ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

The Rocky Horror Picture Show

Toimitus • 24.02.2008 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Kulttielokuvien kulttielokuva ulkoavaruuden transvestiitistä.

Vastanaineet Janet (läpimurtoroolissaan esiintyvä Susan Sarandon), ja Brad (Barry Bostwick) eksyvät transseksuaalin tohtori Frank-N-Furterin (jota loistavasti esittää Tim Curry) linnaan.

Siveellisen nuoren pariskunnan kauhujen yö on alkanut, tohtori on päättänyt pitää pariskunnan vieraanaan. Mitä sitten tapahtuukaan... se on jokaisen itse otettava selville - sukella siis suloisen transvestiitin ja hänen blondin luomuksensa tarinaan.

Tämä 70-luvun puolenvälin kulttielokuva elää yhä, niin elokuvateattereiden valkokankailla, teattereiden lavoilla, ja nyttemmin myös DVD:llä. Joten jokaisen itseään kunnioittavan homon on syytä kipinkapin suunnata kulkunsa kohti hyvinvarustettua leffa-/nettikauppaa ja hankkia oma kopionsa.


Katso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy