ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Tekeillä tutkimus liikunnan ja urheilun parissa koetusta syrjinnästä

Sami Mollgren • 05.07.2011 12:16 UUTISET: URHEILU
Liikunnan ja urheilun parissa koetusta seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteettiin tai sukupuolen ilmaisun perusteella tapahtuvasta syrjinnästä ollaan tekemässä tutkimusta. Tutkimuksella selvittellään myös syrjintäkokemusten mahdollisesti aiheuttamaa henkistä kuormittuneisuutta ja sen käsittelyä. Tutkimuksen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tutkimus toteutetaan yhteistyönä mm. Setan kanssa. Mukaan ovat lupautuneet myös mm. Sateenkaariperheet ry, urheilu- ja liikuntayhdistys HOT ry, Homoglobiini, Ovi ry. Liikuntajärjestöistä mukana ovat mm. Olympiakomitea ja SLU.

Omista kokemuksistaan voi kertoa nimettömästi Jyväskylän yliopiston PsT Marja Kokkosen johtamalla sähköisellä kyselytutkimuksella, johon pääsee allaolevasta linkistä 9. syyskuuta asti.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy