ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Turkkilaiselle homolle turvapaikka Barcelonassa

Lassijuhani • 25.08.2010 19:29 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Barcelonan Turvakaupunki-ohjelma (Ciudad Refugio) autta kotimaassaan vainottuja henkilöitä. Turkkilaisen homoaktivistin mukaan tiedotusvälineet, koulu ja poliisi hyökkäävät Turkin homoyhteisöä vastaan.

Turkkilaisen Lamndaistanbul-järjestön jäsen ja Kaos GL-nimisen homolehden entinen päätoimittaja on kutsuttu tervetulleeksi Barcelonaan Turvakaupunki-ohjelman merkeissä. Tämä ohjelman mukaan kotimaassaan vainotut poistuvat kotimaastaan, heidät kutsutaan turvaan Barcelonaan ja he osallistuvat aktiviteetteihin, joiden tarkoituksena on tehdä Kataloniassa tunnetuksi ihmisoikeuksia uhkaavat tekijät heidän kotimaissaan.

Lyhenteellä ”B.C” tunnettu aktivisti työskenteli myös Euroopan unionin osoittain rahoittamassa aikakausilehdessä ”Bianet”. Tuen tarkoituksena on tukea ihmisoikeuksien vahvistamista Turkissa.

Saavuttuaan Barcelonaan B.C kertoi, että Turkissa tiedotusvälineet, koulu ja poliisi hyökkäävät homoyhteisöä vastaan. Homot ovat puolustuskyvyttömiä heille selkänsä kääntävän hallituksen rinnalla. Sama hallitus yrittää kuitenkin saada Turkin unionin jäseneksi.

B.C pelkää palaamista Turkkiin; elämä ei siellä ole helppoa aktivistille. Turkkilainen yhteiskunta pitää homoseksuaalisuutta sairautena.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy