ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
vapaa-aika & koti -keskustelu

Tuliset nuudelit & viileä jogurttikastike

Sami Mollgren • 22.07.2002 22:29 RUOKA- JA DRINKKIRESEPTIT
Tässä ruoassa vastakohtaisuudet täydentävät toisiaan. Tulisesti maustettu nuudeli ja mukavasti viilentävä jogurttikastike ovat makuhermoja hivelevä yhdistelmä. Nuudeleiden päälle lisätty kastike on lisäksi mukavan näköistä.

Nuudeli

Sopiva määrä nuudelia keitetään chilillä, paprikalla ja muilla mausteilla ärhäköitetyssä kasvisliemessä. Vettä kannattaa laittaa mukaan sen verran vähän, että se vetäytyy kokonaan keitettäessä. Kiehumisen loppuhetkillä mukaan lisätään Herne-maissi-paprika -pakastesekoitusta.

Ruoan saa täyttävämmäksi lisäämällä mukaan herkkusieniä, kalkkunaleikettä, jauhelihaa tms, mutta se toimii vallan mainiosti ihan "kasvisversionakin".

Kastike

Kolmeen desilitraan jääkaappikylmää maustamatonta jogurttia sekoitetaan paprikarouhetta, persiljaa, hieman mustapippuria ja inkiväärijauhetta. Sen jälkeen annetaan maun tasoittua jonkin aikaa jääkaapissa. Jos haluaa paksumman kastikkeen, jogurtista voi valuttaa nestettä pois suodatinpussissa.


Katso myös nämä
 
 

Katso myös nämä:

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy