ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Threesome (Kolmen kesken)

Hank • 02.07.2003 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Ohjaus ja käsikirjoitus: Andrew Fleming
USA, 1994

Pääosissa:
- Alex - Lara Flynn Boyle
- Stuart - Stephen Baldwin
- Eddy - Josh Charles
- Dick - Alexis Arquette
- Renay - Martha Gehman


Eddy ja Stuart, kaksi opiskelijapoikaa, jakavat opiskelija-asuntolakämpän. Byrokraattisesta virheestä johtuen nainen nimeltään Alex on määrätty kolmanneksi heidän asuntoonsa.

Alkuun näiden kolmen suhde toisiinsa on kovin kireä, mutta hyvin pian Alex kiinnostuu Eddystä, kun taas Stuart on Alexin perään. Eddy huomaa paitsi että hän on homo, mutta myös että Stuartkin kiinnostaa häntä.

Lopulta kolmikosta tulee erittäin hyvät ja läheiset ystävät - toki tähän kaikkeen liittyy paljon seksuaalista jännitettä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy