ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Turkulainen yrittäjä Ville on Mister Fetish Finland 2012

Sami Mollgren • 29.07.2012 02:14 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Ville, Mister Fetish Finland 2012
MSC Finlandin järjestämän Finlandization-fetissitapahtuman yhteydessä järjestettiin Mister Fetish Finland -kilpailu. Kisan voittajaksi selviytyi turkulainen 38-vuotias yrittäjä Ville. Hän edustaa Suomea lokakuun lopulla Hampurissa pidettävässä Mister Leather Europe -kilpailussa.

Ville kertoi, että hän haluaa olla rohkaisijana ja esikuvana kaikille, homoille ja heteroille. Jokaisella ihmisellä on jokin fetissi ja jokaisen pitäisi voida olla oma itsensä.

Voittaja valittiin lauantaina 28. heinäkuuta järjestetyssä Finlandization 26 -tapahtuman pääjuhlassa Ravintolalaiva Wäiskissä, Helsingissä. Kilpailijoita kisaan oli ilmoittautunut kolme. Ehdokkaat esittäytyivät yleisölle alkuillasta. Paikalla ollut yleisö sai äänestää suosikistaan. Lopputulos laskettin puoliksi yleisöäänten ja puoliksi neljän hengen juryn antamista äänistä.

Vastaavia mittelöjä nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille on järjestetty Suomessakin 1980-luvulta lähtien vuosittaisten Finlandization-tapahtumien yhteydessä, aiemmin nimellä Mister Leather Finland. Kilpailuja on kuitenkin saatu järjestettyä vain harvakseltaan, koska kilpailijoita ei ole aina ollut jonoksi asti. Toisin on Keski-Euroopassa, jossa samanhenkiset kilpailut ovat olleet varsin suosittuja, ja voittajan titteli arvostettu.

Finlandization-tapahtuman ja Mister Fetish Finland -kilpailun järjestävä MSC Finland - Tom's Club on fetissijärjestö mm. nahasta, kumista ja uniformuista kiinnostuneille miehille. Klubi järjestää dresscode-iltoja sekä muita teematapahtumia. 36 vuoden ikään ehtinyt MSC puolestaan on osa euroopanlaajuista ECMC-fetissiklubien yhteisöä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Komistus!
  miesten mies (ei rekisteröitynyt) • 29.07.2012 17:57
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy