ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

The Kids Are All Right

Sami Mollgren • 27.01.2011 09:07 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
Syksyllä 2010 ensi-iltansa saaneessa Lisa Cholodenkon ohjaamassa elokuvassa spermanluovuttaja Paul (Mark Ruffalo) saa mahdollisuuden astua naispari Nicin (Annette Bening) ja Julesin (Julianne Moore) perheeseen kolmikon yhteisten lasten kautta. Nic on lääkäri ja Jules etsii yhä omaa alaansa. Pari on ollut yhdessä liki kaksi vuosikymmentä ja heillä on 18-vuotias tytär Joni ja 15-vuotias poika Laser. Laser haluaa tavata biologisen isänsä ja lopulta Paul sotkee perheen kemioita kiintymällä toiseen perheen naisista.

Elokuva palkittiin tammikuussa 2011 Golden Globella parhaana elokuvana komedioiden ja musikaalien sarjassa. Sillä on myös neljä Oscar-ehdokkuutta.

filminfocus.com
www.facebook.com


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy