ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Tom of Finland kahvipöydässä

Sami Mollgren • 18.03.2016 23:46 • 7 kommenttia. UUTISET: VAPAALLA

Suodatinjauhatus ja pavut (kuva: Robert Paulig Roastery)
Tom of Finland -teema on löytänyt tiensä myös kahvipaketteihin. Robert Paulig Roastery tuo osana Art Roast -kahvisarjaansa markkinoille tummapaahtoisen suodatinjauhatuksen ja kokonaiset pavut - vaaleassa paketissa myytävä Built Bold ja tummassa paketissa myytävä Heavy Duty. Molempia saa neljällä eri kuvituksella.

- Kahvi on Suomessa lähes pyhää, ja kahvivalinnoissa kangistutaan helposti tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin. Rohkaisemme kaikkia tekemään kahvista seikkailun, ja ottamaan Tomin miehet kyytiin, sanoo Robert Paulig Roasteryn toimitusjohtaja Juhani Oranen perjantaina julkaistussa tiedotteessa.

Alkuun Tom of Finland -kahvi tulee myyntiin ainakin K-ryhmän kauppoihin ja myöhemmin myös paahtimon nettikauppaan. Kahvia voi ostaa myös Helsingin Taidehallin tulevasta Tom of Finland -suurnäyttelystä, joka on avoinna 7.5.–7.8.2016.

Erikoiskahvit pakkauksineen on kehitetty yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa.

Porvoon Tolkkisissa toimivan paahtimon Art Roast -tuotteisiin kuuluu myös esimerkiksi Tove Janssonin Muumi-teemaiset kahvit.

Tom of Finland tunnetuimpia suomalaistaiteilijoita

Tom of Finlandina tunnettu Touko Laaksonen (1920-1991) on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaistaiteilijoista.

Syyskuussa 2014 Suomen posti julkaisi Touko Laaksosen kunniaksi Tom of Finland -postimerkkejä, jotka herättivät laajaa kiinnostusta ja keskustelua myös kansainvälisesti. Saman vuoden marraskuussa Finlayson puolestaan lanseerasi yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa niin ikään Laaksosen teoksiin pohjautuvan tekstiilimalliston, jonka ensimmäisinä tuotteina olivat satiinipussilakanat ja -froteepyyhkeet. Finlaysonin verkkokaupan myynnin kasvu oli merkittävää.

Alkuvuodesta 2015 Tom of Finlandin piirrostöitä tuli amerikkalaisen Rufskin-vaatemerkin tuotteisiin. Design-palohälyttimistä tunnettu Jalo Helsinki on puolestaan tuonut markkinoille Tom of Finland -teemaiset sammutuspeitteet. Turussa ja Kotkassa Tom of Finland on ollut teatteriesityksen aiheena.

Tom of Finland -nimisen elokuvan on määrä saada ensi-iltansa helmikuussa 2017. Turun kaupunginteatterin Tom of Finland -musikaali puolestaan saa kantaesityksensä tammikuussa 2017, ja se on osa virallista Suomi 100 -juhlavuotsiohjelmaa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ilmerisesti ei ole tarvetta vaikkapa ToF liukkarille tai nahkabalsamille? Pannu kuumaksi sillävälin kun lakanat kuivuu narulla (pyykki, ei bondage..) ja ajankuluksi voi lähetellä Putinille postikortteja?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 19.03.2016 10:48
Kampanja on ilahduttanut Saksassa
www.queer.de

ja Britanniassa
www.pinknews.co.uk

Vuonna 2013 ranskalainen Etat Libre d´Orange toi markkinoille tällaisen parfyymin
www.queer.de
En tiedä, onko vielä myynnissä.
  Havainnoija • 19.03.2016 23:10
"kampanja on ilahduttanut Britanniassa"

Hmm, PinksNewsin uutisessa ei ole vielä yhtäkään lukijakommenttia.
Ilmeisesti teen juonnin Britanniassa niillä on tullut suru puseroon, kun heille ei ole Tom of Finland -teetä, vielä.

Cafe Cavalier pannee ToF-pavut porisemaan, ainakin kesällä Priden aikaan.


Tietääkös joku, millainen juominkimaku Tompalla oli?
Eli onko luvassa ehkä vielä Tom of Finlandia -vodkakin?
(Tosin Finland Vodkahan lanseerattiin vasta 1970. Ja nykyäänhän se on kokonaan pohjoisamerikkalaisen Brown-Forman Corporationin omistuksessa, vaikkakin Altia kuulemma jatkaa sen valmistamista yksinoikeudella ainakin vuoteen 2025 saakka. Ja Finlandia-vodka on ollut myyntimääriltään eniten kasvava vodka. Muistaakseni Finlandia-vodka on ollut ainakin Sydney Priden sponsoroijanakin.)

Ja toki ToF-vyö ja ToF-lompakko ainakin tekisivät kauppansa nekin.

ToF-tupakkaa ei soisi koskaan tulevankaan, sillä tappoihan tupakka hänetkin - ja miehensäkin, tietääkseni.

Yllättävän vähän on ollut esillä parisuhde- ja avioliitto-asioissakin se asia, että Touko ja Velihän elivät parisuhteessa jo 50-luvulta lähtien (oliko se -53 tms.), kunnes kuolema heidät erotti -81.

Kommenttia muokattu: 20.03.2016 klo 20:54
  human • 20.03.2016 01:21
Täällä www.joemygod.com
nähdään hyvin, miten atleettisilla miehillä on mainostettu tuotteita iät ja ajat muutenkin.

Ja kas, Tom of Finland -kahvimuit pompahtivatkin täällä www.gayrado.eu katsotuimpien kärkeen.

Arabian olis kannattanut mennä nyt Pauligin kanssa kimppaan ToF-Teemalla.
Siitähän saisi kutkuttavia kahvikuppeja, kun ToF-miesten huulet ja pyllyvaot olisivat sopivasti siinä kupin huulillemenoreunan kohdassa ; )

Kommenttia muokattu: 20.03.2016 klo 20:58
  human • 20.03.2016 03:41
Muistelen törmänneeni joskus tietoon, että Touko joi viskiä. Merkki taisi olla Ballantines.
  Irokeesi • 20.03.2016 14:22
Suomalainen kahvi taas on laadultaan niin paska, että en enää voi sitä juoda, kun on tottunut ruotsalaiseen kahviin, joka on maailman parasta. Missään ei saa niin hyvää kahvia kuin Ruotsissa ja niin montaa laatua. Kahvi tuli Eurooppaan Wienistä, minne se tuli turkkilaisten sotilaiden hävittyä sodan ja paetessaan jättivät kahvisäkit jälkeensä, mutta itävaltalainen kahvi ei ole hyvää. Se häviää ruotsalaiselle.
  Kolmoisritti • 20.03.2016 23:31
Finlaysonin ToF-pussilakanan siveämpi versio tulee Hullujen Päivien tarjoukseen.
  1965 • 31.03.2016 17:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy