaan kasvokkain, eivät itse asiassa harrasta seksiä.

57 prosenttia vastaajista sanoi olevan epätodennäköistä tai hyvin epätodennäköistä, että he suostuisivat harrastamaan seksiä HIV-positiivisen miehen kanssa. 10 prosenttia HIV-positiivista miehistä sanoi, että he eivät kerro tartunnastaan ennen kuin heiltä kysytään asiasta suoraan, kun taas 90 prosenttia ilmoittaa asian suoraan ennen seksiä.

50 prosenttia miehistä, jotka ovat tavanneet toisen miehen mobiilideittisovelluksen kautta on kutsunut tavattavan ihmisen kotiinsa ja 71 prosenttia mobiilideittisovelluksia koskaan käyttäneistä oli tavannut ihmisen ja vähintään harrastanut tämän kanssa seksiä.

Tutkimus tehtiin Facebookissa mainostetun nettikyselyn avulla helmikuussa 2015.


Grabhim.netin tarkempi infografiikka:

©GrabHim.net

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mikä kuranheittokampanja homomiehiä vastaan on nyt menossa, kun kahdessa edellisessä, Camillen kirjoittamassa "artikkelissa" mollataan homomiehiä?!
  iTom • 19.03.2015 23:00
Itsekriitiikki ja oman viitekontekstinsä vapaa ruotiminen on tarpeen missä tahansa joukkiossa. Kyseessä ei liene loan heitto, pikemminkin yksi emansipaatioprosessin edistymisen tunnusmerkeistä.

Itse olisin odottanut täällä myös uutista Russel Toveyn kommentista ja siitä alkaneesta ajatustenvaihdosta.
  Yesman • 21.03.2015 10:59
Pitää kuitenkin muistaa, että kaikki eivät käytä mobiilipalveluita, joillekin riittää ihan "perinteinen" nettipalvelu. "Shocking news" taitaa olla jonkinasteinen kaksinaismoralismi, mobiilipalvelut varsinkin kun perustuvat suoraan flirttiin. Mulkunkuvan lähettäminen taitaa olla hieman sama kuin kädenpuristus kokkareiila so to speak.

Itse olen odottanut kritiikkiä vaikkapa 1970-luvun seksikäyttäytymisestä ja sen yhteydestä Aids-kriisiin. Siitä voisi oppia jotain - ei vain ottaa oppia.
  SaintJudy • 21.03.2015 17:46
Monikos bissukka valehtelee tai antaa ymmärtää vaimolleen olevansa muka hetero? Ja miten paljon jatkaa sitä valehtelua muutenkin?

Monikos bissukka etsii irtoseksiseuranhaussaan itsensä ikäistä tai vanhempaa? Moniko bissukoista etsii lapsensa tai jopa lapsenlapsensa ikäisiä? mutta ei kuitenkaan isänsä tai isoisänsä ikäistä?
Moniko bissukka hakee vähintään 5 vuotta itseään nuorempaa, eikä kuitenkaan suostu millään kertomaan, mitä ikäisessään, eli iässään on vikana?

Moniko, vain irtoseksiä harrastava bissukka tuputtaa nuorille munaansa imettäväksi ilman kondomia? tai jopa pyrkii panemaan paljaalla, koska on "vain vaimon kanssa".

Moniko bissukka väittää olevansa terve? koska "on naimisissa" ja harrastaa vain ... epämääräistä irtoseksiä.

Moniko tv/cd kertoo, mitä kaikkia sukupuolitauteja hänellä on?
Moniko tv/cd valehtelee olevansa "ihan naisen" tai jopa "tytön" näköinen?
Monellakon tv/cd:llä on mielestään hyvä meikkaus- ja pukeutumismaku?

Moniko bisse tai tv/cd pyöriin gay-treffisivustoilla, vaikka ei olekaan gay-mies, eikä kykenekään olemaan täysin miehelle mies?

Tai kuolivatkos bisset ja tv/cd:t jo sukupuuttoon, kun niistä ei mainita jutun kaltaisissa tutkimuksissa ja monessa muussakaan, vaan puhutaan aina vain homoista.
Juttuihin biset ja tv/cd:t putkahtavat "seksuaalivähemmistöinä" harvemmin, kuin zombiet puskista. Jost taas tarkoitetaan "homoilla" ei-heteroita, niin kannattaa sitten kirjoittaa ei-heteroista, eikä homoista :D

Kommenttia muokattu: 23.03.2015 klo 00:31
  human • 23.03.2015 00:10
Kas vain, olet oppinut uuden termin: CD

Onnea!

Kommenttia muokattu: 23.03.2015 klo 11:19
  SaintJudy • 23.03.2015 11:15
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy