ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tansania ei salli homosuhteita

Lassijuhani • 18.11.2011 20:21 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Tansanian ulkoministeri Bernard Kamillus Membe on paikallisille sanomalehdille antamassaan lausunnossa torjunut Englannin harjoittaman painostuksen sen yrittäessä vaikuttaa Afrikan maiden homofobiseen politiikkaan.

Englannin viranomaiset aikovat lopettaa taloudellisen avun myöntämisen niille Afrikan maille, jotka eivät kumoa homoseksuaalien oikeudet kieltäviä ja heidän vainoamiseen yllyttäviä lakeja.

Tansanian ulkoministeri on vakuuttanut, ettei maa aio puolustaa homoseksuaalisen kansanosan ihmisoikeuksia, vaikka Englannilta saamatta jäävä taloudellinen apu vaikuttaa tansanialaisten elinehtoihin. Ministerin mukaan Tansania on köyhä, mutta se ei ole valmis toimimaan Englannin toivomalla tavalla. Ulkoministeri julisti: ”Emme laillista homoseksuaalisuutta taloudellisen avun saamiseksi. Homoseksuaalisuus ei ole osa kulttuuriamme, eivätkä lakimme suojele sitä.”


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Miten on Suomen kehitysavun kohdemaiden laita? Minkälaisia regiimejä Suomi tukee?
  Ade • 20.11.2011 21:56
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy