ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Sveitsi: Pelastusarmeija mukana euroviisukisassa


Rumpu on Pelastusarmeijan soittokunnan perusinstrumentti, myös Youtubevideossa.
Eurovision laulukilpailu on aina ollut myös poliittinen tapahtuma. Tällä kertaa Sveitsin kansalliseen kisaan mukaan on pyrkimässä Pelastusarmeija. Sveitsin loppukilpailu on 15. joulukuuta.

Alkuviikosta sveitsiläiset iltapäivälehdet kertoivat, että maanantaina julkistettiin Sveitsin kansalliseen loppukilpailuun valitut bändit ja mukana on Pelastusarmeijan kuusi-henkinen ryhmä. He tavoittelevat voittoa ja pääsyä Eurovisiokisan loppukilpailuun Ruotsin Malmöseen ensi toukokuussa.

Pelastusarmeija tekee sosiaali- ja lähetystyötä, mutta se on päässyt julkisuuteen myös ikävämmillä asioilla. Viime toukokuussa Zürichissä erotettiin vammaisasuntolan naisjohtaja homoseksuaalisuuden vuoksi. Homo- ja lesbojärjestöt ovat eilen ilmoittaneet, etteivät ne halua Sveitsin edustusjoukkueeseen homofobisen järjestön soittaja- ja laulajaryhmää. Kenenkään ei tulisi antaa ääniään tälle joukolle ennen kuin Pelastusarmeija yksiselitteisesti luopuu homofobisista ajattelutavoistaan.

Viime keväänä homoseksuaalisen johtajan erottamista perusteltiiin niin, että avioliiton ulkopuolisia ja samaa sukupuolta olevien suhteita ei voida hyväksyä johtoasemassa olevalta.

Jotkut homojärjestöt ovat olleet varovaisempia Pelastusarmeijan osallistumisen suhteen. Eurovision laulukilpailussa on mukana paljon homoja, ja ehkä tällainen kontakti poistaisi ennakkoluuloja puolin ja toisin.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy