ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Tuleeko parta takaisin?

vaeltaja2006 • 31.08.2010 07:48 • 5 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Kaksi vuotta sitten kerrottiin karvattomuuden olevan ajan henki. 79% miehistä ajoi Leipzigin yliopiston tutkimuksen mukaan karvat pois ainakin yhdeltä kehon alueelta. Hyvin monet miehet ajoivat karvat useammaltakin alueelta, kuten kainaloista, rinnasta ja genitaalialueelta. Psykologi näki siinä kulttuuritrendiä. Uima-asut pienenevät ja mediassa alastomuus lisääntyy. Muoti-ideaalina oli sileäksi ajeltu häpykarvoitus.

Onko nyt karvoitus palaamassa muotiin? Ainakin saksalainen miesten trendilehti GQ (syyskuu 2010) on pannut merkille, että kokoparta on jälleen nousussa.Se antaa lisää miehisyyttä. Mainonnassa partoja on ollut kaiken aikaa. Kolmen päivän sänki on tuttu näky mainoksissa.

GQ:n päätoimittaja kirjoittaa, että tämä on vastatrendiä androgyynille sileydelle. Ajat ovat tulleet karkeammiksi ja nyt on kysyntää miestyypeille, jotka ovat karheampia ja maskuliinisempia. Booking-toimistoissa etsitään yhä enemmän miehisiä tyyppejä.

Muutama kuva
www.sueddeutsche.de

Nyt silmät auki homobaareissa ja -yökerhoissa. Mikä on suunta? Ovatko homot jälleen etunenässä luomassa uusia trendejä?


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Edessä lienee vaihteeksi oma valintainen selibaatti jos suurempi osa miehistä rupeaa naamakarvojaan oikein erityisesti kasvattamaan... :(
  Tero Kankaanperä • 31.08.2010 08:47
Sänki on kätevä. Lopetin siloposkisuuden pari vuotta sitten kokonaan.
  Rokkihomo • 31.08.2010 11:02
Parta on tullut takaisin jo muutama vuosi sitten...vaikka ei nyt välttämättä homobaareissa vielä näy, muualla kyllä katukuvassa. Valitettavasti homot eivät ole tässä trendissä eturivissä.
  SaintJudy • 31.08.2010 12:01
Hahaa! (Ja sama kaikilla poskilla)
  Rokkihomo • 31.08.2010 12:55
Sänkiparta on erinomainen keino erottaa oikeat homot leikki-homoista. Oikea homohan tykkää miehestä ja miehisyydestä - leikki-homoja taas kiinnostavat juuri naiselliset piirteet, kuten parrattomuus, karvattomuus, sileys ja iso perse yms varsin epämiehekkäät piirteet. Sitten ovat erikseen vielä tietysti ne nuorista kiinnostuneet, jotka eivät kykene aikuisten oikeisiin ihmissuhteisiin. Nuo kaikki epä-homot voi kätevästi välttää ja pitää loitolla sänkiparralla ja ajelematta sexyn miehistä karvoitustaan :)

Sitäpaitsi sopiva miehinen siisti karvaisuus, sänki, parta, rintakarvat ja muu tuntuu tosi eroottiselta iholla ja suudellessakin.
  mieheenmenevä (ei rekisteröitynyt) • 02.09.2010 17:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy