ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Suomessakin muistetaan Orlandon joukkosurman uhreja

Sami Mollgren • 14.06.2016 12:20 • päivitetty: 14.06.2016 23:20 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Suomessa eduskunnan on määrä viettää tiistaina täysistunnon alussa kello 14.00 hiljainen hetki Orlandon joukkomurhan uhrien muistoksi.

Valtakunnallinen Seta järjestää tilaisuuden Orlandon joukkosurman uhrien muistoksi perjantaina 17. kesäkuuta kello 17 Helsingissä Karhupuiston kesäkahvilassa.

Tampereella Pirkanmaan Seta ry, Sateenkaariyhdistys Malkus ry ja yökerho Mixei järjestävät keskiviikkona 15.6. kello 18.30-19.00 Orlandon baari-iskun uhrien muistohetken otsikolla "Yhdessä olemme vahvoja". Tilaisuuden puhujina ovat esimerkiksi Riku Karppinen ja Leena Lampela.


Maailmalla Orlandon tapahtumat on huomioitu monin eri tavoin. USA:n suurlähetystöissä on ollut suruliputus. Yhdysvaltain Presidentti Barack Obama aikoo käydä Orlandossa torstaina.

Orlandossa ihmiset kokoontuivat maanantaina kulttuuritalon edustalla järjestettyyn muistotilaisuuteen. Ihmisillä oli mukanaan sateenkaarilippuja ja kynttilöitä.

Monien suurkaupunkien maamerkkejä on valaistu sateenkaaren väreihin. Näin esimerkiksi Pariisin Eiffel-torni ja Sydneyn Harbour Bridge.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Orlandon eilisestä muistotilaisuudesta kuvia täällä

www.advocate.com
  human • 14.06.2016 21:22
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy