ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Sydneyn Mardi Grasissa alastonkuvaus

Virallisesti nakuvalokuvaaminen kuului Sydneyn Mardi Grasin ohjelmaan. 2500 ihmistä oli jo aikaisemmin ilmoittautunut nettisivun kautta kuvaukseen. Tuulenviimasta välittämättä osanottajat joutuivat kaksi tuntia odottelemaan tunnetun valokuvaajan Spencer Tunickin ohjeita. Mitään korvausta ei makseta kenellekään, mutta omistuskirjoituksella varustettu kuva tulee muistoksi. Tapahtuma oli nimeltään "Mardi Grass - The base". Se ei kuitenkaan ollut suurin valokuvaaja Tunickin valokuvaustempaus. Mexikossa oli 18 000 ihmistä mukana kuvauksissa. Helsingin kauppatorilla oli vuonna 2002 noin pari tuhatta alastonmallia.

Homobloggaaja "aussielicous" osallistui tapahtumaan. Hän kertoi, että osanottajia oli kaksinkertainen määrä eli yli 5 000 ihmistä.Oli erikoinen tunne, että puolet väestä oli heteroita, vaikka tässä olikin homojuhlaan, Mardi Grasiin liittyvä tempaus. Bloggaajan mukaan kenelläkään ei ollut ongelmia riisuuntumisessa keskellä homoja ja lesboja.

Valokuvaaja itse kertoi, että ongelmia oli saada heteroita mukaan halaamaan homoja ja päin vastoin. Mutta kaikenkaikkiaan tässä onnistui kuvaamisen suuri sanoma: homot ja lesbot, rinta rinnan heteroiden kanssa, Australia on vapaa ja tasa-arvoinen yhteiskunta.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy